Scrisoarea CXXX

32 3 1
                                    


Dragă Charlie,

Stau cu lacrimi în ochi şi-ţi povestesc asta, deci, te rog, promite-mi că vei fi atent la ceea ce-ţi spun.

Recent m-am întâlnit cu singurul meu fost, singura mea iubire ce încă o simt după aproape 4 ani jumătate. Mă simt ca un rahat când îmi dau seama că încă îl iubesc. Şi eu am făcut despărţirea să se întâmple. El se mutase, de aia m-am despărţit de el, iar azi a venit înapoi în oraş şi mi-a cumpărat o îngheţată cu fructe de pădure, preferata mea. Ne-am plimbat prin oraş, iar apoi el s-a întors la nişte amici de ai lui, lăsându-mă cu ochii-n soare. Şi-a întors o secundă spatele şi apoi a mimat un pa, fiind luat de după umeri de amicii lui.

Mă simt exclusă, aproape depresivă şi dubios de atinsă sentimental.

Azi am fost îngândurată şi prinsă-n ghearele tristeţii mele, iar cea mai bună prietenă a mea s-a supărat pe.mine,.pentru că nu am ascultat-o. Nici nu mă gândesc să fac pe victima, sunt o prietenă rea.

Sufăr de anxietate şi îmi e foarte greu să mă integrez.

Azi am aflat că băiatul cu care vorbeam online, de aproape 24 de ani, ceva de genul, este îndrăgostit până peste cap de mine. Şi doare. Doare atât de tare, pentru că mă pun în locul lui ~ îndrăgostit de o adolescentă sadică. Comportamentul lui nu s-a schimbat absolut deloc; e un drăguţ şi mereu mă face să râd şi mă împinge de la spate încurajându-mă spre mai bine. Îmi place cum e, dar nu-mi place de el, iar asta i-am zis-o ATÂT de dur azi. I-am aruncat-o în faţă uitând de faptul că el înseamnă atât de mult aici, în viaţa mea.

Tu, Charlie, oriunde ai fi tu, zi-mi, te rog, cu jumătate de gură sau chiar urlând că nu sunt pierdută. Că sunt aici, cu toţi ceilalţi, cu două prietene bune şi restul fiind virtuali. Zi-mi Charlie că nu sunt singura ce e îngropată în timp şi dragoste.

Cu drag,

fata ce de abia a intrat în adevăratele complicaţii ale vieţii.

Dragă Charlie...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum