Scrisoarea CXVII

91 13 1
                                    

Vai, Charlie, dar pe tine cine te asculta? Tu esti rabdator cu noi, dar langa tine cine e? Nu crezi ca ar trebui sa te destainui si tu? Ar trebui sa te descarci si tu. Te mai intreb ceva. Tu citesti scrisorile? Asa sunt eu, curioasa. Sunt de zodie Taur. Mda, stiu, zodie incapatanata, posesiva, geloasa. Totusi, sunt iubitoare. Iubesc viata, florile, oamenii, animalele... Oamenii nu-si dau seama, dar necuvantatoare stiu.

Cu sinceritate, Curajoasa.

________________

Dragă Curajoasa,

Problemele mele nu sunt importante aici. Am persoane care mă pot ajuta la nevoie și care mă lasă să mă descarc atât cât am nevoie. Aceste scrisori sunt pentru oamenii care nu văd altă soluție, pentru oamenii care vor să spună ceva fără să fie judecați.

Eu vă ofer această șansă pentru că am trecut prin perioada aceasta a vieții cândva. Și e ok, totul trece la un moment dat, indiferent de gravitatea situației. Veți găsi oameni care vă vor accepta cu bune și cu rele tocmai în locurile mai puțin așteptate. Nu contează dacă se întâmplă acum sau peste cinci ani, dar sigur se va întâmpla.

Oameni cărora nu le pasă de aspectul vostru fizic, oameni cărora nu le pasă de bani, de religie, orientare sexuală, etnie. Oameni care vor să vă ajute să treceți peste probleme și care vor încerca să vă țină departe de altele. Oamenii buni există, dar sunt din ce în ce mai rari și speri ca fiecare dintre voi să găsiți pe cineva care e unul la un milion în viziunea voastră.

Se întâmplă, credeți-mă. Și eu credeam că e imposibil, dar se întâmplă când te aștepți cel mai puțin.

Cu drag, Charlie.

P.S. De obicei nu dau un răspuns, dar acum am simțit că este nevoie de unul.

Dragă Charlie...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum