Знаеш! Не знаеш!

49 17 5
                                    

Все още чувам гласа ти, дори да не си до мен. Шепне му успокояващи думи и ми дава куража да бъда сама сред света, защото знам, че където и да си ти ме подкрепяш. Все още усещам ръцете ти около мен, те са като замък, който ме защитава. Не знаеш, че когато ме целунеш сърцето ми прескача. Не знаеш, че когато ме докоснеш ми носиш спокойствие. Не знаеш, че дори само мислите за теб ме карат да се чувствам безумно щастлива. Не знаеш, че когато те няма се чувствам самотна. Не знаеш колко много обожавам да усещам тялото ти до моето. Но най-обичам, когато се грижиш за мен, все едно съм малко дете.

Не слушам, мразя да ми забраняват. До сега всеки път щом нещо ми бе забранено, намирах начин да го направя. Трябват ми само няколко минутки, за да го извърша. Но нещата са различни покрай теб. Изпитвам нужда да те слушам. Харесва ми да те слушам!

Но най-много обичам да прекарвам времето си с теб. Независимо дали ще мълчим или ще си говорим, или ще търсиш начин да ме ядосаш. А когато това стане и аз реша да си тръгна, ти улавяш ръката ми и ме придърпваш обратно към себе си. Задържаш ме в прегръдката си, докато се успокоя. И въпреки че знам, че думите ти са, за да ме накараш да ревнувам, за да ме провокираш, страшно много обичам, когато накрая ме придърпаш в прегръдката си и нежно кажеш: „Обичам те!".

h3R/m_quV46o4 

Имала съм повече от една истинска Любов...Where stories live. Discover now