O Benim ! -15-

382K 9.6K 942
                                    

Bu bölüm birtanecik dostlarımdan Handeme gelsin :) Arkadaşlar 2 günde bir demiştim fakat bugün okulda yazınca yayınlayayım dedim. Beni anlayışla beklediğiniz için teşekkürler buda size ilk süprizim olsun :)






Berk Handeral

   Lara' nın inleyen sesiyle yataktan hızla dogrulup ona döndüm.  Uyanıktı fakat bilinci kapalı gibiydi. Yüzü boncuk boncuk terliyordu. Elimi alnına götürdüğünde ateşler içinde yandığını farkettim. Salak Berk! Önce uçakta onu ıslatıp arabada klima açmıştım. Sonra da onuda alıp soğuk suya atlamıştım. Elbette hasta olurdu. Aptal kafam!

     Telaşla yorganı üzerimizden atıp "Lara kendine gel !" dedim. İçime bir korku dalgası yayıldı.  Çok sıcaktı

yanıyordu. "Berk.... Beennn.... Ahhh.. çok soğuk" dedi. Kesik kesik nefes alıyordu.  Onu kucağıma alıp doğruca banyoya götürdüm ve küvetin içine koydum. Baygın gibiydi, hızla üzerinden tişörtünü çıkardım. Engel olmaya çalıştı ama önemi yoktu o böyle ateşler içindeyken gerçekten hiçbir şeyin önemi yoktu. Hemen soğuk suyu açtım ve üzerini ıslattım. Çığlık atıp olduğu yerde debeleniyordu. Onu böyle görünce gözümden düşen bir damla yaşa engel olamadım. Canı yanıyordu.. Çırpınıyordu, onu sakinleştirmek için kıyafetlerimle küvete girdim. Zemine

oturup onu kucağıma çektim ve kollarımı titreyen bedenine sardım. Su gerçekten çok soguktu ama ne kadar ona kıyamasamda ateşler içinde yanmasına göz yumamazdım.

    Suyu kapatıp onuda kucağıma alarak sudan çıktım. Hala tam olarak kendinde değildi ama ateşi biraz olsun düşmüştü. Onu havluya sarmadan önce üzerinden ıslak şortunuda çıkardım ve havluya sıkıca sararak yatağa bıraktım. İç çamaşırları da ıslaktı ama onları çıkartamazdım. Vay be! Ben Berk Handeral bir kıza dokunmaya kıyamıyordum. Valizden kendime yeni bir çift pijama alıp hızlıca üzerimi değiştirdim ve onada valizden siyah çamaşırlar çıkarıp yanına gittim."Lara, kendinde misin?" Yorgun gözlerle evetder gibi kafasını salladı.

" Sana  bunları getirdim. Üzerindekiler ıslak onlarla duramazsın. Değiştirmen için  odadan çıkıcam. 5 dakika sonra döndüğümde degistirmemiş olursan, gelir ben degistiririm." Dedim. Böyle söylediğim için üzerini değiştireceğini biliyordum. Odadan çıkıp mutfağa gittim. Eczadolabında bir kaç ağrı kesici ve bir ateş düşürücü şurup vardı. Çocuklara uygun olduğu için 2 kaşık veririm diye düşündüm ve çekmeceden bir kaşık alıp odaya yöneldim. İçeri girdiğimde üzerini değiştirdiğini fakat kalın kıyafetler giydiğini fark edince söylenerek dolaba gittim. Bu sırada elimdeki şurubu ve kaşığı komidinin üzerine bıraktım. Dolaptan aldığım siyah ipek geceliği alıp yanına yatağa oturdum. Biraz daha kendindeydi ama hala titriyordu. Hızla üzerindeki kazağı çekip çıkardım. Yine engel olmaya çalışmıştı ama nafile.

Üzerine ipekgeceliği geçirip altındaki pijamayı rahatsız olmaması için diz hizasından tutarak çıkardım.

Şurubu komidinin üstünden alıp kaşığa döktüm. Zorlada olsa içirdim resmen bebek gibi mızmızlanıyordu. " Iyy.. iğrenç. İstemiyorum. " deyip suratını ekşitti. " Koca bebek." Diyip ışığı kapattım ve yorganı üzerinden çekip kenara attım. " Berk.. lütfen.. Üşüyorum." Deyince ona kıyamadım ama yorgan onu fazla sıcak tutardı. Kolumu ona yastık yaparak bedenine kendime döndürdüm ve kafasını koluma yasladım. Diğer elimle belini sarıp iyice onu kendime çektim. İlk defa bu hareketim için bana kızmıyor ve bana iyice sokuluyordu. " Uyu sümüklü kız, uyu ki iyileşesin. Özürdilerim böyle olacağını bilemezdim." Dediğimde çoktan uykuya dalmıştı . Ona daha sıkı sarılarak huzurla uykuya daldım..

   Uzun zaman sonra tekrardan bir kadının yanında ona sarılarak huzurla uyuyordum.

Sabah olduğunda ateşi düşmüştü ve benimse kolum uyumuştu. Mışıl mışıl uyurken onu rahatsız etmek istemediğim için hareketsiz kaldım ve onu izlemeye başladım.

Tam yanımda güzeller güzeli bir kız yatarken sadece onun iyiliğini düşünmek.. Sanırım değişmeye başlamıştım.

*****

2 Hafta Sonra..

Lara Handeral

Kravatını başlamasına yardım ederken " Berk artık okula gitmek istiyorum 2 hafta oldu lütfen " diye yalvardım ve ellerimi çenemin altında birleştirip, gözlerimi kırparak şirin bir ifade yaratmaya çalıştım. Sanırım başarılı da olmuştum. Gözlerini devirerek ceketini giydi ve " Tamam annemle konuşup bir hoca ayarlamasını sağlarım." Dedi. Mutluluktan yerimde duramıyordum. Yanağına hızlı bir öpücük kondurarak

" çok teşekkür ederim." Dedim,  bir an şok olsada   " Kendini aşıyorsun bunu gözden geçirmeliyiz." Diyerek asansöre bindi. Kapılar üstüne kapanırken " Şifre ' LHBH ' dedi.

LHBH ? Lara Handeral - Berk Handeral. Bunu fark edince bir an gülümsemiş olsamda sonra kendimi topladım.

Şu 2 haftadır hiç kavga etmemiştik. Bana karşı saygılı davranması beni mutlu ediyordu. Sanki gerçekten özgürlüğümü yavaş yavaş kazanıyor gibi hissetmeye başlamıştım.

Kurulan kahvaltıyı toplaması için anastasia' ya telefon etmem gerekiyordu. Hızlı adımlarla televizyonun yanında bulunan telefona ulaştım ve mutfağı arayıp kahvaltının bittiğini bildirdim.

Asansörden inince anastasia' nın yukarı çıkabilmesi için şifreyi devre dışı bıraktım.

Salona vardığımda Efsun hanım bana arkası dönük bir biçimde oturmuş karşısında duran hoş giyinimli bayanla muhabbet ediyordu. Kadın beni fark edince bana bakarak gülümsedi bende başımla selamladım. Bir zamanlar tanıdığım birine çok benziyordu.

   Beni fakir olduğum için reddedip Aşşağılayan birine..

" Gel Laracım. Bu hanımefendi benim 5 yıllık dostum Banu hanım. " eliyle yanını işaret edince gidip yanına oturdum. " Merhaba tanıştığımıza memnun oldum bende Lara." Dedim saygılı bir ses tonuyla.

" Merhaba Lara bende tanıştığıma memnun oldum. Bahsedildiği kadar güzelmişsin. Benide buraya efsun hanım senin özel derslerinle alakalı görüşmek için çağırdı.",

" Siz mi vercekesiniz ?" Diye sorunca seviyeli bir kahkaha atarak " Elbette ben değil oğlum verecek kendiside sınava hazırlanıyor ve konuları çok iyi biliyor." Dedi gülümseyerek. Hızla yerimden kalkarak efsun Hanıma döndüm. " Beni çok mutlu ettiniz. Gerçekten çok teşekkür ederim."dedim.

Sesim düşündüğümden daha mutlu çıkmıştı. " Önemli değil birtanem. Senin geleceğin hepimiz için önemli elbet.." dedi ve tekrar yanına oturduğumda sevgiyle yanağımı okşadı. Sanırım bu evde beni gerçekten seven ve benim yanımda olan biri vardı. Efsun hanım.

*****

Gün boyu üst kata çıkmamıştım. Zaten berkte yoktu. Sırf evlendi diye babası zorla onu şirkete götürüp aklınca adam edecekti. Pislik herif hayatı zor kullanmakla geçiyor resmen. Akşama kadar kitap okuyup tv izlemiştim. Biraz yukarı çıkıp uzanmayı düşünüyordum. Asansöre yaklaştığımda şifrenin hala etkin olmadığını farkettim. Ah salak kafam. Berk mutlaka kilidi etkin hale getirmemi söylemişti. Sanki yukarıda hazinesi var altı üstü aynı ev ayrıca koskoca evin en ücra köşesindeki bir Asansördü. Yukarı çıkarken asansör kabininde şifreyi tekrardan etkinleştirdim.

Kapılar açıldığında içerisi zifiri karanlıktı. Karanlıktan 14 yaşından beri nefret ederdim. Annemin öldüğü gecede annemi zifiri karanlıkta yerde baygın bulmuştum.

Işıkları açmak için duvara uzandım fakat düğmelere bassamda açılmıyordu. Acaba şarteller mi attı diye düşünürken lcd nin yanındaki telefona ulaşmak için salonun ortasına doğru ilerledim. Ayağıma takılan bir çelmeyle yere kapaklandım hemen ardından karın boşluğuma inen sert bir tekmeyle nefesim kesildi.  Ne olduğunu anlayamadan bir tekme daha geldi sanırım kusacaktımki gelen sesle donup kaldım.

" Sana o benim demiştim ! "









Gene en heyecanlı yerde kesiyorum biliyorum çok gıcık bir yazarınız var :D ve bundan sonra yayınlaya bilirsem 2 günde bir müsait olursam daha sık bölüm yayınliyicam.  Votelere kuvvet sizi seviyorum :*

Zoraki Eş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin