Yürek yemiş ... kurusu. -26-

349K 9.9K 870
                                    

Arkadaşlar Lütfen dikkatle okuyun !!!!

Bundan sonra yb periyodu şu şekilde olacak,

Perşembe - Cuma yada Cumartesi
( musaitlik durumuma göre değişebilir)
-Pazar. Eğer müsait olursam aralarda belki supriz bölümler gelir ♥

Ve arkadaşlar şu bölüm yazmak konusu benim için gittikçe zor bir hal almaya başladı derslerimin yoğunluğu yüzünden

Beni anlayışla karşılayacağınız umuyorum. Sizleri seviyorum. iyi okumalar.



Berk Handeral

                          

Larayı aldığım gibi apar topar en yakında ki hastaneye götürdüm. Dirseğinin üstünde ki iki geniş , derin kesik hiç durmadan kanıyordu. Ne olduğunu anlamamıştım ve bu yetmiyormuş gibi birde o kollarımda bayılmıştı. Şuan önceliğim ne olduğu öğrenmek değil, onu kendine getirmekti.

Otelin Ambulansıyla apar topar geldiğimiz hastanede Lara ' yı direk acile aldılar ve beni bir paravan  eşliğinde dışarıda bıraktılar.

Hayatımda bu zamana kadar pek sorumluluk  anlamamıştım ama o imzayı attıktan sonra Lara benim sorumluluğumdaydı ve ben onun hep zarar görmesine neden oluyordum.

Bu yüzden kendinden nefret eden o değil, ben olmalıydım.

*****

Yaklaşık yarım saat sonra doktor acil müdahale odasından çıktı.  Onu görür görmez koşarak yanına gittim oda beni zaten fark etmişçesine gülümsüyordu.

Bu adam niye gülüyordu ? Komik birşey vardı da benim mi haberim yoktu ? Bu tipine sinir olarak, " Ben eşiyim." Dedim. Bunu söylemek biraz garip gelmişti daha önce kimseye karşı bunu bu kadar ciddi dile getirmemiştim. 

Fakat ben ne kadar ciddi olsamda bu adam aklınca şefkatli gülümsemeye  çalışarak canımı sıkıyordu.    

" Eşinizin durumu gayet iyi tam zamanında geldiniz. Kolunda iki paralel kesik var ve bıçak yarasına benziyorlar böyle derin bir kesik jiletle olmaz herneyse, sağ kol altında bulunan atar damara gelmiş bu damar bir insanın kesildiği ilk 5 dakikada bayılmasına neden olur sanırım baygınlık nedeni bu. Allahtan ki çabuk yetiştirdiniz atar damarlar vücudun tehlikeli noktalarıdır. 1 saat daha gecikmiş olsanız belki vücut koma haline girebilir ve çıkışı hiç olmaya bilirdi.  2 kesiğe toplamda 32 dikiş atıldı. 1 hafta sonra dikişleri  aldırmanız gerek, eşinizin durumu şuan gayet iyi ama önümüzde ki günlerde daha iyi  beslenmesi gerek vücudu cok bitkin düşmüş. Iyi geceler. " dedi ve yanımdan ayrıldı hâlâ  neler olduğunu kavrayamamıştım, apar topar Lara' nın yanına gittim ve yatakta bir hastahane önlüğüyle uzanmış olduğunu fark ettim.

Gerçekten ne ara bu kadar güçsüz görünmeye başlamıştı ? Hiç fark etmemiştim.

Ilk defa aceleci davranmadan ona doğru yaklaştım. Gözlerini yummuş yarı uyur yarı uyanık pozisyondaydı. Gözlerini bir kapatiyor bir açıyor yavaş yavaş nefes alıp bişeyler geveliyordu.

O sırada yatağın ucuna oturdum ve beni fark etmişcesine baygın gözlerle bana baktı. Önce bişeyler demeye çalıştı ama diyemedi sonra birşeyler daha soylemeye çalıştı bu kelimler biraz daha anlaşılırdı.

" Ben.. Sen.. Çok.. Bırakma.. " kelimeleri birleştirmeye çalışsam da çıkardığım hiç bir sonuç yoktu.    

Ardından Lara yavaş ve titrek bir biçimde elini yataktan destek alan elimin üzerine koydu. Buna şikayet etmedim. Edemezdim. Bende diğer elini elimin uzerinde ki elinin üzerine koydum.

Zoraki Eş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin