179

662 56 15
                                    

PP Anouar

Er zijn nu al een paar dagen voorbij en nog steeds heb ik Nouhaila niet gesproken...
ze heeft me overal op geblokkeerd, Ik wil zo graag met haar praten maar ik weer niet hoe...
Haar telefoon neemt ze niet op en me apjes beantwoord ze niet.
Ik ga naar haar toe in Belgie.

zonder dat ik het ook aan iemand vertelde pakte ik een tas en gooide ik daar wat spullen in. In mijn lv zij tasje deed ik mijn paspoort, rijbewijs en wat geld in mijn sleutels had ik in mijn hand. Ik liep rustig de trap af zodat niemand het zou merken het was 10:30 dan ben ik daar hoop ik rond 12:00 zo iets. Ik toetste het adres in en racete de snelweg op.

Pp Nouhaila

ik voel me vandaag echt zo slecht niet normaal.. Ik weet ook niet hoezo maar ik ga vandaag zwaar me bed niet verlaten dat weet ik nu al en mijn deur gaat op rood(niet storen)
Ik deed mijn ogen dicht en probeerde te slapen maar het lukte niet ik zat met mijn gedachtes overal en nergens. Maar vooral steeds bij Anouar hoe kan hii zo iets doen? en dan nog zo'n telefoon gesprek met mij voeren. Maar goed weetje ik heb hem al een week niet gesproken en ik vind het wel prima zo eigenlijk.. Weetje wat het is tuurlijk mis ik heb zoiets gaat niet zomaar weg maar de laatste tijd gaat het gewoon niet meer goed tussen ons. En hoe hard het ook soms is, is het beter om iets waar je veel van houd maar wat je toch elke keer opnieuw pijn doet los te laten. En verder te gaan als het echt voorbestemt is dan komen we wel weer bij elkaar maar voor nu is het beter om het zo te laten...

Pp Anouar.

Ik reed langzaam de straat in ik parkeerde in de garage en stapte uit. Ik kocht nog snel bloemen en chocola en stapte de lift in. Mijn hart he die is gezakt tot naar me schoenen. Ik liep naar haar deur op het bordje stond niet storen Shit...
Toch klopte ik aan.

N: Kan je niet lezen wella er staat toch niet storen.

riep ze aan de andere kant van de deur. Ik klopte weer aan en deed langzaam de deur open. Ze keek me verrast aan ik hoopte eigenlijk dat ze meteen naar me toe zou rennen maar helaas... Ze bleef op haar bed zitten en me aankijken.

N: Anouar wat doe je hier?
A: Ik kom voor jou.. Mag ik binnen komen.
N: oh euh ja tuurlijk.

Ze deed heel raar dit ben ik niet van haar gewend heel afstandelijk deed ze.

A: hoe is het met je ?
N: mag niet klagen.
A: ohh ja met mij gaat het ook goed hoor voor het geval dat je dat even wou weten.

ze keek me raar aan.

A: ik heb geen 2uur in de auto om ruzie met je te komen maken. Ik ben gekomen om goed met je te praten.
N: oke ik luister
A: even serieus nouhaila kan je heel even volwassen doen.
N: hoezo wat wil je van me. Eerst laat je twee weken niks van je horen dan zie ik jou opeens verschijnen op snap en niet eens je eigen snap... en om het af te maken in een lounge. en als ik je app om te vragen wat dat is dan ga je alles lekker makkelijk ontkennen en op mij afschuiven.
A: kijk je hebt gelijk over dat ik niks van me liet horen. Maar dat van de lounge dat klopt niet helemaal ik ging er niet heen voor de lol ofzo
N: ohh nee want je werdt zeker gedwongen.
A: ga je me nog uitlaten praten?
N: praat dan
A: mohim, Samir was ze telefoon kwijt of die was gestolen ofzo in iedergeval hij nam mijn telefoon mee naar binnen ik bleef eerst buiten wachten want ik wou sowieso al niet naar binnen. Hij ging ze telefoon zoeken daar maar het duurde echt lang dus ik liep naar binnen om te kijken of alles goed ging en toen kwam ik een paar matties tegen ik ging ze groeten en blijkbaar zat ze mij te filmen. Maar jij moest er weer vanuit gaan dat ik niet te vertrouwen ben en dat als jii er niet bent dat ik dan meteen rare dingen ga doen. Zeg eerlijk je vertrouwd me gewoon niet dat is het.
N: je zegt nu dat ik je niet vertrouw maar ik opeens twee weken niks laat horen en het eerste wat je na die twee weken ziet is een foto van mij in lounge wat ga denken dan?
A: ik ga wel denken van kifesh maar ik ga niet gelijk zo para doen net als wat jij deed.
N: Para? JIJ ZAT ALLES FUCKING TE ONTKENNEN.
A: je gaf me niet eens de tijd om na te denken wat wil je dan.
N: waar moet je over na denken je weer toch of je daar ben geweest of niet.
A: je snapt het ook echt niet.
N: Jawel heel goed zelfs.
A: nou vertel het eens
N: Het is klaar ik hoef niet eens meer te praten met je.
A: wat bedoel je daar mee...
N: zoals ik het zeg.
A: Heb ik hier twee uur voor gereden om dit te horen.
N: ik heb toch niet gevraagd of je wou komen.
A: wat ben jij ondankbaar zeg laat ook maar ik ga maar beter weer gewoon weg.
N: wacht....

Op dat moment he... Ik was echt zo boos he niet normaal ik kookte van binnen hoe kan ze zo zoiets zeggen?

A: Waarop? ga je me weer een hele preek geven over wat ik allemaal wel niet fout doe.
N: Anouar
A: nee niks zo doe je altijd! Eerst zoek je ruzie dan heb je ruzie en ga je opeens slachtoffer spelen doei Nouhaila!
N: zo bedoel ik het niet
A: HOE DAN?! Het was toch klaar zei je?
Je wou toch niks meer?
Je bent me toch zat?
Ik lieg toch elke keer?
Waarom zou je nog bij iemand zijn zoals ik? Iemand die alleen maar liegt en bedriegt. Tja als ik jou was en iemand zou twee uur voor mij rijden alleen om sorry te zeggen ja dan zou ik ook zeggen Nee het is klaar. zo gaat dattegenwoordig toch of niet? Ondankbaarheid!
N: ondankbaar ???? noem je mij FUCKING ONDANKBAAR??!!!
N: luister ik ben wel de laatste persoon die ondankbaar is ja! Je beseft half niet hoe... Weetje fuck it wil je gaan ga maar ik heb de kracht hier niet eens meer voor. IK ZIT HIER IN EEN FUCKING GEVANGENIS JA! IK MAG NIET SLAPEN WANNEER IK WIL IK MAG NIET EENS ETEN WANNEER IK WIL JE BESEFT HALF NIET HOE ERG HET HIER IS. je weet niet hoevaak ik met honger naar bed ging. Of hoevaak ik mezelf in slaap heb moeten huilen. Je weet niet hoe slecht het er niet aan toe gaat of überhaupt hoe het met mij gaat. Dus wees blij en ga, ga wat met je leven doen vergeet mij dat is beter voor ons beiden. Dan hoef jii met niemand rekening te houden en dan is er niemand die alleen maar tegen je zeurt toch? En ik ach joh ik redt me wel en anders maar niet toch? zo zit het leven in elkaar er is een tijd van komen en een tijd van gaan en ik denk dat ik binnen kort ga..

Likee&comment

Het komt nooit meer goed..Where stories live. Discover now