Deli Cesareti Başa Bela -7-

404K 10.7K 1K
                                    

Aslında yeni bölümü yarın daha uzun yayınlamayı planlıyordum ama sevgili arkadaşlarım ve tatlı okuyucularıma Kıyamadım bu bölüm Merve ve Seneme gelsin iyi okumalar canlarım bol voteli geceler ♥

Sabah günün ilk ışıklarına sıcacık bir yatakta uyanmıştım.10 yıldır bu kadar rahat bir yatakta uyumamış olduğuma adımın Lara olduğu kadar emindim çünkü uyusam bunu unutmazdım..

Baş ucumdaki saate istemeyerekte olsa baktım. Saatin 9.30 olduğunu görünce hemen yataktan fırladım ve odamdaki banyoya gidip yüzümü yıkadım.

Kıyafetlerim olmadığı için dün ki siyah kotum ve kırmızı lakosumu giymek zorunda kalmıştım.

Karşı oda Berk' indi, ben aptal aptal onun kapısına bakarken bir anda kapı açıldı ve dün geceki sarışın odadan fırladı. Şaşkınlığımı üzerimden tam olarak atamamıştım ki, ikincisi üzerine tuz biber oldu. Odadan bir kız daha çıktı!

Yuhh

Çüşşş

Öhh

Yavaşş

Ağzım bi karış açık kapısına bakakalmıştım. Berk kapıyı kapatmak için kapının kolunu tutarken " Bu kadar şaşırılacak bi durum yok. İstersen bir dahakine sende katılabilirsin. " dedi ve göz kırpıp kapıyı kapattı.

Midemde hafif bir karıncalanma ve Öğürme isteğiyle irkildim ve yaklaşık 10 dakika aptal aptal bakıp, üzerimden şoku attıktan sonra topallayarak merdivenlerden Aşşağı indim.

Bu çocuğu ancak genel ev paklar diye düşünmekten kendimi alamadım. Hayır, o değil babası tek eş diyor ya bunun tek eşi olsa ne olur eli işte gözü oynaşta HAYIR AMCA ANLAMIYOR HERHALDE PLAY BOYLAN HERIF BAGLASAN DURMAZ !!

Ne halt edeceğimi düşünürken, beni merdiven başında bulan Efsun hanım, masaya davet etti. Ben oturur oturmaz karşıma pat diye Berk oturdu. Pis pis sırıtıyordu o yakışıklı suratını gördükçe midem bulanıyordu, yalan söyleyemezdim yakışıklıydı. Efsun hanım biranda söze girdi " Ikiniz bugün alışverişe gidiceksiniz, takım elbise ve gelinlik alacaksınız, onun dışında, Lara sana her türden kıyafet almanızı istiyorum. " sözü biter bitmez berk söze girdi " Altı üstü bir imza ne gerek var abartmaya ? Ayrıca paralı bi mahluk için ben bu kadar zahmete katlanamam. Gitsin ne alırsa alsın. Hayatımı karartacak birine rahatlık sunmakla uğraşamam ben. " dedi sesi seviyeli, korkutucu ve küçümserce çıkmıştı çünkü o hiçbir zaman beni bir maldan fazlası olarak görmeyecekti.

Ondan iğreniyordum ve tüm kalbimle nefret ediyordum. Fakat bu durum gerçekleri değistirmiyordu. Hayatta kalmak için savaşmalı, savaşı kazanmak içinse onu kafesime sokmalıydım. Ama tek gecede odasından 2 kadın çıkan birine bunu yapmak hiç kolay olmayacaktı.

Ben bunları düşünürken Fersan beyin sesiyle daldığım düşüncelerimden çıktım.

" Berkcim, ben senin yerinde olsam bu kadar üstelemez kabul ederdim. Sonuçta Lara hoş bir genç kız ve ona yarın bağlılık yemini edeceksin. " ne yarın mı ? Pardonda amca senin kafa yerinde mi ?, Gözlerim faltaşı gibi açılmış Fersan Bey'e bakakaldım.

" Pardon ? YARIN MI ?? baba senin kafan mı güzel ? Atlımı kovalıyor Allah aşkına ne yarını biraz zaman tanıyın, bari şu sümüklü büyüsün " diye bağırdı. Tamam küçüktüm bende kendimi bir kadın gibi hissetmiyordum ama sümüklüde değilim. Bu insanlar hayatıma neler yapıyorlardı böyle? Daha fazla sessiz kalamadım ve hızla oturduğum sandalyeyi yere devirerek ayağa kalktım ve, " Bana bir malmışım gibi davranmaktan vazgeçmeyeceksiniz öyle değil mi? Hep böyle olacak. Ve sen de bana bir mal muammelesinden fazlasını yapmayacaksın. Fakat kaçırdığın bir nokta var her ne kadar ben süt ve hatta bir mahluksam sende o kadar kişiliksiz ve adisin ama gün gelecek bu masada benim hayatımı mahveden siz buna çok pişman olacaksınız. Eklemek isterim ki müstakbel kocacım sende bu mahlukata aşık olduğunda acizlik neymiş iliklerine kadar hissedeceksin. ", hızla Fersan bey ve Efsun Hanıma dönüp " Bugün benim bu evden ancak leşim çıkar. Madem ki beni bir cehenneme sürükleyeceksiniz en azından bana zaman tanıyın." sözlerim bittiğinde herkes boş boş suratıma bakıyordu. Çok hızlı konuşmuştum ve nefesim hala düzene girmemişti. Yeni bir konuşma krizi daha patlatmıştım.

Bana şaşkınlıkla bakan suratları arkamda bıraktım ve topallayarak dün gece kaldığım odaya gittim. Kapıyı ardımdan sertçe kapatıp kitlediğimde elimi de ağzıma kapatıp küçük bir çığlık attım.

Allah aşkına ben az önce Handeral Ailesine posta koymuştum. Beni mal gibi satın alan aileye !

Zoraki Eş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin