Anlamı bu mu senin için ? -31-

326K 8.5K 1.7K
                                    

Beni beklediğiniz için teşekkür ederim. Anlayışınız için sağolun iyi okumalar pek uzatamadım Özür dilerim.



LARA HANDERAL

- Berk gerçekten ben kalkmak istiyorum artık.

- Ya dur biraz daha sarılcam.

-  Ama bak çok terledim çok sıcaksın.

- Teveccüğün.

- Salak iltifat etmiyorum.

- Ama ben hep hayal etmiştim sana bir sabah uyandığımda sıkı sıkı sarılmayı ve bu konuda seninde istekli olmanı.

- Istekli değilim ki ?!

- Öylesin. Sadece iyi saklıyorsun güzelim.

- Hey Allahım ya.

- Hı hı.

- Of Berk Of.

- Bende seni aşkım.

* * * * *

Sabah en az bir buçuk saat Berk Beyimizin beni oyuncak ayısı olarak kullandığından bir türlü kalmamıştık ve bugün Fersan Beyler dönüyordu. 3 günlüğüne çıktıkları iş gezisi uzamış neredeyse iki hafta olmuştu bu süreçte Berk ve ben gerçek karı koca gibi bir yaşam sürmüştük hani öylesine değil kelimenin tam anlamıyla.

Su bardağımı tezgahın üzerine bırakıp mutfaktan çıkarken Anastasiayanın gözleri üzerimdeydi. Haklı olarak bana gıcıktı şu ara. Tüm mutfağı dağıtmış yemek yapmış üstüne üstlük birde hiç birşey yemeyip sofrayı ortada bırakmıştım. E Kadın Haklı.

Hemen yukarı çıktım ve direk giyinme odasına geçtim üzerime Siyah bir elbise gecirdikten sonra siyah botlarımıda giyip odadan çıktım. Neden mi bu kadar soyah ? Ee matemdeyim Fersan Beyciğim geliyor ya (!)

Tam odadan çıkacaktım ki aklıma Berk'e aldığım şey geldi. O gece verememiştim ama artık vermem gerekiyordu. Hızla geri dönüp kendi komidinimin çekmecesinden kutuyu aldım ve tekrar asansöre binip aşağı indim. Berk çoktan hazır arabada beni bekliyordu kabanımı üzerime geçirip hızla hastası olduğum mercedes XLS e doğru gittim. Kim bilir bu arabada neler her neyse....

Kapıyı açıp oturduğum anda Berkte ki gerginliği hissettim elindeki telefonu deli gibi sıkıyordu. Sanki parçalamak ister gibi derin bir nefes aldı ve tahmin ettiğim üzere fark etmemem için herşey normalmiş gibi yapmaya çalıştı fakat ben bir terslik olduğunu anlamıştım.

" Iyi misin ? " soruma şaşırmış gibi yaparak minik ve bayağı bir kahkaha atarak " Neden kötü olayım ? " diye geri soru sordu. " Hiç. Ben sana birşey vermek istiyorum." dedim ve elimde ki kutuyu yavaşça ona uzattım önce anlamsızca baktı sonra gülümseyerek eline aldı. Kapağını açtığında ise tamamen şoka uğradı.

" Bu.. Bu benim için mi ? " yüz ifadesinden hiçbirşey çözemediğim için kalbim küt küt atıyordu yavaşça evet manasında kafamı salladım. Önce yüzüğe biraz daha baktı ardından hafifçe gülümsedikten sonra kutuyu bana uzatarak, " Senin takman gerekmezmi ? " dedi kalbimde ki tüm endişe kendini rahatlığa bırakırken yüzüğü alıp sol elinin yüzük parmağına taktım önce eline biraz baktı ve sonra benim yüzük olan sol elimi eline aldı, " Iste şimdi gerçekten bir çiftiz sanırım. " dedi ve yavaşça eğildi ve dudaklarıma minik bir buse kondirarak içimde birşeylerin kıpırdanmasına neden oldu.

*****

Berk hava alanına giderken yol boyunca elimi bırakmamıştı herşey harikaydı fakat oraya vardığımızda Fersan denen pislik herifi görmek beni deliye döndürmüştü. Tamam beni zorla evlendirdiği adama şuan salaya sümük aşıktım ama hayatımın en berbat günlerinide tehditlerle o bana yaşatmıştı. Hep beraber eve dönerken yalnızca Efsun Hanımla sohbet etmiştim.  Bu kadında birşeyler vardı sanki Fersan Beyin etkisinde kalmış gibiydi, onu ilk gördüğüm andan beri istemsizce ona olan korkusunu hissediyordum. Eve geldiğimiz de hep beraber yemek yedik ve ardından herkes odalarına çekildi. içimde bir sıkıntı vardı uykum gelmiyordu. Aynanın karşısında aptal aptal dikilirken Berk yavaşça yanıma geldi ve elini belime sararak aynadan bana baktı. 

Zoraki Eş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin