37.kapitola - I want you

3.1K 187 11
                                    

„Chci tebe, Piper. Možná Perrie miluju, ale ne tolik jako tebe. Dřív byla jediná, ale pak jsi se objevila ty a všechno jsi změnila. Nechci, abys kvůli mně byla nešťastná. Chci, abys kvůli mně byla šťastná. Šťastná se mnou," řekl a mně se zatajil dech. Vážně si vybral mě místo dlouhodobé přítelkyně a snoubenky? Vykulila jsem oči. 

„Takže jsem to já a ne ona?" Zeptala jsem se opatrně a on přikývl. Nevypadal na to, že by si dělal srandu. 

„Budeš se mnou, Piper Yacoub?" Zeptal se mě a mojí ruku pořád nepouštěl. 

„Až zrušíš s Perrie svatbu a opustíš jí. Abych měla jistotu, že si se mnou jenom nehraješ," pokrčila jsem rameny. 

„Udělám to, kvůli tobě," souhlasil Zayn a mě zahřálo u srdce. Chce to všechno obětovat, aby mohl být se mnou. Tohle asi bude vážně láska, co? 

„Tak dobrá, potom s tebou budu," řekla jsem mu blízko ucha a rty se otřela o jeho ušní lalůček. Hned potom jsem se pomalu odtáhla a držela si od něj zase menší odstup. Jeho přítomnost ve mně vyvolávala tolik pocitů, které jsem těžko držela na uzdě. Ale nechtěla jsem se tím nechat pohltit. Pořád si nemůžu být jistá, jestli mi to Zayn jen něco neslibuje a vážně to udělá. Zayn ke mně natáhl ruku, za účelem, aby si mě přitáhl blíž, ale ucukla jsem. 

„Měl by jsi jít," řekla jsem prostě a skousla jsem si ret. 

„Chcete si hrát na nedostupnou, slečno Yacoub?" Povytáhl Zayn s úsměvem obočí.

„Ne, nechci. Já jsem nedostupná, pane Maliku," vyplázla jsem jazyk a Zayn přimhouřil oči. 

„Možná bych měl vážně jít, než tě tu přetáhnu, nebo..." významně se odmlčel.

„Se zadanými si už nezačínám," upozornila jsem ho a Zayn zasténal. 

„Už jsem ti řekla své, takže pokud mě vážně chceš, rozejdeš se s ní, co nejdřív," pokrčila jsem rameny.

„Už jsem ti řekl, že to udělám," mrkl Zayn. 

„Někdy musíš slova nahradit činy," našpulila jsem rty. Zayn toho využil a své rty přitiskl na mé. Instinktivně jsem zavřela oči. Moje tělo jako by bylo ze želé a já se pomalu nemohla udržet na nohách. A tohle jsem chtěla cítit s Niallem? Myslím, že tyhle emoce nemůžu zažít s nikým jiným, než se Zaynem a nejspíš si je brzo budu moct nechat dovolit vyjít na povrch. Brzo. Takže ještě ne. To mě donutilo přerušit ten dokonalý moment. 

„Tyhle rty jsi zatím líbal naposledy a záleží jen na tobě, jestli se jich ještě někdy dotkneš," konečky prstů jsem si přejela přes rty. 

„Vyděračko," zasmál se Zayn. 

„Jen se nemíním s Perrie o tebe dělit," ušklíbla jsem se, „Pokud to ještě nevíš, jsem bohatá, sobecká, rozmazlená holčička a ne zastánkyně světového míru," dodala jsem s úsměvem. 

Zayn se uchechtl, „Vážně půjdu, ale brzo se uvidíme," slíbil. 

„To doufám, ale taky doufám, že ona už bude tvoje minulost," řekla jsem polohlasně, protože jsem měla nemilý pocit, že někdo poslouchá za dveřmi a byli jen dvě možnosti kdo. Charliene nebo Niall a nebo oba, jelikož oba byli schopní někoho odposlouchávat. 

„Neboj se," vzal mou ruku do své a pohladil jí. Jeho pohled byl v téhle chvíli tak upřímný, že jsem opravdu věřila. No, možná by jsem mu uvěřila i že můj pes umí lítat, ale nevadí. Zayn došel ke dveřím a v tu chvíli, kdy je otevřel, se ozvala rána dole u schodů. Vyběhla jsem z pokoje a všimla si Charliene, ležící pod schody, jak nadává. Přidušeně jsem se zasmála. Charliene se zvedla a poupravila si vlasy. 

You're Singer, I'm Hater || Zayn Malik ✔Where stories live. Discover now