143

855 56 15
                                    

pp Nouhaila

zaterdag, vroeger was dit de dag dan Anouar en ik leuke dingen zouden doen...
maar goed alles heeft een eind en dit nu ook, ik deed mijn barca pak aan en ging me tanden poetsen. ik moest weer op controle ze zouden kijken of ik weer chemo kan krijgen.
ik liep het "kantoor" idk hoe ik het anders moet noemen mohim jullie snappen mij. binnen nam ik plaats en ging ik zitten de dokter kwam even later ook en ging tegen over mij zitten aan zijn bureau.

D: Nouhaila ik heb nieuws voor je, we kunnen het weer gaan proberen de chemos maar je moet dan echt beter gaan eten.
N: oke
D: je beseft het wel toch
N: neejohh ik besef niet dat ik bijna dood ga of dat ik hier al half dood rond loop nee dat besef ik niet.
D: Zo bedoelde ik het niet, maar als je wilt kun je nu beginnen met je chemo
N: oke dankje

ik krijg echt kortsluiting in mijn hoofd van sommige mensen even serieus!

ik liep naar de chemo kamer en ging liggen op bed wachten tot dat er iemand kwam.
er werdt geklopt op de deur Jaa kom maar
huh wat doe jij hier!
Anouar wat doet hij hier nou weer ik dacht dat hij hier nooit meer wilde komen.

A: ik kom voor jou
N: hoezo ?
A: je dacht toch niet dat ik je alleen ging laten tijdens je chemo johh gek
N: maar gister zei je nog...??
A: we praten straks oke we moeten heel veel uit praten ik weet dat ik gister te snel een beslissing heb genomen. en via app nog wel sorry daar voor maar ik was gewoon bang ik weet niet waarom maar ik haat het om je teleur te stellen ik wilde je blik vermijden echt pussy gedrag iknow... ik maak het goed met je na je chemo als je dan nog met me wilt praten.
N: ik..,,
A: ik snap het als je me weg wilt hebben dan ga ik nu wel.
N: nee blijf alleen ik ben in de war nog van gister en ook echt boos. ook omdat je echt pussy gedrag vertoonde inderdaad.
zuster: hey Nouhaila je kan nu even naar je kamer even liggen of wat eten ik zie je straks om half 4 dus over een uurtje.

ik liep met Anouar naar mijn kamer ik ging zitten op mijn bed en hij pakte er een stoel bij en ging tegenover mij zitten.

A: Nouhaila het spijt me
N: Anouar het is goed zo
a: nee dat is het niet ik wil niet dat je boos op me bent
N: maar dat ben ik ook niet..
A: de reden dat ik er een einde aan maakte was niet omdat ik jou niet meer wil je weet dat ik echt heel erg veel van jou en dat ik je nooit zou kunnen verlaten. maar nu dat ik beter ben..,, ik wilde afstand nemen van alles dat mij er aan herinnerde hoe ziek ik was ik wilde opnieuw beginnen en ik dacht dat ik dat helemaal alleen moest doen. en.,-
N: dus omdat ik jou er aan herinner hoe ziek je was besloot je maar om mij dan ook gewoon los te laten en alleen? weetje PRIMA! wil jij alles achter je laten dan doen we dat toch verwijder ook gelijk alles wat met mij te maken heeft alle fotos alles. ik zal je dam ook niet meer storen goed? jij kan verder met je leven zonder mij!
A: zo bedoel ik het niet.
N: zo bedoel je het wel je durft het niet te zeggen.
A: je weet toch dat ik van je hou
N: dat is makkelijk he?
A: wat
N: zeggen dat je van me houd is makkelijk te zeggen maar dan moet je het ook echt menen! Maar zoals ik al zei he is goed zo! jij kan verder met je leven misschien met Loubna het boeit me niet meer wat je doet of met wie je wat doet.
A: kijk hoe je doet ! ik probeer normaal met je te praten en jij
N: ja tuurlijk ik had het kunnen weten IK, ik heb alles gedaan zoals altijd maar nogmaals wat ben je van mij? inderdaad helemaal niks dus wil je nu weg gaan? ik heb namelijk een afspraak en zoals je al zei je wilt er niks mee temaken hebben dus ik wens je een hele fijne dag verder.

hij stond op en keek me nog een keer aan.. het boeit ke NIET. misschien deed ik te bot of gemeen maar hallo? ik heb ook nog gevoelens waar niemand rekening mee houd! hij heeft me echt zo boos gemaakt hij doet opeens zo egoïstisch. ik moet altijd alles en iedereen tevreden houden maar niemand denkt aan mij..
ik gooide een foto van Anouar en ik kei hard op de grond en barstte in tranen uit. ik pakte mijn jas en mijn sleutels en liep naar buiten ik ben het echt zat elke keer door iedereen maar uitgesloten te worden en elke keer maar aanhoren dat het probleem bij mij ligt. ik doe ook nooit wat goed he! ik ben het zo zat niet normaal in al deze tijd heb ik me nog geen een keer ECHT gelukkig gevoeld met d gedachtes ja het komt echt goed....

"het komt nooit meer goed.."

likee&comment
vergeet geen vragen voor de q&a achter te laten!!

Het komt nooit meer goed..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu