Ще си пожелая теб

58 12 1
                                    

Пак е един от онези моменти, в които децата силно вярват. Точно 22:22. Глупаво е! И все пак ще затворя очи, за миг. Ще преброя набързо до десет и ще изрека желанието си. Какво ли би могло да е то? Имам всичко – семейство, приятели, цел. Всъщност не всичко... Липсваш само ти. За това моето желание си ти!

Ще си пожелая да се появиш с онази прелестна усмивка. Ще се зададеш по коридора, а очите ти мигновено ще открият моите. Ще се засмееш. Ще се приближиш и ще преметнеш ръка през раменете ми. Така всеки ще знае, че съм твоя, колкото и ти си мой!

Може би е глупаво да похабя желанието си с лека ръка, но все пак, когато цифрите отново станат еднакви пак тихичко ще изрека твоето име и ще си пожелая да си при мен. И така всеки път щом часовника покаже 11:11 или 22:22. Всеки ден...

И дори да знам, че пожелавайки си нещо бих могла да получа всичко останало на света, но не и теб... Въпреки това бих си пожелала точно теб. Заради очите ти, заради усмивката, заради гласът ти... Просто ще си пожелая теб!

Имала съм повече от една истинска Любов...Where stories live. Discover now