14.kapitola - pubertální Růženka

4.2K 224 3
                                    

Čekala jsem až se konečně vymáčkne. Hypotéza pana Malika musí být vážně hodně zajímavá. Vlastně se divím, že svůj mozek vůbec použil, nebo že vůbec nějaký má. 

„Tak už se vymáčkni," zavrčela jsem na něj netrpělivě. Nechtěla jsem tu být do příštího století. 

„No takže....Já..." odmlčel se. 

„Pokud tu budeš koktat, jako by jsi byl na zkoušce na kterou jsi se vůbec neučil, tak to vážně nemá cenu," poznamenala jsem se a Zayn se zhluboka nadechl. 

„Já jsem četl jednu takovou věc se m....H...prostě s někým a-„ skočila jsem mu do řeči. 

„Ty jsi četl fan-fiction?" Vyprskla jsem smíchy a málem se sesypala na podlahu. Držela jsem se za břicho a nechala smíchu volnou cestu. 

„To myslíš vážně? Zayn Malik čte fanfiction. OMG!" Smála jsem se jako blázen, ale bylo mi to jedno. 

„A jak víš, že se to nazývá fan-fiction, hmm?" Rýpl si. 

„No, promiň, ale já mám „kamarádku", která je do vás blázen a napsala o vás asi milion fan-fiction a všechny mě je donutila přečíst. Píše hezky, ale myslíš, že se mi dobře četli ty 13+? Jen z tý představy mě mrazí," oklepala jsem se. 

Zayn zakroutil očima, „Tak necháš mě to dopovědět?" Zeptal se mě s pozdviženým obočím. 

„No, jasně. Mluv pubertální Růženko," mrkla jsem. 

Zayn se zamračil, „Proč mi říkáš pubertální Růženko?" Zaskřípal zubama. 

„Takže pubertální... no hmm, čteš fan-fiction o sobě, tím pádem máš móresy pubertálních holek, jako je třeba moje „kamarádka" a Růženka? Musela jsem vymyslet nějakou pohádkovou bytost, protože ty jsi taková hříčka přírody, plus taky jsi jako Růženka, asi zaspal nějakou tu dobu, protože my nežijeme ve fan-fiction, ale v reálném světe, kde nelítají jednorožci ani nic podobného," ušklíbla jsem se. 

„Vážně jsi blbá a už ti nic neřeknu," odsekl Zayn. 

„Nee, prosíím povídej Růžo!" Zaškemrala jsem s pocukávajícími koutky. 

„Ne, vlastně nevím proč se s tebou vůbec bavím. Nazdar," řekl naštvaně a vyšel pryč z pokoje. Zakroutila jsem očima a otevřela po chvíli dveře. Zayn zrovna zašel do Niam pokoje. Pomalu jsem vyšla, zavřela za sebou a přeběhla k tomu pokoji. Opatrně jsem se nalepila na dveře a zaposlouchala se. Doufala jsem, že si s Niallem a Liamem tak normálně povídají o tom, jaké si četli fan-fiction a tak. Ze začátku jsem nic moc neslyšela, ale pak jsem začala rozeznávat hlasy. 

„Začala mi říkat pubertální Růženka," stěžoval si zrovna Zayn. Skousla jsem si spodní ret, abych se krátce nezasmála a neprozradila se. Niall nebo Liam, nebo oba se zasmáli. 

„A o čem jste se to bavili?" Zeptal se Niall. Jen se svěř Zayne a řekni jim víc detailů, než jsem se dozvěděla já. 

„Nooo.... o fan-fiction," řekl Zayn zdráhavě. Sice jsme k tomu pak tak dospěli, ale to rozhodně není to hlavní. Zayne, zle dopadneš když budeš svým kamarádům lhát. 

„Cože? Ona se s tebou bavila o fan-fiction? Tomu sám nevěříš," poznamenal Liam. 

„Neřešte hlavní téma, který zůstane jen mezi námi dvěma," řekl Zayn nakonec. Pokud budu chtít, tak to klidně napíšu i na twitter, o čem jsem se s ním bavila a nejen bavila. 

„Fajn bro, tak se dostaň k tomu hlavnímu," řekl nakonec Niall. Na chvilku jsem přestala poslouchat, protože mě vážně nebavilo poslouchat, jak jim bude vykládat ten příběh, co četl. No počkat, možná to byl zrovna ten, co psala moje „kamarádka"! Zašklebila jsem se sama pro sebe. 

You're Singer, I'm Hater || Zayn Malik ✔Where stories live. Discover now