Deel5❤️

3.9K 165 5
                                    

Perspectief Soufian
Het was al half 8 ik had over een half uurtje met Nouhaila in het park afgesproken. Ik trok snel mij licht blauwe spijker broek aan met mijn zwart witte Burberry bloesje. En deed snel wat gel in mijn haar en. Ik liep zacht de trap af omdat iedereen nog sliep natuurlijk. Ik ging snel ontbijten en
ik keek op mijn horloge en zag dat ik nog 10minuten had.

Ik pakte snel mijn  woolrich jas louboutins  en mijn oortjes en de sleutels van mijn vespa en reed snel de straat uit met het liedje

~ismo-hoofdpijn~
"Vandaag is die kehba met jou, morgen is ze met je mattie. Vandaag maakt ze doekoe met jou morgen tikt hij ze op jou voor een actie. Vrouwen verliezen hun zelf respect en doen high class je bent niet veel meer dan een hoofd en begin je te gedragen. Die nou niet zo gek en ken gewoon je plek.

Ik kwam aan bij het parkje zitten tegenover een meertje
" pff stel nou dat ze niet komt en dan tfoee straks heeft ze vriend ofzo en dan zit ik hier zo.."
Zo ging het de hele tijd door in mijn gedachtes tot dat er iemand naast mij kwam zitten. Het was Nouhaila ik kon mijn ogen niet geloven ze was nog mooier dan eerst. Snel raakte we in een gesprek over onze thuis situatie toen ze vroeg om de mijne werd ik even stil..

Ik merkte al dat ik moeite kreeg met die vraag maar ik besloot het om haar wel te vertellen. Ze bleef heel aandachtig luister dat waardeerde ik echt heel erg. Ze pakte me hand vast en zo vertelde  ik mijn verhaal. Het bleef even stil ik bedankte haar daar voor ze zij dat ze me altijd zal steunen en dat ik alles bjj haar kwijt kan. Dat gaf me een goed gevoel ik ben echt blij met haar iemand bij wie je kan zijn of het nou goed of slecht gaat.

Ze stelde voor om naar school te gaan aangezien we nog maar 5 minuten ofzo hadden."Nouhaila mag ik je wat vragen?" Vroeg ik zachtjes  
"Ja tuurlijk wat wil je weten"
" mag ik misschien je telefoon nummer of heb je een vriend ofzo" zij ik verlegen  en merkte dat ik een beetje rood werd.
"Aaww je bent echt schattig als je verlegen bent" zij ze lachend
" en nee ik heb geen vriend hier is mijn nummer je kan me altijd appen als er wat is of als je wil praten"
"Dankje wel nouhaila zal ik doen"
Ik vroeg of ze na school wat wou gaan  doen maar ze had al plannen. De lessen verliepen zoals gewoonlijk heel saai het was tijd om te gaan.

Thuis aangekomen zag ik dat Soraya en mijn vader een briefje hadden achtergelaten met
"Wij zijn vanavond niet thuis eten ligt in de koelkast breek iets en wij breken jou xoxo Papscoo&Soraya(;"
Ik belde khalid mijn  beste  vriend op en vroeg of hij langs kwam en wat gingen doen. Hij stemde in en kwam naar mij toe we speelde nog wat Fifa en besloten om even naar de AH tegaan. We hadden hele inkopen gedaan en gingen weer naar huis na wat potjes te hebben gespeeld ging Khalid weer naar huis en aangezien het al 2:30 was ging ik ook maar slapen.

Het komt nooit meer goed..Where stories live. Discover now