32.kapitola - Myslíš, že ho to naštve?

2.9K 171 0
                                    

„Víš, tati, my jsme s Niallem tak trochu spadli do našeho bazénu v oblečení a tak přece jsem ho nemohla poslat pryč v mokrém oblečení," konečně jsem ze sebe dostala. 

„Netušil jsem, že už se ti One Direction tolik nehnusí," popíchl mě. Pořád tak nějak nedůvěřivě pozoroval Nialla. 

„Oh no, to se mi hnusí pořád, ale Niall je normální, super kamarád," dala jsem pořádný důraz na každé svoje slovo. 

„M-myslím, že už to oblečení bude suché, tak asi půjdu," řekl Niall a já po něm hodila pohled a lá 'srabe'. Niall se vypařil pro svoje oblečení a já v místnosti zůstala sama s otcem, který se nadechoval ke slovům.

"Prosím, žádné přednášky," poprosila jsem ho hned na začátku. 

„Piper, zlato. Já ti nechci dávat žádnou přednášku. Jen když už jsi dospělá, nemusela by jsi mi aspoň lhát," řekl. 

„Ale já ti výjimečně vážně nelžu," namítla jsem. Než stihl něco říct, Niall se znovu objevil v místnosti, tentokrát už oblečený. 

„Vyprovodím tě," řekla jsem hned a táhla Nialla za ruku ke dveřím. 

„To se mě tak rychle chceš zbavit?" Zeptal se mě Niall. 

„Ne to ne, ale vážně už nemám sílu být v té místnosti s mým otcem, který si myslí bůhvíco. Je to trapný," zašklebila jsem se. 

Niall se zasmál, „Nechtěla by jsi dneska na naší zkoušku, pak by jsme mohli někam zajít, abys tu strávila, co nejmíň času," mrkl.

 „Víš já nevím. Na zkoušce nebudeš jenom ty," řekla jsem nerozhodně. 

„Ale no tak. Prosíím," začal škemrat. 

„Tak fajn, ale kdy tu zkoušku máte?" Řekla jsem rezignovaně. 

„Za půl hodiny, takže by jsme měli jít," pokrčil rameny. 

„Tak čekej tady venku, převléknu se a za chvilku jsem tady," řekla jsem a než stačil odpověděla, zavřela jsem za ním domovní dveře. Jako blesk jsem vyletěla po schodech do svého pokoje a otevřela skříň. Převlékla jsem se do černých džínů. Tričko jsem si nechala takové, jaké jsem měla a jemně se namalovala. Vyšla jsem z pokoje a sešla dolů. 

„Jdu ven," zavolala jsem na otce a hned potom vyšla. Niall stál kousek ode dveří, když si mě všiml, obmotal kolem mého pasu ruce a přitáhl si mě do objetí. 

„Tvoje objetí má jaký důvod?" Řekla jsem nechápavě a po chvilce se od něj odtáhla.

„Tvoje tričko přece," mrkl a já obrátila pohled k mému tričku. Free Hug. 

„Aha a to jsi si toho nevšiml už předtím?" Povytáhla jsem obočí a on přikývl. No co, aspoň vím, že se mi většinou dívá opravdu do očí. 

„No, tak asi vyrazíme ne?" Prolomila jsem po chvíli ticho. 

„Máš pravdu, pojď," řekl a vedl mě ke svému autu. Nastoupila jsem na místo spolujezdce a Niall nastartoval. 

„Nialle? Myslíš, že ho to naštve?" Zeptala jsem se po chvilce. 

„Koho a co?" Řekl nechápavě a na kratičký moment svůj pohled obrátil ze silnice na mě. 

„Myslím Zayna a to, že ty a já jsme spolu," vysvětlila jsem. 

„Já nevím, možná. Ale pokud budeš chtít, nemusíme jim to říkat," poznamenal. Oh, no, ale pokud by to Zayna naštvalo, tak bych chtěla o něco víc, aby se to dozvěděl, ale zase, kdyby tam byla náhodou i Perrie.... Já jí nechci udělat radost. Jenže, co je silnější? 

„Já vážně netuším. Chci nějak Zayna naštvat," řekla jsem nerozhodně. Niall trochu zpevnil sevření volant. 

„Takže jsi se mnou proto, že chceš Zayna naštvat?" Zeptal se trochu přiškrceně. 

„Sakra ne! Špatně jsi mě pochopil. Já s tebou jsem, protože chci s tebou být. Jsi ten nejlepší kluk, kterého jsem kdy poznala, ale chci zjistit, jestli to Zayn se mnou myslel aspoň trochu vážně a naštvat ho," rychle jsem všechno uvedla na pravou míru. 

„Říkáš, že nejlepší?" Všimla jsem si, že Niallovi koutky se zase zvedly do úsměvu. 

„Asi," nervózně jsem se usmála. Možná vážně byl to nejlepší, co mě mohlo potkat, ale přesto jsem do něj nebyla tak úplně zamilovaná. Zatím. Vážně se do něj chci zamilovat, bude nejlepší, když se do něj zamiluju. Ale všechno nejde hned. Auto se zastavilo. 

„Jsme tady," řekl mi Niall a já vystoupila z auta společně s ním. 

„Takže, chceš Zayna vyzkoušet? Dobře, pomůžu ti v tom," řekl mi u ucha a propletl si se mnou prsty. Pomalu jsme vykročili ke studiu. Za chvilku jsme vešli do jedněch z dveří, ve kterých už byli ostatní. Bohužel tu byla i Perrie a Eleanor, ale Eleanor mi byla celkem ukradená. 

„Ahoj," pozdravil všechny Niall. 

„Čau," pípla jsem i já. Všechny pohledy se na nás otočily. Přesněji na naše propletené ruce. Všimla jsem si, jak se Perrie usmála. Zvedla se a přišla ke mně. Nasadila vřelý úsměv a vtáhla mě do svého objetí. 

„Jsem tak ráda, že jsi se dala s Niallem dohromady. Jsi s ním, že jo?" Řekla až příliš přeslazeně. Do nosu mě udeřil Perrin drahý parfém a nebylo mi to moc příjemné. Ohlédla jsem se na Nialla a Perrie povolila sevření. 

„Ehm, no jo. Jsem s ním," usmála jsem se a Niall si mě k sobě přitáhl. Naklonil se ke mně a přitiskl své rty k těm mým. Zavřela jsem oči, abych neutekla pohledem k Zaynově výrazu a obmotala mu ruce kolem krku. Nakonec se Niall odtáhl a já se otočila zase k ostatním. Perrie i Eleanor se usmívaly, ale myslím, že v jejich úsměvu byl rozdíl. Perrie se usmívala, protože nebezpečí, že bych jí přebrala Zayna je pro ní zahnané. Eleanor se usmívala, nejspíš proto, že si vážně myslí, že nám to sluší, nebo tak něco. Přejela jsem pohledem k dalším osobám a to klukům. Ne, buďme upřímní, k Zaynovi. Měl pohled a lá poker face, takže jsem z toho moc nevyčetla, ale dobré znamení bylo, že se neusmíval tak, jako ostatní. 

„Tak jo, měli bychom začít zkoušet," řekl Liam a kluci přikývli. Já jsem si sedla na pohovku a Perrie s Eleanor vedle mě. Kluci odešli za prosklenou stěnu. 

„Vážně vám to sluší," poznamenala Perrie spokojeně.

„To jo, mezi námi. Zasloužíš si ho, on tě určitě nezklame, tak jako Zayn," položila mi Eleanor ruku na rameno a Perrie po ní hodila hnusný pohled. 

„No co Per, je to pravda. Ona nevěděla, že on má tebe," pokrčila Eleanor rameny. Myslím, že Eleanor je v pohodě. Ale s Perrie si nebudu rozumět absolutně nikdy. 

„Ale nebavme se o tom," nasadila Perrie zase úsměv, tentokrát o něco falešnější.

„Per má pravdu, jak jste se vůbec dali s Niallem dohromady?" Zeptala se mě El. Oh můj bože, na tyhle řeči jsem nikdy moc nebyla. Maximálně bych se o tom bavila s Charliene. Nasadila jsem strojený úsměv a začala mluvit.

// Poslední tři kapitoly se mi nějak rozhodily a přemístily se mi jako amostaté příběhy,takže je teď musím přidat znovu k tomu. 

You're Singer, I'm Hater || Zayn Malik ✔Where stories live. Discover now