148

752 51 11
                                    

A: Nouhaila ik mis je...
N: wat wil je dat ik zeg
A: het spijt me dat ik zo deed ik snap ook niet waarom ik dat allemaal deed. maar wat ik nu wel zie is dat ik zonder jou niks waard ben. het is zo raar om je nummer te zien maar niet te kunnen bellen. weetje hoe vaak ik oude fotos heb terug gekeken. ik mis je Nouhaila je weet niet hoe erg ik je mis. je stomme opmerkingen of als je weer ging zingen in de auto. en ik ga je helpen je gaat net als ik gewoon beter worden. ik zal zorgen dat je niks te kort komt. jij hebt mij ook geholpen nu ga ik jou ook helpen!
zou je me nog een kans willen geven?
N: ik heb echt nachten gehuild en gehoopt dat je langs zou komen. ik heb aan me zelf getwijfeld over wat ik anders had kunnen doen. IK MISTE JE ANOUAR!
waar was je toen ik je nodig had? je weet dat ik van je hou... en daar maak je misbruik van!
je weet dat ik je niet los kan laten.

ik barstte in huilen uit, Anouar nam me in zijn armen en aaide over mijn hoofd. hij veegde mijn tranen weg en nam mijn gezicht tussen zijn handen.

A: niet huilen schat, ik kan er niet tegen om je zo te zien het breekt me. ik weet dat ik stomme fouten heb gemaakt en ik kan het niet terug draaien. ik had er voor je moeten zijn zoals je er ook altijd voor mij was. en nee tuurlijk maak ik geen misbruik van je gevoelens ben je gek?! ik hou zo veel van Nouhaila ik heb nooit geweten dat een meisje zo veel voor mij zou kunnen beteken. ik zweer je bij deze dat ik voor altijd bij je ga blijven en bij deze kom je niet meer van me af.

hij knipoogde en gaf me een kus op mijn hoofd ik pakte zijn hand vast en ging tegen hem aan leunen.

N: Kunnen we niet gewoon helemaal opnieuw beginnen dit alles helemaal vergeten?
gewoon jij en ik een hele nieuwe start?

er verscheen een glimlach op zijn gezicht.

A: ik beloof dat je hier geen spijt van gaat krijgen!

iknoowwwww een heeel klein deel maar ik heb echt geeennn inspiratie 😫😫
stuur me ideeen via pb🙃🙃

likeee& comment😘😘

Het komt nooit meer goed..Where stories live. Discover now