38.kapitola - Chceš jí jen naštvat (Pokus o 13+)

3.1K 174 3
                                    

Byl to už týden od doby, kdy jsem mluvila se Zaynem. Začínala jsem uvažovat nad tím, že si to přeci jen rozmyslel, je dál s Perrie a je natolik srab, aby mi to řekl do očí. Nesnáš- Z mých nepříliš pozitivních myšlenek mě vyrušil zvonek. Normálně bych počkala až dveře otevře Charliene, ale ta před dvěma dny odjela za rodinou do Georgie. Vyšla jsem z pokoje a se zasmušilým pohledem otevřela dveře. 

"Oh, tak ty jsi se nakonec přeci jen ukázal, Zayne?" Ušklíbla jsem se. Možná bych se měla chovat mileji, ale dneska jsem se špatně vyspala a odmítala něco vidět růžově. 

"Čekal jsem milejší přivítání," poznamenal Zayn a bez pozvání vstoupil dovnitř. Zavřela jsem za ním dveře. 

"Čekala jsem, že už se ani neukážeš," zakoulela jsem očima. 

"Proč jsi tak protivná? Máš snad krámy?" Zeptal se nechápavě Zayn. 

"Ne," odsekla jsem prostě, "Jen si myslím, že Perrie chceš stejně jen naštvat a já se ti do tvého plánu strašně hodím," vyčetla jsem mu a Zaynův pohled trochu roztál. Přitáhl si mě k sobě a donutil mě pozvednutím brady podívat se mu do očí. 

"To si o mně myslíš?" Promluvil ke mně a já se snažila nehypnotizovat jeho rty, které vypadaly tak lákavě.

 "Myslím si toho o tobě spoustu," zamumlala jsem nakonec. 

"A co třeba?" Řekl Zayn vyzývavě a rukami putoval po mých bocích, za které si mě nakonec ještě víc přitáhl. Teď už byli naše těla na sebe přilepená a můj srdeční tep se zrychlil. 

"Například, že jsi prolhaný kretén a nechtěj, abych pokračovala," vyšlo z mých úst odhodlaně. 

"Máš pravdu, nechci," zašeptal a hladově se přisál na moje rty. Ruce jsem si obmotala kolem jeho krku a opětovala mu naléhavé polibky. Ruce přemístil z boků na můj zadek, za který si mě vytáhl výš a já nohy obmotala pevně kolem jeho těla, abych nesklouzla na zem. 

"Právě teď s tebou chci dělat tolik věcí," vydechl do mých rtů. 

"Kolikrát ti mám opakovat, že někdy slova musíš vyměnit za činy?" Zavrčela jsem. Zayn dal na moje slova a rozešel se se mnou do mého pokoje. Ještě si pamatoval kde je, hm. Opřel mě o zavřené dveře a zatímco jeho rty prozkoumávaly můj krk, rukou nahmatal kliku a otevřel. Moje tělo dopadlo na postel a já si skousla ret. Zayn za námi zavřel dveře a znovu se blížil k posteli ke mně. Když byl dostatečně blízko, za tričko jsem ho zatáhla přímo ke mně a zase  jsem vyhledala jeho rty, které jsem chtěla líbat donekonečna. Přemístila jsem se do jeho klína a měla možnost pocítit, že Malik junior už byl v pozoru. Chytla jsem zespoda Zaynovo tričko a přetáhla mu ho přes hlavu. Jemně jsem do Zayna strčila na znamení, aby si lehl, což taky udělal a já začala líbat jeho nahou hruď. On pode mnou zavzdychal a já se pro sebe usmála. Zaynovi ruce se zvedly a uchopily moje tričko, které skončilo na zemi poblíž toho jeho. Překulil mě pod sebe a začal mi stahovat legíny. Byla jsem pod ním už jen ve svém krajkovém spodním prádle. Vtiskl mi jemný polibek na rty a pak se přesunul na můj krk a opatrně mi začal skousávat kůži. Neklidně jsem se vrtěla a když kůži začal pomalu sát, zavzdychala jsem. Bylo mi jasné, že dalších pár dní budu muset maskovat rýsující se znaménko lásky, abych předešla Charliným výslechům, až se vrátí. Zayn přestal sát mou kůži a přesunul se k mému hrudníku, kde mu překážela podprsenka. Mírně jsem se nadzvedla na loktech, aby měl lepší přístup k zapínání. Za chvilku mi podprsenka držela jen na ramínkách, které mi stáhl zuby dolů a pak podprsenku zahodil pryč. 

"Jsi tak krásná Piper, mohl bych se na tebe dívat hodiny," skousl mi ušní lalůček a z mého hrdla se ozval tlumený sten. 

"Ale já bych hodiny nevydržela na místě," namotávala jsem si pramínek vlasů na prst. Zayn si stáhl kalhoty a ze zadní kapsy vytáhl stříbrný sáček, který roztrhl zuby. Přestala jsem si hrát s vlasy a prsty zahákla za lem jeho boxerek, které jsem mu stáhla. Zayn si nasadil kondom a pak se ke mně zase naklonil. Líbal celé moje tělo a tvořil si mokrou cestičku od polibků až k mému podbříšku. Jedním tahem mi stáhl kalhotky. 

"Připravená?" Zadíval se mi do očí. 

"Jo," vydechla jsem nedočkavě. Potřebovala jsem ho cítit, co nejblíž u sebe. V tomto případě v sobě. Zayn se přisál na moje rty a pomalu do mě začal vnikat. Zasténala jsem slastí. Zayn se pomalu rozhýbal a dál mě jemně líbal. Vyšla jsem mu vstříc pánví a on zavzdychal. Slastně jsem zaklonila hlavu, když jeho pohyby zrychlily a Zayn mi zasypával krk motýlími polibky po kterých vždy následovalo jemné skousnutí. Vyvolávalo to ve mně ještě větší slast a měla jsem pocit, že každou chvilku vybouchnu. 

"Už...už...budu," vydechla jsem společně s dalším poměrně hlasitým zasténáním. 

"Ještě chvilku zlato," zavzdychal Zayn a ruce držel na mých bocích. Můj krk už nebyl okupován jeho rty, jelikož jeho hlava byla mírně zakloněná a jeho boky narážely do mých čím dál rychleji a naše steny se rozléhaly po místnosti. Už jsem to nevydržela a moje svaly se napnuly. Vzápětí jsem vyvrcholila a hlasitě zasténala. Zayn ještě párkrát přirazil a taky vyvrcholil. Unaveně se na mě sesunul a políbil mě. 

"Bylo to to nejlepší, co jsem kdy zažil," svěřil se mi Zayn a moje srdce v hrudi dělalo přemety. Zayn ze ně vyšel a lehl si vedle mě. 

"Nápodobně," přitiskla jsem se k němu, abych cítila jeho tělo na svém, "Takže s Perrie jsi to vážně ukončil?" Zeptala jsem ho a prstem obkreslovala jeho tetování na ruce. 

Zayn přikývl, "Definitivně," řekl vážným hlasem a moje podvědomí předvádělo vítězný taneček a zapichovalo špendlíky do panenky s blond vlasy. Zavrtěla jsem hlavou a nakonec vstala z postele. 

"Jdu si dát sprchu, půjdeš se mnou?" Věnovala jsem Zaynovi hřejivý úsměv. Zayn vyskočil z postele a vzal mě do náruče. Chytla jsem se ho. 

"Druhé dveře z leva," navedla jsem ho do koupelny. On otevřel koupelnové dveře a postavil mě na nohy. Došla jsem k sprchovému koutu, vkročila dovnitř a pustila teplou vodu. Za chvilku se za mnou objevilo Zaynovo tělo. Jeho ruce se natáhli k sprchovému gelu. 

"Umyju ti záda," vysvětlil mi. Přikývla jsem a nechala jeho velké dlaně roztírat sprchový gel po mé rozpálené pokožce.

// přidávám kapitolu o den dřív a z mobilu z appky diary(Tu kapitolu jsem psala trhaně půlku dne) :D doufám, že tam ve slovech nebudou větší chyby, ale kontrolovala jsem jen první půlku  takže nwm. a teď mi někdo pučte lopatu, protože se jdu zahrabat 1000 km pod povrch :D 13+ píšu snad po druhý nebo třetí v životě a nejsem na to hrdá, protože vím, že to psát prostě neumím :D takže další díl bude pokud chytím v tý jámě wifi signál ;D dobře a teď vážně. netuším kdy přidám další díl, ale pokusím se co nejdřív. Jako obvykle mně potěší votes & komenty ;)

You're Singer, I'm Hater || Zayn Malik ✔Where stories live. Discover now