20.kapitola - Zkrat mozku

3.5K 216 7
                                    

// A je tu nová kapitola. Nemám k ní co dodat, jen asi že další díl bude asi za delší dobu, za což se předem omlouvám. ;)
Hope you like it ;)*


Začala jsem ustupovat dozadu. Ucítila jsem, že jsem do něčeho narazila a nakonec jsem spadla na postel. Zayn se ke mně začal přibližovat. 

„Proč máš tak vyděšený výraz?" Zeptal se mě.

„Protože vypadáš, jako by jsi mě chtěl sežrat," vysvětlila jsem mu a Zayna to rozesmálo. Haló, já to myslela vážně! Zayn si sedl na kraj postele a nechal mě na pokoji. 

„Nechci tě sežrat," upřel na mě jeho čokoládově hnědé oči a já ty svoje oči nedůvěřivě přivřela. 

„Nevypadalo to tak," nasadila jsem hravý úsměv a trochu se uvolnila, když se pořád nerozhodl zkrátit naší vzdálenost. 

„Skoro nic o tobě nevím Per," řekl najednou Zayn. Zarazila jsem se nad tím, jak mi řekl a nejspíš i jeho samotného to překvapilo. „Tím myslím, mohla by jsi mi o sobě říct něco víc," dodal, když jsem mlčela delší dobu. Klidně si s ním budu povídat, když to znamená, že se vyhnu tomu ostatnímu. 

„A co chceš slyšet?" Natáhla jsem se na posteli a on vedle mě. 

„Všechno," řekl. Trochu mě pořád znervózňoval fakt, že vedle mě leží pořád jen v ručníku, ale snažila jsem se to ignorovat. 

„Takže, nevím co o mně víš a co ne, ale začnu tím, že je mi 17. Snažím si držet od ostatních odstup, bohužel někdy si občas někoho pustím k tělu a většinou toho pak lituju. Hm, mám ráda hudbu, ale není to pro mě celý můj život. Nesnáším školu, pravidla a řízení mého života bez mého vědomí," odmlčela jsem se, „Mám ráda Harryho Pottera, i když teď už méně. Nesnáším Justina Biebera, One Direction a podobné," ušklíbla jsem se. 

„To bolelo," poznamenal Zayn se smíchem a já se jen usmála. 

„Já nevím, co bych ti ještě řekla," trhla jsem rameny. Nebyla jsem zvyklá o sobě mluvit. Nikdy nikoho nezajímalo, co mám ráda a co ne. Nikdy se nikdo ve skutečnosti nezajímal o mě, ale o dceru textaře, tu,  co zná tolik celebrit. Když se tak nad tím zamyslím, je to celkem bolestná skutečnost. 

„Co máš ještě ráda? Musí toho existovat určitě víc," probudil mě Zayn z mého zamyšlení. 

„Hmm, mám ráda pizzu, párty, čokoládu, psy..." pořádně jsem se zamyslela, „Víc toho asi nevymyslím," dodala jsem, aby si nemyslel, že ze mě ještě něco dostane. 

„A teď mi řekni něco ty o sobě," přemohla jsem se a vážně to řekla. Zayn se rozpovídal. Na rozdíl ode mě, byl zvyklý o sobě mluvit a když skončil, připadala jsem si chytřejší než google. Mohla bych si o Zaynovi založit blog. A myslím, že spoustu věcí by bylo i pro všechny fanynky One Infection novinkou. 

„Netušil jsem, že zrovna s tebou si někdy budu takhle normálně povídat," usmál se na mě Zayn. 

„To já taky ne. Považovala jsem tě za osobu s kterou bych se nesblížila, i kdybychom na zemi byli jen my dva a mohlo to zachránit lidstvo," souhlasila jsem. Vlastně si to pořád myslím, ale.. už to dokážu ovládat a skrývat a je to o něco slabší. 

Zayn se zasmál, „Když jsem tě poprvé uviděl, připadala jsi mi strašně roztomilá. Drobná holka s červenýma vlasama a velkýma hezkýma očima, trochu vypadáš jako malá mořská víla Ariel. Připadala jsi mi roztomilá, než jsi nasadila svůj zhnusený výraz a promluvila," pokračoval. Zahřálo mě u srdce, že si myslí nebo aspoň myslel, že jsem roztomilá, ale netuším proč. 

„Ty jsi mi nepřipadal roztomilý nikdy. Vlastně se mi jen líbily tvoje oči a litovala jsem, že jsou zrovna na tobě a tak je nemůžu obdivovat," řekla jsem upřímně. 

„Ale teď už moje oči můžeš obdivovat, ne?" Uculil se Zayn. 

„Mohla bych, ale hrdost mi to pořád nedovolí," zasmála jsem se do polštáře. 

„Tím pádem nejsi roztomilá," po očku jsem sledovala jeho zářivý úsměv. 

„Mě to srdce nerve, protože jsi to už jednou řekl, takže vím, že si to myslíš," mrkla jsem. 

„Nápodobně," chytil se toho hned Zayn a já se v tu chvíli zamračila. Zayn mojí zamračenou tvář ignoroval a přitáhl si mě k sobě blíž. Mohla jsem cítit teplo sálající z jeho nahé hrudi. Jeho rty se pomalu přitiskly na ty moje. Ale bylo to jiné, než kdy předtím. Vážně se snažil líbat jemně a... láskyplně? To byl důvod, proč se mi v hlavě nespustil příval znechucených poznámek a zapojila se. Mohla jsem říct, že se mi to výjimečně líbilo? Řekla bych, že to je silné slovo. Spíš jsem jen nebyla znechucená. Vážně stačil tenhle rozhovor a jemnější zacházení s mými rty, aby zahnal moje dávivé pocity? Moje ruce zajeli do jeho vlasů a mírně je prohrábli. Zayn na mne nenaléhal a vystačil si s neškodným líbáním, které jsme stejně po chvilce ukončili, kvůli nedostatku kyslíku. Přejela jsem Zayna pohledem a skousla si ret. Nevím, co mě popadlo, ale převalila jsem se nad něj. Naklonila jsem se k jeho uchu a jemně mu skousla ušní lalůček. Hned potom jsem se přisála na jeho rty, které mi po minulém líbání až moc zachutnaly. Netušila jsem, co tu právě předvádím, ale neměla jsem v plánu přestat. Zaynovi ruce začali putovat po mém těle a já ho nechala. Neodtáhla jsem se a s jekotem nevyběhla z pokoje. Moje tričko se začalo pomalu vyhrnovat nahoru a za chvilku letělo na podlahu. Vážně Piper? Řekne ti, že jsi roztomilá a hned se nebráníš ničemu? Okřiklo mě moje podvědomí. Zarazila jsem se. Vážně na mě tohle platí? Pár hezkých slov, úsměvů, polibků z kterých se mi nechce zvracet? O tohle jsem nestála, ale podle všeho, co se teď dělo, tak ano. Nikdy jsem nechtěla, aby to k tomuhle dospělo. Nikdy jsem to nechtěla dovolit a vždycky se tomu nějak vyhnout a teď jsem to sama začala? Nejspíš mám zkrat mozku. Pokud mě teď někdo nezastaví, neskončí to moc dobře.

You're Singer, I'm Hater || Zayn Malik ✔Where stories live. Discover now