Заключи го...

120 20 3
                                    

Щастлива си. Струва ти се, че всичко е наред, че вече можеш да се отпуснеш, да се наслаждаваш на живота. За момент да спреш да се бориш, защото си щастлива, влюбена, обичана.

Е, да, ама не! Живота си знае работата, а всички ние сме добре запознати с факта, че съдбата е кучка. Стой! Не мигай! Защото това е фаталният момент, когато всичко ес обръща с главата надолу. Само един единствен миг е достатъчен, за да превърне щастието в тъга, любовта в омраза, доброто в зло... Няколко кратки мига, които ти отнемат всичко!

Оглеждаш се и си мислиш: „Как може всички да са щастливи, но не и аз?". И на този въпрос имам отговор, приятелко! За съжаление има хора като теб и мен. Ние двечките сме така устроени. Вечно да страдаме, да сме сами, да се чувстваме ненужни. Щастието просто се изплъзва между пръстите ни като пясък. Няма начин да го задържим. Не се притеснявай и аз съм като теб! Дълбоко наранена и опитваща се да живее с това. Не е лесно, но се свиква! Просто трябва да заключиш сърцето си в малка дървена кутийка и да изхвърлиш ключа от нея на далече. Забрави и за чувствата си, не ти трябват, заради тях боли толкова много...

Ʀb]1

Имала съм повече от една истинска Любов...Where stories live. Discover now