19.kapitola - Jsi jako moje ségra

3.6K 209 3
                                    

// Po dlouhé době je tu další díl. Strašně jsem tuhle story začala zanedbávat. D'OH! Pokusím se to teď napravit jelikož už budu mít rozhodně více času, aspoň zatím. Prosím si vaše názory, nebo i nápady co by jste v příběhu chtěli. Sice to mám vymyšlené, ale tak můžu tam ještě něco zakomponovat ;D 
Hope you like it ;)*


Otevřela jsem oči. Vedle mě ležela Mac a z její druhé strany Zayn. Zvedla jsem se z postele a šla ke skříni. Slyšela jsem, že Mac zívla a tak jsem k ní natočila hlavu. 

„Dobré ráno," usmála jsem se na ní. Macina tvář se rozsvítila jako sluníčko. 

„Klidně ještě můžeš spinkat, zlatíčko," mrkla jsem na ní. Zavrtěla hlavou a natáhla ručky směrem ke mně. Vrátila jsem se k ní a vzala jí do náruče. 

„Jak jsi se vyspala?" Zeptala jsem se jí. 

„Dobže," řekla ospale. Došla jsem pro hřeben a sedla si s ní na kraj postele. Začala jsem jí česat vlasy. 

„Jak se jmenuje?" Zeptala se náhle Mac a mně chvilku trvalo, než mi došlo, že mluví o Zaynovi. 

„Jmenuje se Zayn," řekla jsem jí a odložila hřeben. Zayn sebou začal na posteli mlít a nakonec si rukama podepřel hlavu. Všimla jsem si, že mě s Mac pozoruje.

 „Noo, já si půjdu dát ranní sprchu. Vydržíš tady se Zaynem, Mac?" Řekla jsem a zvedla se z postele. Mac přikývla a já si vzala čisté oblečení a ručník a zaplula do koupelny. Koukla jsem na sebe do zrcadla. Moje vlasy byli rozcuchané a porušovaly snad i zákon gravitace. Byla jsem bledší a pod očima jsem měla kruhy. Byla jsem prostě strašně k „sežrání". Svlékla jsem ze sebe oblečení a vlezla do sprchy. Pustila jsem na sebe teplou vodu. Zavřela jsem oči a nechala kapky stékat po mém těle. Asi po 15 minutách jsem zastavila vodu a vylezla ze sprchy. Osušila jsem se a převlékla se. Ručníkem jsem si začala sušit mokré vlasy. Nakonec jsem ručník odložila a vyšla z koupelny. Naskytl se mi pohled na smějící se Mac a Zayna, který jí s úsměvem na tváři lechtal. Kdyby teď byla chvíle, kdybych Zayna viděla poprvé, možná by mě opravdu dostal. Podlomila by se mi kolena a začala bych se nad ním rozplývat, jak je s tím dítětem roztomilý. Bohužel jsem ho dnes poprvé neviděla a už jsem ho tak nějak znala. Proto jsem rychle zamaskovala úsměv, který se mi rýsoval na tváři a potichu se přiblížila k Zaynovi. Položila jsem mu ruku na rameno a on sebou cukl a přestal Mac lochtat. 

„Máš studenou ruku," oklepal se a koukl na mě. Mlčela jsem. 

„No, tak teď půjdu do sprchy já," prohrábl si Zayn vlasy a zvedl se. Za chvilku vyšel z ložnice. Otočila jsem se na Mac. 

„Vážně tě má lád," řekla mi a sladce se usmála. Křečovitě jsem jí úsměv opětovala. 

„A jak jsi k tomu přišla?" Zeptala jsem se jí. 

„Z toho jak o tobě povídá," vysvětlila mi. 

„Cože?!" Vytřeštila jsem oči, „On si s tebou o mně povídal?" Dodala jsem. Mac s úsměvem přikývla. Uslyšela jsem zaťukání. Vyletěla jsem otevřít dveře, za kterými stála moje matka. 

„Mami!" Uslyšela jsem, jak Mac zakřičela a rozběhla se k ní. Matka jí vzala do náruče a Mac jí dala mlaskavou pusu. 

„Děkuju, že jsi mi jí pohlídala. Nezlobila?" Obrátila se na mě matka. 

„Nemáš zač. Byla jako andílek," pousmála jsem se a pohladila Mac po zádech. Mac ke mně natáhla ručku a já jsem si jí vzala z matčiny náruče. 

„Tak zase někdy Mac, jo?" Zašeptala jsem jí do ucha a ona přikývla. Postavila jsem jí na zem a ona dala ruku matce. 

„Mějte se," řekla jsem už odměřenějším tónem. 

„Ahoj Pipe-„ nenechala jsem svojí matku doříct a zabouchla jí dveře před očima. Následně jsem se o dveře opřela. Zayn byl pořád ve sprše a byla jsem za to ráda. Každá chvilka, kdy byl pryč, pro mě byla cenná. Znovu se ozvalo zaťukání a já pomalu otevřela dveře. Dovnitř napochodoval Niall. 

„Jo, pojď dál," poznamenala jsem s úšklebkem. Niall mě ignoroval a plácl sebou na postel. 

„Ahoj," poznamenal pak. 

„Čau," zamumlala jsem. 

„Proč jsi zdrhla z koncertu?" Zamumlal naštvaně. 

„Co ti tak vadí?" Nechápala jsem.

„Možná bych pochopil, že jsi to nevydržela a odešla, ale že jsi dala VIP future Mrs. Horan? Málem mě donutila, abych jí požádal o ruku a ti debilové jí v tom ještě podporovali," řekl Niall ublíženě. 

Začala jsem se smát, „Nialle.... já jí nepoznala, sorry. Nechtěla jsem ti způsobit psychickou újmu naschvál..." řekla jsem přes smích. 

„To není smíchu," vztekal se. 

„P-promiň," snažila se zase uklidnit, ale nešlo to a znovu jsem se rozesmála. Och, má bujná představivosti. 

„Fajn, když se mi chceš smát," usmál se zákeřně Niall. „Myslím, že Zaynovi se vážně líbíš. Může na tobě oči nechat, vážně tě má rád. Ne-li víc," zamumlal provokativně, „Tak strašně vám to spolu sluší, když si on myslí bůhvíjak není nenápadný," pokračoval. 

Přestala jsem se smát a zamračila se, „Jsi jako moje sestra," zavrčela jsem. 

„Proč? Pochopil bych jako bratr, ale sestra? To si myslíš, že se chovám jak holka?" Řekl uraženě. 

Vyprskla jsem smíchy, „Ne, panebože! Ale i moje nevlastní sestra říkala, jak mě má rád!" Vysvětlila jsem mu a zakroutila očima. 

„Vidíš, tak to asi bude pravda," zamrkal. 

„Neříkej to," zavrčela jsem.

„A není to přesně to, o co šlo?" Povytáhl Niall obočí. 

Zarazila jsem se. „Já....já, ale nechci, aby to byla pravda," zamumlala jsem tiše. 

„Chceš couvnout?" Zeptal se mě Niall. 

Rychle jsem zavrtěla hlavou. „Nevzdám to," řekla jsem a zatnula čelist, „A ty jestli ještě jednou řekneš, že nám to spolu sluší tak....tak....seženu si číslo tý holky a naplánuju s ní, aby tě unesla a dělala si s tebou, co bude chtít!" Varovala jsem ho a Niall zbledl. 

„To by jsi neudělala," řekl nejistě.

„Sám si tím nejsi jistý," mrkla jsem spokojeně. 

„Já radši jdu," zvedl se z postele a v tu samou chvíli se otevřeli dveře a v pokoji se objevil Zayn v ručníku. Niall se na mě podíval posměšným tónem a rychle vypálil z pokoje. 

„Ani ahoj neřekneš?" Rýpl si do něj Zayn. 

„Nebavím se s tebou od včerejška a nechci zdržovat," ušklíbl se Niall a zavřel za sebou dveře od pokoje. Měla jsem chuť zavolat na Nialla ať mě tu s ním nenechává samotnou, ale podle jeho škodolibého pohledu jsem věděla, že by mi stejně nepomohl.

You're Singer, I'm Hater || Zayn Malik ✔Where stories live. Discover now