6.kapitola - Pravda nebo úkol

4.6K 250 10
                                    

Niall zatočil flaškou. Všichni jsme sledovali, kde se asi zastaví. Nakonec se zastavila na mně. 

„Takže Piper, úkol nebo pravda?" Zeptal se mě.

„Byla bych naprosto blbá, kdybych dala pravdu, takže úkol," řekla jsem trochu kysele. 

„Dobře. Jelikož jsi ještě nic nepila, tak vypij půlku tý vodky," podal mi plnou flašku. Ani nevím odkud jí tak najednou vyčaroval. 

„Fajn," řekla jsem a vzala si od něj flašku. Doufala jsem, že se mnou alkohol pro jednou nic neudělá, i když to bylo nejspíš nesplnitelné přání a to hlavně v mém případě. Opatrně jsem si lokla vodky. Oklepala jsem se, když jsem tekutinu polkla. Nakonec jsem, ale hrdě pokračovala dál v pití. Jen na chvilku jsem se ještě jednou zarazila. 

„Ale nemyslete si, že potom ze mě něco dostanete. Na mě ten alkohol působit nebude," slíbila jsem jim a pak znova pila. Už mi z té vodky bylo skoro špatně a pálilo mě hrdlo. 

„Dobrý, stačí," řekl konečně Niall a já mu vrátila poloprázdnou flašku. Trochu se mi motala hlava, ale jinak jsem zatím byla v pohodě. Nepociťovala jsem nutkání v podprsence tancovat na stromě nebo podobně. 

„Točíš," upozornil mě Niall. Trochu jsem se zorientovala a zatočila flaškou. V duchu jsem chtěla, aby to padlo na Zayna, protože jsem pro něj měla předem připravené dokonalé otázky a úkoly. Bohužel se moje přání nesplnilo a padlo to na Sophiu. 

„Pravda nebo úkol?" Řekla jsem zklamaně. 

„Pravda," řekla Sophia po chvilce přemýšlení. 

„Podvedla si někdy Liama?" Zeptala jsem se. Nějak mě to ani nezajímalo, ale byla tu možnost, že by řekla jo a Liam měl potřebu si to s ní vyřešit. Tím pádem by bylo o dva hráče méně a byla by větší pravděpodobnost, že by to příště padlo na Zayna. 

„Ne," řekla Sophia pro moje zklamání. Liam si očividně oddechl a Sophia točila, což mě absolutně nezajímalo. Další kolo jsem nějak nevnímala, jelikož to padlo na Louise, který si vybral úkol. Sophia mu dala úkol, aby v trenkách vyběhl z pokoje, běžel přes chodbu a pak se vrátil. Podle mě nic moc, jelikož většina lidí tam už je stejně opilá a Louise v trenkách si všimne jen minimum lidí a stejně jim to bude jedno. Všichni kromě mě nakukovali ze dveří a sledovali běžícího Louise. Já jsem zůstala sedět na zemi. Věci kolem mě se trochu motali, ale naštěstí jsem se ještě neválela na zemi. Louis se za chvilku vrátil a všichni se vrátili na místo, zatímco Louis se ani neobtěžoval znovu oblíknout a zatočil flaškou. Padlo to na Zayna. Jasně. Já musím dávat otázku Sophii a Louisovi to padne na Zayna. No to je vážně zákon schválnosti. 

„Pravda nebo úkol?" Zeptal se Louis a až moc často ke mně zajížděl pohledem. Měla jsem z toho špatný pocit a tak jsem se v duchu modlila, aby si Zayn nezvolil úkol. 

„Úkol," řekl Zayn jako naschvál. Co si dneska přeju se prostě nesplní, moc díky. Louis se lišácky usmál a pak se obrátil pohledem k Zaynovi. 

„Vykousni se s Per," řekl Louis. Úkol, který jsem tipovala, plus mi k tomu vymyslel přezdívku, která by mi nevadila, kdyby jí nevymyslel on, jeden z One Infection. 

„Ale Per tu není," namítl Zayn. Vážně? Sedím hned tady, kousek od tebe, ty idiote!

„Myslím Piper, i z jejího jména může být Per," vysvětlil Louis. Jaká další Per existuje? Nějaká další jejich chudinka kámoška? 

„Tak za prvý, Piper neříkej Per, jelikož tuhle přezdívku už má někdo jiný a mnohem inteligentnější a za druhé, ne to neudělám," řekl Zayn s úšklebkem. 

You're Singer, I'm Hater || Zayn Malik ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat