5.kapitola - Lituju každého, kdo musí být v jejich blízkosti

4.7K 265 11
                                    

Mlčky jsem seděla v jejich autě. Když nemůžu ječet, tak nebudu mluvit vůbec. Ale počkat, je to pro ně trest nebo spíš odměna? Zamyslela jsem se nad tím, ale nakonec jsem to přestala řešit. Jelikož jsem zatím neměla náladu se s nimi hádat. Fakt divný, vím. Auto se zastavilo. 

„Budeš vystupovat sama nebo ti budu muset pomoct?" Zeptal se Zayn uštěpačně. 

„Ne, opovaž se mě dotknout," zasyčela jsem a otevřela dveře od auta. Vystoupila jsem a rozhlédla se po ulici. Možná právě nadešel čas na to, abych se vypařila. Než jsem to ale stihla udělat něčí ruka skončila na mém rameni. Uskočila jsem blíž k jednomu z domů. 

„Jo jdeš správným směrem," řekl Liam. Koukla jsem se na ten dům, nebo spíš vilu. 

Povzdechla jsem si, „Co ode mě vlastně chcete? Poslal vás snad můj milovaný tatínek?" Zeptala jsem se.

„Ne, tvůj táta nás neposlal a jen ti chceme dokázat, že nejsme tak špatní, jak si myslíš," řekl Niall. 

„Až se o tom můj táta dozví, tak si ho nepřejte," zasyčela jsem. Ne počkat, co si to vůbec namlouvám? Táta by se radši postavil na jejich stranu a nakonec bych dostala vynadáno stejně já a odsra... odnesla bych to nějakým bezvadným domácím vězením nebo něčím podobným co je v naší 'domácnosti' úplně normální. Místo toho, aby někdo z One Infection něco řekl, mě začali postrkovat kupředu. Trochu jsem klopýtala a párkrát kvůli těm hovadům málem spadla na tvrdou zem. Nakonec se jim podařilo mě dostrkat až dovnitř. 

„A co teď? Konečně se pustíte do mé vraždy?" Řekla jsem a rozhlídla se kolem dokola. 

„Neumíš moc dobře hádat," řekl Louis. V místnosti se objevily tři holky. 

„Ahoj, já jsem Eleanor, Louisova přítelkyně," řekla jedna z nich. 

„Já jsem Sophia, Liamova přítelkyně a tohle je Cara, Harryho přítelkyně," řekla druhá z dívek, která zároveň ukázala na tu třetí. 

Přistoupila jsem k dívkám a všechny tři najednou objala, „Já jsem Piper, jen tak mimochodem," řekla jsem ještě a nepřestala je objímat.

„A takhle jsi se nemohla seznamovat i s námi?" Řekl nechápavě Niall. 

Otočila jsem se k němu hlavou, „No, já totiž lituju každého, kdo musí trávit s vámi hodně času a tyhle tři ho s vámi musí trávit až přehnaně," řekla jsem prostě. Holky se zasmály. 

„Taky jsem měla na One Direction řekněme záporný názor," mrkla Sophia. S nadějí jsem se na ní podívala. Třeba mi teď prozradí, že jí uplatily nebo tak něco, „Než jsem je pořádně poznala a zjistila, že jsou vážně fajn... víc než fajn," usmála se a můj úsměv naopak poklesl. Tímhle tím mě vážně zklamala. 

„No, ale víš Soph, ty to máš trochu jinak než Cara s Eleanor. Jo a Car, pak ti musím něco říct, no ale vraťme se k Soph. Ty jsi chytla toho nejnormálnějšího z One Direction, takže ti jednoznačně musí připadat...ehm...víc než fajn," řekla jsem. 

„Možná časem taky změníš názor," pokrčila nakonec Sophia rameny. Asi se se mnou nechtěla dohadovat. Škoda. 

„Co mi musíš říct?" Povytáhla Cara zvědavě obočí. 

Otočila jsem se na ní a mile se usmála, „Tvůj kluk, tedy pokud s Harrym vážně chodíš, strašně rád nabízí umlčení líbáním dívkám, které nejsou jeho přítelkyně," řekla jsem jí a zákeřně šlehla pohledem po Harrym.

„Ale neudělal to ne?" Zeptala se Cara a koukla se varovně po Harrym. 

„Samozřejmě jsem jí jen vyhrožoval, aby tolik nekřičela," řekl Harry vymlouvavě.

„Jen aby," nepřestávala jsem se zákeřně usmívat. 

„Je to jen její způsob pomsty, že musí být s námi," pokračoval Harry. Ušklíbla jsem se. Bohužel jsem předem věděla, že si to u Cary vyžehlí, možná už i vyžehlil. Tenhle den bude nejspíš hodně dlouhý a bude to utrpení.

   VEČER

„Tak myslím, že už by jste mě mohli pustit, jelikož už si i můj otec všimne, že ještě nejsem doma," řekla jsem a založila si ruce na hrudi. 

„Ale ne, teď teprve začne párty. Přijde pár našich kámošů," řekl Louis. 

„Ale mě to nezajímá, stačí, že mě tu držíte už skoro celý den," chtěla jsem se odtud, co nejrychleji dostat domů. Nebo kamkoliv jinam. 

„Tak to už asi nebude možné, právě jsi poslala tatínkovi zprávu, že přespáváš u kamarádky," řekl Zayn s úšklebkem a v ruce držel můj mobil. 

„Kde jsi ho vzal?" zavrčela jsem a rozběhla se k němu. Natáhla jsem ruku k mobilu a chtěla mu ho vytrhnout. 

„Ale copak by jsi chtěla?" Řekl Zayn a ustoupil o krok dozadu. 

„Naval ten mobil ty nagelovanej debile," zavrčela jsem. 

„A co když ne?" Řekl a naschvál si mobilem listoval. 

„Hej vy dva. Klidněte se," řekl Liam a došel k nám. 

„Zayne, dej jí ten mobil," řekl nekompromisně a Zayn mi nakonec neochotně podal mobil. 

„Radši mě už neprovokuj," zasyčela jsem na Zayna. 

„Bez Liama by jsem ti ten mobil nevrátil," řekl tónem, jako by se mi vysmíval. 

„To si můžeš leda tak myslet," odsekla jsem. Možná by jsme se začali hádat, kdyby do domu nezačalo přicházet až moc lidí. No vlastně to bylo dobře, aspoň se jednodušeji vypařím a někam se zdekuju, aniž by si toho někdo všiml. Začala hrát hlasitá hudba a po nějaké době se mi konečně všichni z One Direction ztratili. Než jsem se stihla procpat ke vchodu, uslyšela jsem Harryho hulákání. 

"Kdo si zahraje flašku? Piper hraje povinně!" Zakřičel po domě. Zamrzla jsem na místě. Za co pane bože, za co? Nadávala jsem v duchu. 

„No tak pojď," řekla Eleanor s úsměvem a táhla mě k jedincům, kteří se rozhodli v jednom z pokojů hrát flašku. Jak jsem zjistila, byli tu jen One Direction, Cara, Sophia, Eleanor a já. Většina z nich byla opilá. Tedy všichni kromě Liama a mě. No jo. Já většinou pila, ale dneska jsem na to neměla náladu, jelikož jsem se celou dobu snažila dostat přes dav pryč, bohužel neúspěšně. Nakonec jsem si poraženecky sedla do kruhu k ostatním a koukla se na flašku uprostřed. 

„Hrajeme na pravdu a úkol," řekl Zayn podnapilým hlasem. 

„A já točím první," řekl Niall. Trochu se mu pletl jazyk a tak jsem se divila, že tu větu vůbec vyslovil správně. Možná to nebude takový propadák. Třeba se dozvím něco, co bych mohla proti nim použít. V hlavě se mi rodily všemožné ďábelské plány. Mě prostě nikdo dlouho štvát nebude.

// Nový díl. Málem jsem nenapsala to co jsem chtěla, ale pak jsem to tam nakonec dokázala tak nějak zakomponovat. Hope you like it.

Ps. Votes a komenty by potěšily ;))*


You're Singer, I'm Hater || Zayn Malik ✔Where stories live. Discover now