Seni Seviyorum. -28-

348K 9.4K 876
                                    

DIKKAT !!!

ARKADAŞLAR BURALARI OKUYUN.

BÖLÜM PERIYOTLARI

PERŞEMBE - CUMARTESİ - PAZAR

Yurtta olduğum için telefonları 11 de veriyorlar anca paylaşabildim anlayışlı olmanızı  seviyorum. ♥




Berk Handeral

Sözleri âdeta kalbime işlemiş beni benden almıştı.

        " Ne zannediyorsun aptal ? Hayır diyeceğimi mi ? Hala anlayamadın değil mi ? Sen gel yeter ki ben sana daima Evet demeye hazırım. "

Bu nasıl bir cümleydi böyle benden nefret ettiğini düşünürken, kalbimi nasıl böyle ele geçirmeyi başarmıştı ? Heh orası işte muamma.

Güzel yüzünü önce ellerimin arasına aldım ve tek bir damla göz yaşıyla yeşile dönen ela gözlerine baktım. Bu nasıl bir yüzdü böyle ? Bir kadının hem bu kadar çekici, hemde bu kadar masum olması normal olabilir miydi ? Ya ona karşı olan çekimimim ? Bedenine saygılı davranacağım diye kendime söz verirken bu gerçeğe nasıl katlanacaktım. Olmuyordu. Ben Berk Handeral tek bir kadınla bir buçuk ay uyumuş ve ona öpmekten daha öte birşey yapmamıştım.

Bir kadına saygılı olmak, güvenmek.. Bunları tam kitabımdan silmişken karşıma çıkan bu masumiyet öyle çok zorluyordu ki beni.

En yakın dostum Efe' nin bana attığı kazık hayatımın en acı tecrübesiydi. 3 yıl süren ilişkimi yerle bir eden can dostum Efe ve ona zevkle katılıp beni alaya alan Buse..

Ben onları önemserken arkamdan dönen işler öyle acıydı ki kalbimin kırıklığını başka bedenlerle gidermek istedim yıllarca ama olmadı kazandığım tek şey ise aptal bir lakap.

Genç kızların korkulu rüyası kalp kıran Berk Handeral.

Benmiydim kalp kıran ? Yoksa kırılan mı demek daha doğru olur.  

Hep bu tarz şeylere klişe der geçerdim. Kim tahmin eder ki yıllar süren dostluğunun ve yıllar süren ilişkinin yalnızca bir hiç olduğunu. Arkanda dönen aptal bir dolap olduğunu.

Şimdi karşımda duran küçük kız bana yılların veremediği şeyi yalnızca bir buçuk ayda vermişti.

Güzel yüzünü hafifçe okşadım  oda karşılık verir gibi gözlerini yumdu annemin ona vermem için bana emanet ettiği yüzüğü taktığım elini oda benim gibi yanağıma koydu ve derin bir nefes alıp yem yeşil olmuş gözlerini bana dikti.

" Seni Seviyorum.."

Kanım dondu. Aklım ve mantığım devre dışı kaldı. Kalbim durdu. Dünya dönmekten vazgeçti.

Minik kız az önce herşeyi tamamlamış, kalbimde ki yerini almıştı.

Yıllarca her kadından duyduğum bu söz ayrı bir anlam kazanıyordu. Bu kesinlikle cinsiyet meselesi değildi. O benim yatağımda olan her hangi bir kadın değildi.

O benim. O benim.. Diyecek tek kelime bulamıyordum. Kendimi ifade edemiyorsam ne gerek vardı ona kalbimde yer vermeye.

Hataların bedeli ödendi, olan oldu. Bu küçük kız bana geldi ve kalbini verdi.

Hepsi bu kadar.     

Zaten söylenecek söz yok.

Boynundan tuttuğum gibi kendime çektim ve sımsıkı sarılıp kollarım arasına hapsettim.

Tek istediğim  şuan onu hissetmekti. Herşeyiyle, tüm kalbiyle.

Bir anda onu öpmek istedim ve kollarımı ondan ayırıp öpmeye başladım.  Bu benim ona cevap veriş tarzımdı. Yediğim kazıktan sonra ben nerden bilebilirdim ki aşk nedir ? yıllarca bir öpücüğün herşeye cevap olduğuna inandırmıştım kendimi. Sonra bir anda yaptığımın yanlış olduğunu fark ettim.

Zoraki Eş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin