113

1K 58 18
                                    

Nouhaila zolang ik hier ben zal ik jou helpen ik zal er voor je zijn je gaat snel beter worden. En dan gaan wij alle verloren tijd inhalen en zeg nooit meer dat je niet meer wilt leven want je weet half niet hoe pijn die woorden mij doen. Ik hou van je Nouhaila....

Volgende ochtend,
Pp Nouhaila

Pff ik werd wakker met knallende koppijn ik ga vandaag maar wel naar school anders mis ik echt te veel. Ik rende snel naar benden om eten voor Anouar en voor mezelf te halen. Ik pakte wat croissantjes en twee redbull. Ik stormde zijn kamer binnen en sprong op zijn bed. GOEDEEMORGEE SLAAPKOP WAKKER WORDEN. oeefff Nouhaila moet dit nou echt zo en hij sloeg zijn dekens over zijn hoofd. YAAASSS BITCHH WAKE-UP!!
Ik pakte mij redbull en dronk die in een x op zoo ook meteen volle energie in de ochtend. OVER EEN HALF UUR STA IK KLAAR DAT JE HET WEET!! Zingend liep ik de deur uit " I WOKE UP LIKE THIS"
Zo gelijk iedereen wakker but okeej ik kleedt me snel om en deed mijn haar in een hoge staart. Ik pakte mijn zwarte moncler jasje en mijn zwarte rugtas BLACK ON BLACK!
Rennend stormde ik Anouar zijn kamer in AWILLI ANOUAR GA JE BED UIT!!! NOUAHILA WESH DENKJE JE BENT ME MADRE?!?!
"DAT HEB IK GELEERD VAN ME PADRE" maakte ik zingend af. Ewa saff Anouar ga snel ik wacht beneden op je.
Na een kwartier wachten kwam hij eindelijk de trap af. Hehe dat werd tijd wejow als jij een meisje was he Anouar dan zou ik standaard altijd te laat komen door jou. Hij keek me met een dodelijke blik aan. Waarom kijk je zo vies ah zwerfer heb ik wat van je aan ofzo?
Pff als je wat van mij aan had zag je er wel beter uit! Zei die met een hc stemmetje
Oei die deed wel pijn man... bracht ik er moeilijk uit met mijn hand op mijn hart. We stapte in mijn hand ging meteen naar de radio maar snel volgde Anouar z'n dodelijk blik. Raak die knop aan en ik breek je vinger! Hij keek zo serieus omgg Anouar waarom zo boos? Nouhaila waarom zo blij?
Ik keek hem scheef aan en deed muziek aan
IS IT TO LATE NOW TO SAY SORRY? BECAUSE I'm MISSING MORE THEN YOUR BODY TURUTUTURUTUTU.
Nouhaila ik gooi je de auto uit! hij draaide de muziek uit. Pff okee dan niet en ik keek uit het raam dit wordt nog een lange rit dacht ik bij me zelf. Nouhaila ben je boos?
Nee tuurlijk niet..
Maar en dat van vorige keer echt Wollah sorry het spijt me ik had je moeten vertrouwen.
Ja klopt je had me moeten vertrouwen maar het is al goed ik wil het er niet meer over hebben. Is goed dikzak! En hij drukte een kus op me wang..ANOUAR LET OP DE WEG EH IDIOOT WIL JE DOOD OFZO..!!!!
Nouhaila waarom moet je altijd het moment verpesten. Stil eh boizan ik verpest zo je hoofd oh wacht is het al. HA HA HA NOUHAILA ALSJEBLIEFT KIETEL MIJ. Onderweg komen we altijd langs zo'n ziekenhuis achtig iets maar zo eentje waar alleen vrouwen komen als ze stiekem abortus willen plegen you know? Huhh wie is dat??
Ze lijkt op.. ANOUAR WACHT KIJK IS DAT NIET..???

Like&comment voor meer❤️❤️✌️️

Het komt nooit meer goed..Where stories live. Discover now