Zanzibar -14-

394K 9.8K 724
                                    

Bu bölüm dünyada eşi benzeri bulunmayan dostum Nurefşan' a gelsin. Zanzibar' a olan hayranlığım ondan geliyor bana :) Umarım beğenirsiniz.  ve arkadaşlar lütfen bu hikayeyle başka hikayeleri karıştırmayın. Votelere devam ve elbette yorumlara da devam.. İyi okumalar.

Berk " Gerçekten tüm kanalları gezicekmisin ?" Deyince ona hak verdim. Yaklaşık 10 dakikadır tüm kanalları tekrar tekrar zaplayıp duruyordum.

"Ne yapayım güzel birşey bulamıyorum." Deyince olduğu yerden fırladı ve " Ben ne yapacağımızı biliyorum burda bekle hemen gelirim." Deyip asansöre koştu. Bir şifre girince kapılar açıldı. Demmekki şifreyi koymuştu öğrensem iyi olacaktı.

Yaklaşık 5 dakika içinde elinde büyük bir kutuyla geldi. " Bu benim film koleksiyonum içinden bir film seçer izleriz. Eğer istersen anastasiadan mısır isteyebilirsin." dedi ve kutuyu yere  koyup yanına oturdu. Belki gerçekten iyi anlaşabiliriz diye düşünürken, " Buldum ! " diye bağırdı.  " Ne buldun " deyince " En sevdiğim filmi kesinlikle bunu izliyicez " dedi ve bir çocuk gibi koşarak cd' yi vcd' ye yerleştirdi. Hızla koltuğa gelip kendini yanıma doğru attı. Belki farklı şartlar altında olsak yakın olabilirdik diye düşünürken film başladı. Berk minik bir alkışın ardından " Iyi izle bayılacaksın Footlosee en muhteşem dans filmidir." dedi ve olduğu yerde heyecanla kıpırdandı. Bu hali kıkırdamama sebep olmuştu açıkçası, 24 yaşında bir bebek. Kıkırdadığımı fark edince hemen müdahale etti, " Hey, hey eğer buraya dikkatini vermezsen kapatırım!" Diye bir tehdit savurdu aklınca. Sanki izlemesem kapatacaktı koca bebek. Daha fazla onunla uğraşmadan filme odaklandım.

*****

Film bittiğinde berk ayağa kalkıp dans ediyordu. Kendimi daha fazla tutamadan bastım kahkahayı. " Berk sen gerçekten delisin ahahha.." deyince elimden tutup benide ayağa kaldırdı. " hadi sende bana ayak uydur. Bu şarkı çok güzel." Dedi ve  Edward sharpe and the magnetic zeros - Home eşliğinde country music tarzında dans etmeye başladık.

Gerçekten şu son 3 gündür hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyordum. Beni kendi etrafımda dondurdukten sonra eğdi ve hızla tekrar kendine çekti kahkahalarımız birbirine karışmıştı gerçekten eğleniyorduk ve şarkının sona ermesiyle kendimizi nefes nefese koltuğa attık.  " Sen delisin ! " dedim gülerek.  " Biliyorum " dedi ve oda gülmeye başladı.

" O imzayı atarken bir daha gülmeyeğim sanmıştım." Dedim ve biranda yüz ifadesi ciddileşti. " Artık yatsak iyi olur " dedi ve odaya gitti.   

Neydi şimdi bu ani ruh değişikliğinin sebebi "Ah değişik şey nolcak!" dedim ve bende odaya yöneldim. Anlaşmaya göre beraber uyuyacaktık yani o öyle söylemişti. Buna razı olmalıyım diye düşünerek odaya girdiğimde onun  yatağa çoktan yatmış olduğunu gördüm. Yatağa yaklaşıp kenardaki ince yastıklardan ikitane alıp aramıza koydum ve yorganın altına girdim.

Berk biranda bana doğru döndü.  Şaşkın bir ifadeyle tek kaşını  kaldırarak " Ciddi olamazsın(!)" Dedi. " Aslında gayet ciddiyim." Deyince " Saçmalama Lara seni yemiyicem heralde." Deyip elini yorganın altına soktu ve iki yastığıda alıp duvara fırlattı.  " Ne yapıyorsun sen ? " diye çıkıştım.

Tanrı aşkına daha önce hiçbir erkekle aynı yorgam altında yatmamıştım. " Eğer sesini kesip uyumazsan sana sarılırım. " demesiyle çenemi derhal kapatıp öbür tarafa döndüm ve yatağın iyice ucuna doğru yanaştım. Hayır olmaz asla bana sarılamazdı ayrıca şu aynı yatakta uyuma kuralını neden koyduğuna anlam veremiyordum zaten. Eğer o koltukta yatmak istemiyorsa ben yatardım.Buna niye müsade etmiyorduki. Bunları düşünürken aklıma aynı yatakta uyuduğum Berkin o yunan tanrılarını andıran kaslarının bir tişört altında gizli olmadığını hatırlayınca istemsizce kıpırdandım. Gözlerim yavaş yavaş kapanmaya başlayınca kendimi uykunun huzuruna bıraktım.

Zoraki Eş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin