108

1.4K 73 11
                                    

Pfff waarom kan vakantie niet langer duren ufff!!!! Het is zooi vroeg ik kan mijn bed nauwelijks uit. Ik besloot om maar snel op te staan ik sprong onder de douch. Ik deed mijn haar snel in een simpele knot en liet het zo. Ik pakte een grijze broek met lichte scheurtjes en een wit bloesje met een zwarte trui en mijn zwarte ETQ. Shit ik kom echt altijd te laag normaal zou ik met Anouar mee reiden maar.... idk? Ik zocht in alle stress mijn ov want mijn vespa sleutel ben ik kwijt.. ik wou net de deur uit gaan voor dat ik mijn naam hoorde. Nouhaila waar ga je heen? School antwoordde ik droog en liep door. Nouhaila wacht, ik kom te laat Anouar. Hoezo je rijd toch met mij mee? Doe nou niet alsof er niets gebeurt is je weet dat ik dat haat!! Hij pakte me bij me arm loop naar mijn auto. NEE laat mij los je doet me pijn! Ik keek hem vies aan. Ik zeg het nog een keer loop naar mijn auto. Anouar moet ik het soms voor je spellen? Nnnnnnneeeeeejjjjjjjjj wollah je bezorgt mij echt hoofd pijn Nouhaila. Anouar wat is je probleem laat mij met rust. Stap nou maar in dan hoef je te minsten niet met de bus. Ohh rightt je bent zeker weer bang dat ik met een "vreemde" jongen ga praten hea! Nouhaila doe niet zo moeilijk ik wil met je praten. Ik negeerde Anouar en deed mijn oortjes in en liep door. Het liedje
bericht~Jade

Blijk baar was jij een kloot zak en ik echt een kut wijf. Maar lieve schat ik zou willen dat je terug kijkt en je geur dat is iets wat op drugs lijkt. Kijk je achteruit je zult zien dat ik de bus rijd als dit is wat je wilt dan hoop ik dat je rust krijgt. Kijk hoe die olifant nu op een mug lijkt ik wil je voelen echtwaar ik vind het moeilijk. Ik zeg je eerlijk ik hoop dat je terug krijg heb je mijn berichten gekregen? Heb je ze verscheurt of gelezen..,?

Ik dwaalde helemaal af zelf zat ik zachtjes ook mee te zingen. Ik kwam bij de bushalte aan shit de bus was net weg. Anouar stopte recht voor me neus kom Nouhaila Alsjeblief stap in. Hij keek me met medelijden aan zuchtend stond ik op en stapte ik in. Ongeintreseert keek ik uit het raam oke en nu ik zit wat wil je van me? Kijk begin je weer ik probeer normaal met je te praten doe ke weer zo. Jaaajohhh schuif alles lekker op mij want zoals gewoonlijk doe ik altijd alles fout Ja Anouar ik heb het gedaan is dat soms wat je wilt horen?! Ik stapte boos uit en sloeg met de deur ik deed mijn capuchon op en liep in de regen naar school. Zonder dat ik het in de gaten had rolde er langzaam tranen over mijn wanggen. Na dik 20 minuten te hebben gelopen kwam ik eindelijk aan op school. Ik liep naar mijn kluis gelukkig had ik daar een extra broek. Iwajaah ik ben nu toch al te laat ik kleede me snel om op de wc en liep naar mijn lokaal. Jaa Nouhaila lekker op tijd he zoals altijd. Kutwijf siste ik helaas heb ik dag gehoord Nouhaila ga je maar melden. Ik keek haar vies aan en voor dat ik het lokaal uit wou lopen hoor de ik iemand nog Thalla roepen. Ik liep naar de kantine en ging zitten aan tafel ik deed mijn oortjes in en deed mijn capuchon op. Iemand gooide mijn capuchon af hallo vind je dat nor- oh jij bent het ik keek verveeld en deed mijn capuchon weer op. Nouhaila doe nou niet zo kinderachtig Anouar ga gewoon weg ik heb nergens zin in. Ik ga voor niks boos doen ik dingen zeggen uit boosheid waar ik spijt van ga krijgen en dat wil ik niet. Misschien moet jij ook een denken voor dat je zomaar dingen gaat roepen. En kom nu niet met de smoes van jaa maar ik was boos ik ben nu ook boos en toch denk ik na! Hij gooide weer mijn capuchon af en pakte mijn telefoon uit mijn handen. Anouar nu begin je me echt te irriteren en zwaaarrr. Hij pakte mijn hand vast maar ik trok mijn hand weg. IWA KOWED JOHH KIJK HOEVEEL MOEITE IK VOOR JE DOE EN JIJ?! JIJ BEHANDELT MIJ NET ALS EEN HOND WAT WIL JE VAN ME MOET IK OP ME KNIEEN GAAN OFZO EN GAAN SMEKEN AAN JE VOETEN??!!!

Het eerst wat in me op kwam toen hij zo begon te schreeuwen was dat ene liedje " waarom moet je altijd schreeuwen?! Mi no lob tyf toch op" maar okeej

Ik weet niet waarom maar er overspoelde me een gevoel van woede niet normaal mijn ogen vulde zich met tranen. Ik kneep mijn vuisten bij elkaar ik kon er niet meer tegen zoveel frustratie en woede allerlei gemixte gevoelens.
Terwijl mijn tranen zich een weg naar beneden volgde rende ik naar buiten ik gaf een volle stomp tegen een stene muur mijn hele hand bloedde. Ik zakte huilend tegen de muur mijn gezicht begraafde mijn gezicht in mijn handen. Ik huilde er op los ik voelde het bloed langs mijn hand naar beneden stromen. Dit is nog niks vergeleken bij wat ik van binnen voel. Ik voelde een arm om me heen ik keek langzaam om hoog Amir?
Nouhaila wat er is gebeurt je hand zit onder het bloed?! A..Amir wat doe je hier??
Wat denk jij dan ik kom bij me nichtje kijken whutt..?? Kifesh nichtje kom hier a bolle hij tilde me op en zo liepen we naar een bankje ik ben de neef van je broer Nasser. Ik keek hem dankbaar aan en omhelsde hem stevig Ya Allah van helemaal niemand heb ik ineens twee geweldige broers! Hij keek me verward aan maar probeerde dat te bedekken met een lach. Maar lieverd je hand? En waarom dat je daar zo wat is er gebeurt? Niks Amir laat niks aan de hand. Luister als ik er achter kom dan iemand dit heeft gedaan dan breek ik die gene en zijn hele generatie ik waarschuw alvast. Wil je me weg brengen tuurlijk kom we liepen naar zijn auto. Ey bolle heb je honger? Ohh eh nee ZIJ JE NOU NEE??!!! Wacht dit moet ik Nasser vertellen HAHA AMIRR STOPP DOE NORMAAL!!! Maar ff serieus wil je echt niks? Neeeeeej!!!!! Niet voor mij gaan schamen hee dikkidikk. Neejojj gek voor jou al helemaal niet maar ben gewoon moe wil slapen. Maar hoe is het nou om zo' n geweldige neef te hebben phoee die eigendunk kan niet missen. We reden snel naar het ziekenhuis ondertussen was het nog heel gezellig. Ik gaf hem nog een laatste knuffel en nam afscheid beslama dikzak loveyou zei ik half huilend en liep naar boven. Ik kwam mijn kamer in en dool meteen onder de dekens. Ik hoorde geklop IK SLAAP!
En toch moet Anouar mij altijd negeren hij kwam binnen en keek me aan met een blik die ik niet kan plaatsen. Nouhaila wie zijn al die jongens gister een net ookal? Anouar waarom vertrouw je me niet? Vroeg ik gekwetst. Dat is het niet Nouhaila ik vertrouw die jongens niet. Hoezo je kent ze niet eens! Oh jij wel dan wie zijn het dan. Als je me GISTER uit liep praten dan had je geweten dat het me broer en mijn neef zijn!!! Maar weetje Anouar ik heb geen zin om steeds opnieuw en opnieuw gebroken te worden. Want ik weet niet of het me deze keer lukt om me zelf te helen. Nouhaila.. NEE NIKS NOUHAILA IK BEN HET ZAT ANOUAR NIEMAND GELOOFD MIJ. ik heb geen zin meer in dit kut leven... ik wil hier weg..,

--------------------------------------------------------------well ff een xl deeltje tussendoor ✌️️

Comment&like voor een nieuw deel🤗

Xx @jaatoch_xx

Het komt nooit meer goed..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu