Оказах се права

58 14 8
                                    

Отново се оказах права... седя и си припомням онези думи, които си казахме преди толкова много време. Аз те предупредих, че рано или късно ще си тръгнеш! Обясних ти, че в моя живот винаги така се случва. А ти отсече. Каза, че ще останеш! И когато те помолих да ми обещаеш ти го направи без грам колебание. Но къде си сега?

Обещанието ти... къде е? Беше много силен на думи! Обеща без дори да се замислиш, но сега, когато имам нужда от някого теб те няма. Няма никой в живота ми, защото това е той! Винаги е бил празен и самотен, нямам много! Нямам много за даване, но не искам и нищо в замяна. Бях готова да рискувам толкова много заради теб, дори моята собствена същност... бях готова да се отрека от себе си заради теб, но ти не го оцени. Вярвах сляпо в обещанието ти... във всички прекрасни лъжи, които изрече. А сега... сега ме е срам дори да те погледна! Защото знам, че ти вътрешно ми се присмиваш, вътрешно се радваш на шегата, с която ме изигра...

Оказах се права... и ти си същия като онези преди теб! Единственото, което искате е да си поиграете, докато ви омръзне и после просто си тръгвате... без предупреждение... просто напускате живота, който сте съсипали!

Имала съм повече от една истинска Любов...Where stories live. Discover now