Yanlış anladım kurban ben oldum -45-

227K 7.1K 799
                                    

Iyi okumalar  LHBH'ciler sizleri seviyorum :) ♡




Resmen ben sinirden köprüyorken bana meydan okuyordu. Hah ben ? Hiç birşey yapmadan oturmak ?

Önce gözümü bir an ondan ayırmadan hareketlerini izledim. Etrafa bakıyor gibi yapıyordu fakat gözleri sürekli bendeydi. Arkamda ki üç gerizekalı ise ayılıp bayılmaya devam ediyordu. Belli ki oda kapıda mal gibi durmanın komik olduğunu algıladı ki gelip tam çaprazımda ki masaya bana dönük bir biçim de oturdu.

Meydan okuma ha ? Zevkle kocacım.

Elinde menüye bakarken arkamda ki kızlar onun masasına gitme planı yapıyorlardı. Bense çoktan ne yapmaya çalıştığını anladığım için aldırmamaya özen gösteriyordum.

Ah ne oldu burası biraz sıcak mı ? Ah ama ceketimi çıkarırsam Berk kızar içimde şifon transparan bir gömlek vardı.

Bingo.

Saat 4 yönünde masanın diğer çaprazına yaklaşan 5'li yakışıklı takımı.

Time to revenge Berk Handeral.

Diğer masaya geçen grubu önce toplu olarak inceledim. Beraberlerken farklı bir auraya sahiptiler. Yani sanırım havalı görünüyorlardı. Fakat içlerinden biri hepsinden daha bi farklıydı hafif dalgalı saçları ve remen laciverte dönük gözleri vardı. Vücudu iyi gibi görünüyordu. Bi an duraksadım ve kendime kızdım sonuçta ben evliydim öyle değil mi ? Parmağımda ki yüzüğe bakıp kendime geldim. 1 yıldır Berkten başka bir erkeğe ilk defa böyle bakmıştım ve bu açıkçası kendimi kötü hissetmeme neden olmuştu. 

Ileri gidecek değildim ya altı üstü o ne yaptıysa aynısını yapacaktım. Yalnızca dikkat çekecektim.

Önce derin bir nefes aldım ve biraz sesli dışarı vermiş olabilirim ki Berk direk kafasını bana çevirdi ve grupta en başta kestiğim o çocukta bu anlık bakışlara dahil olmuş olabilirdi. Şimdi gözler bende olduğuna göre Berk bey'e yeleği çıkarmanın pişmanlığını yaşata bilirdim.

Yavaşça kimseyi fark etmemiş gibi ayağa kalktım ve montumun düğmelerini açıp ağır ağır üzerimden çıkardım ve Yan sandalyeye koyup herkesin beni yeterince net göre bilmesi için ağır hareketlerle yerime oturdum ilk 20 saniyede hemencicik ortamda Berk'in gerginliği hossedebilmiştim.

Kafamı yavaşça masasına doğru döndürdüğümde oturduğu sandelyede kaskatı kesilmiş bir biçimde bana baktığını fark ettim.  Bu bakışlardan biraz tırsmışmıydım ? Evet. Ama kendi kaşınmıştı. Kafamı çevirip tam önüme dönecektim ki biranda biri masama geldi.

Iste bu sorun.

Kafamı kaldırıp baktığımda karşımda az önceki çocuğu görünce açıkçası şoka girdim. Bu fazlaydı tamam intikamımı eşit seviyede almıştım bu kadarı bana yeterdi. Önce önündeki çocuğa baktım.

Belli ki kendine güveni olan bir tipti. Çoğu yakışıklı böyle değilmiydi zaten ? Berk'i ilk tanıdığım zamanları hatırlamak dahi istemiyorum açıkçası. Ah doğruya Berk kafamı çevirip kaçamak bir bakışla ona baktığımda çenesinin seyirdiğini fark ettim dişlerini sıkıyordu. Bu işte hoş değildi. Bir an önce önümde ki çocuktan kurtulmam gerekiyordu.

Gözleri gözlerimden çok bedenimdeydi bunu hissedebiliyordum. Vücudumda en çok güvendiğim yer daima göğüslerim olmuştur. Bunu Berk bile anlar. Hatta en iyi o bilir ya neyse..

Öncelikle sapıgın görüş alanını kesmek için saçlarımı önüme aldım. Artık gözlerime bakabilirdi her halde. Önce kollarımı bağladım ardından bacak bacak üstüne atarak tek kaşımı kaldırdım.

Zoraki Eş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin