110

1.1K 58 85
                                    

S..soufian wat doe je hier? Dat kan ik beter aan jou vragen weetje wel hoelaat het is en waarom huil je? Niks laat me met rust nee Nouhaila ik wil je terug zei hij op een serieuze toon. Nee Souf laat mij met rust ik wil weg laat me met rust. Hij pakte me stevig vast bij me arm en duwde iets tegen me neus waardoor ik zwart zag. Zo schatje jij wordt van mij....

Volgende ochtend pp Anouar

Ik werd wakker tfoe man gister weer ruzie gemaakt met Nouhaila... vandaag ga ik het echt goed maken. Ik liep naar haar kamer maar daar was ze niet ik liep naar beneden maar daar was se ook niet. Ik belde haar maar se nam niet op. Haar vespa staat er nog ver kan ze niet zijn. Ik liep haar kamer binnen en zag dat ze haaf telefoon hier had gelaten. Ik vergrendelde haar iphone en ging langs haar contacten. Ik zag ene Nasser nu ga ik er achterkomen wie dat is. Ik belde en geen minuut later werd er opgenomen. Hey Nouhaila alles goed? Wie ben jij? Hallo ik ben Nasser de broer van Nouhaila en wie ben jij en waarom the fack heb je haar telefoon??
Huhh broer ze heeft geen broer..?
Luister dat is een lang verhaal maar waar is Nouhaila?
Ze is weg?
Kifesh weg!?
Ik weet niet broer..
Luister Anouar we gaan haaf nu zoeken ik kom samen met mij neef en regel jij ook iemand ofzo.
SHITT NOUHAILA WAAR BEN JE!!???
Ik werd helemaal gek ik pakte mijn telefoon en belde Samir.
Ewaa broer lang geleden dat je belde.
Samir Nouhaila is vermist je moet helpen zoeken!! Ik kom er aan broer thalla.
Ik hing op en deed snel mijn zwarte psg pak aan en mijn zwarte huarache. Ik zocht snel mijn auto sleutels. Ondertussen waren de jongens er ook. Ey luister we gaan in twee tallen samir en ik, Nasser en Amir, Zakka en ilias. Saff ik maak een groepschat aan als er wat is direct melden. Samir en ik sprongen in mijn auto we racete overal en nergens. We gingen eerst naar dat parkje. Samir ga daar kijken ik kijk hier ik zocht letterlijk overal NOUHAILAA WAAR BEN JE!!! Ik wordt gek bij het idee dat haar wat is overkomen. Ik wou terug lopen maar ik zag daar haar sleutels op de grond liggen. Ik maakte er een foto van en stuurde het naar de boys. Ze was hier...
Waar of bij wie zou ze kunnen zijn??!!
Er komt me maar niks naar boven ik weet het nie a 3ibadelah waar moet ze zijn. Ze zou nooit zomaar weg gaan.
Ondertussen waren we allemaal verzameld ik voelde mijn telefoon trillen. BOYS EY ONBEKEND? Ik met trillende handen mijn telefoon op.
Hallo met wie spreek ik?
A..anouar ik ben het Nouhaila.
NOUHAILA WAAR BEN JE?!
Anouar i..ik... ik weet he-,

SHIT ZE HEEFT OPGEHANGEN!!!! TFOEEE EN WAT NU!!

Pp Nouhaila

Ik werd met een heftige hoofdpijn wakker huhh waar ben ik? Ik lig op een onbekend bed yaAllah waar ben ik WAAAR BEN IK??!!!
Niet schreeuwen schatje! Soufian HAAL ME HIER WEG!!!! Ik begon helemaal gek te worden. Laat me alsjeblief gaan Soufian alsjeblief ik begon helemaal te huilen WAT WIL JE VAN MIJ??!!! Hij gooide een telefoon mijn kant op je mag een iemand bellen. Ik toetste met trillende vingers Anouar zijn nummer wat als hij niet opneemt als hij nog boos is??

Hallo met wie spreek ik?
A..anouar ik ben het Nouhaila.
NOUHAILA WAAR BEN JE?!
Anouar i..ik... ik weet he-,
Op dat moment gooide Soufian de telefoon uit mijn handen.
BEN JE KANKERLIJP JE GAAT TOCH NIET ZEGGEN WAAR JE BENT!!!

--------

Xx @jaatoch_xx

Het komt nooit meer goed..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu