Deel 31❤️

2.5K 131 2
                                    

Perspectief Nouhaila
N: Soufian ik.....
Ik zag hoe hij wou opstaan maar snel hield ik hem tegen.
S: Nouhaila je hoeft me niet tegen te houden ik snap het als je me niet meer wilt. Jij moet ook verder gaan met je leven maar ik zal je never nooit vergeten.
N: je hebt gelijk Soufian ik moet verdergaan.......maar wie zegt dat ik jou daar niet bij wil hebben. Ik heb inderdaad nog even tijd nodig maar of ik de tijd wel heb is de vraag. Ik vergeeft het je Soufian maar beloof me een ding.
S: ik zal alles voor je over hebben vraag maar.
N: Soufian laat me nooit meer alleen ik voel me zo eenzaam zonder jou. S: Nouhaila ik beloof je dat ik voor altijd bij je zal blijven ik zal je nooit meer alleen laten. We zullen samen oud worden dat beloof ik je.
N: maar... Wie zegt dat we samen oud zullen worden wie zegt dat ik überhaupt oud zal worden...

S: Nouhaila zeg dat alsjeblieft nooit meer ik zal je helpen. Jij bent sterk geloof mij en in je zelf en JA we zullen SAMEN oud worden. N: Soufian ik hou van je. S: ik hou ook van jou schat en dat voor de rest van mijn leven.

Ik zag dat het al best laat was dus besloot ik om terug naar het zieken huis te gaan. Aangekomen in het zieken huis ging ik naar mijn kamer ik zag dat de spullen van Farah er niet meer lagen helemaal niks meer. Ik schrok me dood ik rende naar de balie. "WAAR IS FARAH" "rustig aan ze komt zo naar je toe meid" "oh oke sorry"
Pff ik dacht even heel wat anders maar gelukkig is het niet het geval. Ik besloot om op mijn bed te gaan liggen al snel hoorde ik geklop op de deur.
"Binnen"
F: haaayy lieverdjeeee ik heb je gemist.
N: omgg Farah je bent er ik heb je zo gemist!!!!!
F: ik moet je wat vertellen
N: nou wat is het
F: waarschijnlijk heb je al gemerkt dat alles weg is mijn spullen enzo.
N: ja waarom
F: nou ik weet niet hoe ik dit anders moet zeggen maar ik mag naar huis ik ben genezen eindelijk na 5jaar.
N: omgg!! Farah ik ben zo blij voor je niet normaal.
F: en nu jij nog maar dat komt wel goed InshaAllah
N: InshaAllah ik moet nu naar me chemo ik app je nog wel, wel langs komen he
F: ja duh natuurlijk kom ik langs.


Ik was echt blij voor Farah nu ik nog. Deze chemo was zwaarder dan normaal ik ben echt zo moe ik viel met Soufian in mijn gedachtes in slaap.

Het komt nooit meer goed..Where stories live. Discover now