Yeleğide çıkarmış -44-

227K 6.9K 639
                                    

Iyi okumalar canlarım elimden geldiğince eğlenceli birseyler çıkarmaya çalıştım. :)




Lara Handeral

Okulun önüne geldiğimizde heyecandan ölecek gibiydim ve bunu fark eden sevgili kocam aptal aptal sırıtıyordu. Resmen dalga geçiyordu yani.

- Neee ?

-Komiksin

-Sanki sen ilk Üniveristeye gittiğinde heyecanlanmadın.

- Heyecanlanmadım

- Ufak at

- Heyecanlanmadım dedim ya

- Ciddi olamazsın ?

- Gayet ciddiyim. Kazanmak için çaba gostermediğim bir konuda neden heyecanlanayım ?

- Kazanmak için çaba göstermeden ama 1. mezun oldun öyle mi ?

- Bebeğim Kocanı halâ tanıyamadın galiba ? Ben bir işe başlarsam oraya adımı kazırım.

- Tamam anladık havalısın.

- Evet güzellik burda yollar ayrılıyor artık kendi başının çaresine bak.

-Anlamadım ?

- Diyorum ki in arabadan.

- Sen ?

- Ben doktora yapıcak eski bir mezunum belli seminerlerim olacak bir çaylakla gezmemeliyim.

- Çaylak ? Ben ? Hah. Sensin o şu havalara bak. Anladık iniyorum. Sakın okulda bana 1 metreden fazla yaklaşayım deme akşam evde ölürsün.

- Bende seni seviyorum karıcım.

Ben arabadan iner inmez gaza basıp okula girdi. Havalarada bak. Beni tanımıyormuş gibi yapacak öylemi ? Bana uyar görür o gününü.

Okulun kapısından önce son bir kez daha tabelaya baktım ve derin bir nefes alarak içeri daldım. Daldım ama ne dalış..

Şaka şaka abartıyorum. Herkes gibi işte sıradan kimse fark etmedi beni yani öyle bi zafer hissiyatı yaşayamadım.

Etrafıma aptal aptal sırıtarak bakıyordum ama nedense moralim gittikçe bozulmaya başlamışdı.

1. si burası bir okul mu?

2.si Hadi burası okul bunlar öğrenci mi ?

Belli ki lise ortamını fazla benimsemişim zamanında. Iyi halt yemişim. Ağzım açık millete bakarken tepkisel olarak bende bakışlar aldım hani şu 'Bu manyak neye bakıyor ? ' türünden bakışlar. Tabi bunu fark eder etmez yoluma bakmanın en akıllıca şey olduğu kanısına vardım.

Başım önünde tam bi yeni yetme kıvamında okula giderken otoparktaki kıkırdaşmalar gittikçe artıyor resmen okuldaki kızların yarısı bir yarış haline giriyorlardı. Ama ne için ?

Bu sahneye daha öncede şahit olmuştum. Demekki yaşın bir önemi yokmuş 7'inde neysen 70'indede o sundur.

Sahneyi ufak tefekte olsa anlamıştım. Yakışıklı erkek ve etrafında pervane tonlarca kalitesiz kız.

Ama yani o da olmaz.

Evet ortada bi yakışıklı erkek var olmasına varda bu adam mercedes SLS ine yaslanmış ne yapıyor. Tabi bunun bana göre bu denli garip olması ayrı.

Erkek benim.

Ah pislik resmen kaşınıyordu. Ama ona bu zaferi yaşatırmayacaktım. Taktığı güneş gözlüklerinin altından beni izlediğini adım gibi biliyordum. Evet belki şuan kıskançlıktan otoparktaki tüm arabaları aleve vermek istiyor olabilirdim ama bunu akşama saklayacaktım.

Başımı dik tutup onu umursamadan okula, yeni dünyama adım attım. Burası.. Gerçekten benim için harikaydı. Yıllarca özel okullarda burslada olsun okumuş olsamda hiçbiri şu okul kadar iyi hissettirmemişti.

Berk Handeral

Herzamanki gibi gene girdiğim ortamın bir numarası olmayı başarmıştım. Ama ne yalan söyleyeyim 2 yıl aradan sonra özlemiştim burayı. Biraz daha kapının önünde bekledikten sonra Laranın saf saf geldiğini gördüm iyice keyiflenmiştim. Gerçekten çok komik görünüyordu.

Ne kadar onu kolundan tutup bu benim karım diye gezmek istesemde üniversite hayatını öğrenmesi için düşe kalka kendisi farkına varmalıydı. Beni görünce biraz duraksadı. Önce bana sonra Etrafıma baktı. Evet bu akşam bayağı bir azar işitecektim ama yapacak birsey yok. Suratıma kezap atamam ya ne yapayım. Yakışıklıyım işte.

Aklınca bana pas vermeden okula girdi küçük hanım. Evet bu haller gerçekten onu komik gösteriyordu ama çaktırmadan etrafa bakmaya devam ettim. Görmeyeli üniversiteli kızlar daha aç gözlü olmuş. Belki de önceden de boyleydiler ama ben hepsini götürdüğüm için fark etmemişim. Bu da komik.

Biraz daha bekledikten sonra sonunda Pelinde geldi.

- Merhaba

- Merhaba Berkcim. Görmeyeli nasılsın ?

-Iyiyim Sağol sen ?

- Bende iyiyim gel oyalanmadan işlemleri başlatalım.

- Tamam.


Lara Handeral

Acaba neredeydi ? Evet Lara bunu düşünme. Sırası değil. Saate baktığımda daha derse yarım saat olduğunu fark ettim ve daha ilk günden tam bir Çömez gibi görünmek istemediğim için Okulun kafesine gitmeye karar verdim. Yarım saat sınıfta bekleyemezdim ya.

Pek göze batmak istemediğim için kafede gidip en köşe masaya oturdum aslında burası oldukça iyiydi. Birden sessizlik oldu kafamı çevirip etrafa baktığımda herkes bana bakıyordu. Sakın gene bir halt yedin deme Lara. Ve bu bakışların ardından daha 5 dakika geçmeden 3 kız masaya doğru topuklarını şıklatarak geldiler.

Gelme.

Tam masanın başında dikildikleri anda içindeki kızlardan biri önce uzun çakma sarı saçlarını arkaya doğru attı. Bana göre oldukça uzundu yani buna topuk boyuda dahil. Fiziği ise mükemmeldi. Arkasındaki iki kız esmerdi ama sanki klonları gibiydiler ve bu üçününde zengin olduğu ap açık belliydi.

Çakma sarı bana doğru Eğilerek, " Sanırım yenisin tatlım fakat bu masaya bizden başkası oturamaz bu yüzden kalksan iyi olur." açıkçası normalde böyle birşeyi kabul etmezdim ama ilk günden olay çıkarmak istemiyordum. Istemeye istemeye tamam der gibi kafamı salladım ve yan masaya geçip arkamı onlara döndüm. Sinirden yerimde oturamıyordum çünkü klonlardan biri arkamdan "Aferin küçük sümsük." demişti. Avuçlarımı sıkarak yavaş yavaş nefeslerle kendimi sakinleştirmeye çalıştım ama tam sakinleşeceğim sırada öyle birşey duydum ki bu sefer ellerim titremeye başladı.

Arkamdaki aptal klonlardan biri sanırım bana küçük sümsük diyen. Aptal sarıyla arasında şöyle bir konuşma geçti,

- Okula yeni bir afet gelmiş. Girişte gördüm. Belli ki zenginde. Tam senlik kap derim.

- Demek öyle bir bakarım.

- Poposu mükemmel.

- Şunu başta söylesene.

Ve kahkahalar. Hah poposu güzel ? O popo benim. Erkek benim. koca benim. Aferin berk bu akşam koltuğu garantiledin sen devam et arbana yaslanarak karizma pozlar vermeye.

Tam sakinleşeceğim yerde gene başladılar konuşmaya.

- Bence 2 güne yatağa atarsın.

- Ben 3 diyorum.

- Hah kızlar abartmayın. Dereyi görmeden paçayı sıvama demişler.

- Bu dereyi görsen soyunursun.

- O kadar.

- O kadar. Girişe bak.

- Sanırım haklısınız. Bu dere için soyunabilirim.

Duyduğum lafların şoku içinde kafenin girişine baktım Berk tam orda üzerine zorla giydirdiğim yeleği çıkarmış bana bakıyor.

Çekilme Hissi. Şimdi siktir git.


Vote ve yorumlarınızı bekliyorum.



Zoraki Eş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin