7.kapitola - Hvězda bulváru

4.4K 254 1
                                    

// Další díl. O něco kratší, ale snad nevadí. Hope you like it.
Ps. Votes i komenty samozřejmě potěší ;)

Otevřela jsem oči. I přes tu půlku flašky včera jsem nebyla moc opilá a většinu jsem si pamatovala. Dokonce mi ani nebylo obzvlášť blbě, tedy až na to slabé pobolívání hlavy. Zvedla jsem se z cizí postele v cizím pokoji. Otočila jsem klíčem v zámku a namátkou začala hledat koupelnu. Otevřela jsem jedny z dveří. Byla to koupelna, ale zrovna v ní někdo zvracel. A kdo to nebyl? No jasně, že růžovo-vlasý Zayn. 

„No nazdar, jdu do jiné koupelny," řekla jsem hned rezignovaně. 

„Počkej!" Zastavil mě Zayn. 

„Jelikož tu není skoro nikdo střízlivý, kdo by si pamatoval něco o mých růžových vlasech, tak se musím zeptat tebe. Co se včera dělo?" Zeptal se mě vážně žalostným tónem. 

„Noo. Myslím, že jsi se při tom hodně překonal, že jsi ty dva úkoly splnil," mrkla jsem tajemně a pak rychle zmizela. Nakonec jsem se rozhodla si vlasy upravit poslepu. Přitom jsem už scházela po schodech a mířila ke dveřím. 

„Mějte se a ten svinčík si tu ukliďte sami!" Zakřičela jsem po domě, i když mě nejspíš nikdo neslyšel, jelikož polovina spala jako zabitá a polovina zvracela v 30 koupelnách v tomhle domě. Vyšla jsem ven a vyrazila dovnitř. Zasáhlo mě pár blesků fotoaparátů. Zakryla jsem si rukama obličej a rozběhla se pryč. Rozhodně jsem nechtěla být viděna u 1D domu, ale to asi nepůjde, jelikož jsem včera všechny na všech sociálních sítích pozvala na One Infection párty. Zastavilo se u mě auto. 

„Piper. Neměla jsi být náhodou u nějaké tvojí kamarádky?" Stáhl můj otec okýnko. A sakra! 

„No, já už jsem od ní odešla. Ona bydlí v téhle čtvrti," zalhala jsem rychle. 

„Vážně? No, myslím, že mi nemusíš lhát. Vím, že jsi se s tou svou kamarádkou prostě chtěla dostat na tu párty a přetrpěla jsi i to, že jí pořádali One Direction," zamračil se otec. No jasně. A zase jsem ta špatná já! To oni mě u nich drželi a donutili zůstat na tu párty! Já chtěla být výjimečně poslušná dcerka a naklusat domů, ale oni mě nepustili, vztekala jsem v duchu. 

„Víš co? Nemá cenu ti to vysvětlovat, jelikož vždycky moje slova překroutíš proti mně," řekla jsem nasupeně. 

„Piper. Přestaň ze mě dělat špatného otce a nastup si," řekl otec.

„Já z tebe dělám špatného otce! Ty jsi špatný otec," zasyčela jsem a prostě dál pokračovala po ulici. Ignorovala jsem otcovo auto. Po chvilce to můj otec vzdal a nechal mě jít pěšky. Prošla jsem kolem venkovní trafiky. Zarazily mě titulní stránky pár časopisů. 

„To si vezmu," usmála jsem se a vzala si všechny časopisy na kterých byl na titulní stránce Zayn při plnění úkolu, který jsem mu zadala při flašce. Zaplatila jsem časopisy a pokračovala domů. Odemkla jsem vchodové dveře a vešla dovnitř. Byla jsem tu sama a byla jsem za to ráda. Nechtěla jsem se s otcem znovu hádat nebo poslouchat jeho omluvy, o čem jsme tedy hodně pochybovala. Odebrala jsem se do svého pokoje a lehla si na postel. Otevřela jsem si jeden z časopisů a začetla se do článku. 

Zayn Malik se odvázal při divoké party! Přečetla jsem první nadpisek článku. 

„Nuda," zamumlala jsem a otevřela další časopis. 

Zayn Malik ze slavného britsko-irského boybandu One Direction se utrhl ze řetězu! Další titulek už zněl o něco zajímavěji a tak jsem se rozhodla ten článek přečíst. 

U One Direction se konala jedna z nejdivočejších párty! Zayn Malik byl přichycen na ulici s obarvenými vlasy na růžovo s provozováním veřejného striptýzu. Tento idol spousty dívek se vážně nezdá! A co Perrie? Podle informací na párty nebyla, jelikož je se svou kapelou na turné v Americe. Co by řekla na to, že za její nepřítomnosti Zayn tolik zlobí? 

Přestala jsem číst a dostala záchvat smíchu. Prý 'tolik zlobí'. A kdo je pořád ta Perrie? I Zayn jí včera zmiňoval. To je to snad jeho máma? Ne, to pochybuju, to by nebyla v kapele. Tak sestra, kamarádka, přítelkyně.. Ne, pokud je normální, tak to nemůže být jeho přítelkyně. Dala jsem časopisy na stranu a přihlásila se na twitter. 

@PiperYacoub: Zayn...hvězda bulváru! Ps. Jak se ti líbí tvoje nové vlasy?

Napsala jsem jednoduchý tweet. Schválně jsem ho neoznačovala. Bohužel jsem si pozdě všimla, že mě on i zbytek One Infection a pár dalších lidí včetně Sophie, Cary a Eleanor, následovali. 

@zaynmalik: Ty o tom musíš něco vědět! Dostanu to z tebe @PiperYacoub

Odpověděl mi na to Zayn. 

@PiperYacoub: @zaynmalik To se ti nepovede miláčku

Odepsala jsem a tím uzavřela naší konverzaci. Zaktualizovala jsem stránku. 

@randomuser: Piper Yacoub na party One Direction přihlížela spolu s ostatními Zaynově striptýzu, pozvala přes sociální sítě spoustu fanoušků a údajně pobízela ostatní aby, co nejvíc fotili. Být na Zaynově místě asi tu holku zardousím

Psala jedna, tipuju, directionerka. U jejího tweetu se hned objevily komenty ve stylu: Je to mrcha, ať se jde zahrabat, ať se neplete k One Direction apod. No, ale jeden koment mě totálně dostal. 

@randomuser: Dělá to jen aby se zviditelnila a akorát se ztrapňuje. Nebo druhá teorie, ve skutečnosti je do Zayna zamilovaná a projevuje to tímhle vážně zvláštním způsobem

Psalo se v tweetu. 

„Pokud já miluju Zayna, tak ty jsi má milá Matka Příroda," ušklíbla jsem se. 

@PiperYacoub: Jděte se všichni se svýma stupidníma teoriema zahrabat -.-

Napsala jsem rychlý tweet. Pak už jsem se radši odhlásila. Jak rychle mi dokázali zkazit náladu. Dole jsem slyšela šramocení klíčů. 

„Á, tatínek je doma," zamumlala jsem s nezájmem.


You're Singer, I'm Hater || Zayn Malik ✔Where stories live. Discover now