171

759 54 10
                                    

pp Nouhaila

ik stond op met hoofdpijn vandaag is zo'n dag dat ik nergens zin in heb. ik ben gewoon moe meer niet, wacht... wat moe? ik ben letterlijk gesloopt fysiek en mentaal. Maargoed ik wil ook gewoon mijn diploma dus moet moet ik wel naar school ik deed een simpele zwarte jeans met een wit shirt dat soortvan oversized was maar toch net niet mohim je snapt het vast wel. Ik liep de trap af naar beneden ik zag dat Anouar al buiten stond blijkbaar.

A: ook goede morgen
N: hey
A: kom schat ik breng je

zonder te antwoorden stapte ik in en deed mijn gordel om ik verbindt mijn telefoon met de aux en zette 'Pour wellou' op. ik keek uit het raam en zei geen woord ik voelde een hand de mijne vast pakken ik liet het gaan en keek weer uit het raam.

A: je bent moe he
N: ja
A: het hoort er bij schat...
N: ja ik weet het ben gewoon moe meer niet.

Anouar reed verder en ik zong zachtjes mee met het liedje.

Elle sort en club, pour walou
T'as un gros boule, pour walou
Mathusalem, pour walou
Ce soir la go', elle va t'faire walou

ik weet niet waarom maar ik heb al de hele dag zo'n naar gevoel als of er wat gaat gebeuren. ik schudde die gedachtes van me af en keek Anouar aan je ziet aan hem dat hij ook echt helemaal op is gewoon maar toch laat hij het niet merken. ik kwam aan op school ik gaf Anouar snel een kus op z'n wang en wilde uitstappen tot dat hij me terug trok. hij hield me stevig vast in een knuffel.

'Nouhaila ik hou van je'

dat was het laatste wat ik nog hoorde voordat ik uit de auto stapte. Hij reed vol snelheid weg en ik liep de school in ik zag Ramzi zitten met een paar vrienden. Ik liep zijn kant op en vroeg of hij even mee kon hij stemde toe we gingen verderop even zitten.

N: Ramzi kijk ik heb geen zin meer in dit domme gedoe en al die domme ruzies van ons kunnen we gewoon normaal doen tegen elkaar en ja, sorry ik maak ook fouten. maar kunnen we gewoon weer normaal tegen elkaar doen?

hij bleef me maar aan kijken en zei niks.
Ja weetje laat dan ook maar dan is het niet mijn fout ik probeer het nog. voor dat ik me omdraaide om weg te lopen voelde ik twee armen om me heen hij schudde me kei hard heen en weer.

N: AAWHHH WESH BEN JE BEZETEN?!
R: aawhh bollie toch mis je me?
N: hahah dacht je dat ramzi dacht je dat.
R: jupp dat dacht ik zekerr!

zo verliep de dag best snel voorbij. Ik liep de school uit Anouar appte dat hij me niet op kon halen, dus ging ik met de bus ugh ik haat de bus zo erg he je gaat het niet begrijpen. Die chagerijnige bus chauffeurs altijd en die stinkende mensen en woooowww wat ik echt haat he de bus is letterlijk leeg dan ga ik zitten op een plekje komt er iemand precies naast me zitten dat haat ik zo erg he.

Mohim ik dwaal zoals gewoonlijk helemaal af ik kwam aan waar ik moest zijn en stapte uit. ik liep naar binnen ik gooide me tas en jas in de hoek en ging op me bed liggen. Maar ik was vergeten dat ik chemo heb dus deed ik wat makkelijks aan en ging ik er heen ik zat daar op de stoel te wachten maar er was nog helemaal niemand.

een paar minuten later kwam een zuster.

Z: hey Nouhaila wat doe jij hier?
N: nouuu dat is een goeie vraag zeg wat zou ik hier nou doen even denken hoor. even serieus denkje dat ik hier voor de lol zit wat zou ik hier moeten doen.
Z: so so rustig maar hoor mevrouw blijf maar even zitten dan kijken we even.

ze zat even achter de computer te kijken.

Z: euhm blijkbaar hebben ze je het nog niet verteld
N: wat niet?
Z: nouhaila de behandelingen die wij hier geven zijn niet meer van toepassing voor jou je zult ergens anders de behandelingen moeten gaan volgen.
N: wacht ho ho ik ga helemaal nergens heen.
Z: het zal toch echt moeten Nouhaila
N: nee ik moet helemaal niks en waar the fuck wordt ik naar toe gebracht dan?
Z: waarschijnlijk België de andere locaties zitten helemaal vol.
N: stuur me dan liever naar china ofzo als ik toch weg moet.
Z: Nouhaila...
N: Nee niks nouhaila jullie willen me hier gewoon weg hebben zeg dat dan gewoon en als het echt niet kon dan hadden jullie het best even eerder mogen laten weten. En stel he stel dat ik hier niet naar binnen was gelopen dan had ik vandaag of morgen met me koffers buiten gestaan zeker?!
Z: nee Nouhaila zo zit het totaal niet ga even rustig zitten dan praten we er over.
N: pff doe alsjeblieft geen moeite als of er naar me geluisterd gaat worden.

ik liep boos weg terug naar me eigen kamer ik deed mijn kast open en gooide me koffer open op de grond. Alles wat ik voor me zag liggen gooide ik er keihard in al mijn kleren gooide ik in de koffer en propte ik in allemaal tassen.
Woede dat was het enige wat er in me omging Ik huilde en gooide alles wat ik zag kapot alles ging kapot alles moest er uitzien net zoals hoe ik me voelde.

Maar wat ik niet wist was dat Anouar de hele tijd stond te kijken.

Het komt nooit meer goed..Where stories live. Discover now