Tarih tekerrürden ibarettir - 42 -

248K 7.1K 726
                                    

Elimden geldiğince uzun yazmaya özen gösterdim. Iyi okumalar canlarım. Sınav haftası yüzünden düzgün bir periyot belirleyemiyorum Sorry :( Iyi okumalar.. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hatalar olduysa şimdiden Özürdilerim.





Berk Handeral

Elimi yavaşça kaldırdım ve kendimi sıkmadan, özlemle kadınımın saçlarını okşadım. Nasıl ona 'Hayır' diyebilirdim. Özlemiyle yanıp tutuşurken. Gözlerinden de okunuyordu zaten pişmanlığı.

Elimi saçlarına götürünce derin bir nefes aldı.  Umutla ona yönelmemi bekliyordu. Sanki ben ondan başka bir tarafa dönmüşüm gibi..

Bu hali gerçekten sevimliydi. Sevimli derken sadece gözlerindeki ışıktı sevimli olan. Yoksa bütüne bakınca yaşına rağmen karşılaştığım en cüretkâr kadındı.

Bu tarz kıyafetlere bayılıyordum. Sanki bana özel hediye paketi gibi.. Tabi Rezidansın önünden geçerken karımı süzen abazalar hevesimi kursağımda bırakıyordu. Hızla arabanın anahtarını otopark görevlisine attıktan sonra ceketimi çıkarıp sırtına attım. Önden değildi zaten problem. Ama o sırt dekolteli elbiseler giydikçe, sırtında ki her noktayı öpesim geliyordu..

Derin bir nefes aldım ve ciddiyetimi bozmadan Larayı önümde sürüklemeye başladım. Evet eve dönme vaktiydi.

*****

Sanırım gereğinden fazla uzakta kalmıştım. Bu süreci nasıl atlattığıma inanamıyordum. Kalbimin her seferinde 3 yaşında ki bir çocuk gibi atmasını seviyordum ve bu yalnızca sevgilimin yanında iken  oluyordu.

Bugün erken saatte şirket krizimize yönelik son toplantımız vardı. Lanet olsun ki gitmek zorundaydım. Yavaşça yataktan kalktım.  Lara yı uyandırmak istemiyordum elbet yorganı tekrardan üzerine çekerek etrafını sıkıca sardım.

Annem ben küçükken uyuduğumda böyle yapardı, üşümemem için. Alnına sıcak bir öpücük kondurarak banyoya gittim ve aynanın karşısında aptal aptal dikilip kendimi inceledim.

Gerçekten değişmiştim. Aşk adamı değiştirir derler ya kesinlikle doğru. Bu söze inanın. Hayatımın yaklaşık 3 yılını her gece başka kadınla geçiren bana şimdi yalnızca birinin kokusunu içime çekerek uyumak yetiyordu.

Fakat nedense daha fazlasını istiyordum. Şu son 6 ayda yaşadığım hersey beni yaşımın adamı yapmıştı. Artık aile olmak istiyordum.

Keşke Lara da şuan istiyor olsaydı. Gerçekten bi klüpten başka bir kulübe koştuğum zamanlarda biri bana böyle bişey söylese ağzımla gülmeye teşebbüs dahi etmezdim.

Artık aynada gördüğüm kişi kesinlikle playboy Berk Handeral değildi. Hiçbir zaman olmak istemeyeceğimi düşündüğüm adamdım. İş adamı Berk Handeral.

*****

5 Ay Sonra

*****

Lara Handeral

Yatakta oturmuş sonuçların gelmesini bekliyordum. Bugün açıklanması gerekiyordu fakat sevgili kocam bir çocuk gibi benimle uğraşıyordu. Tam sayfayı tekrar yenilecektim ki Berk bi amda Laptop'u elimden alıp bir kenara koydu ve hop tek seferde üzerime çıktı.

- Berk bu çok çocukça yapma.

- Hadi ama birazdan sonuçlar açıklanacak bi parti gerekmez mi ?

- Ya kazanamazsam..

- Kazanamazsaaaannn... O zaman bana kalırsın ki kazanacaksın.

- Çok heyecanlıyım.

- Biliyorum Meleğim. Senin adına bende. Ama öncesinde aklımdan başka planlar geçiyor.

Zoraki Eş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin