Bitmeyen Geceye Son Nokta -6-

401K 10.5K 800
                                    

  iyi okumalar vote butonu bayram bayram ellerinizden öper :)..

Berk hızla bana döndü, bir hışımla yataktan kalkarken kolumdan tuttuğu anda beni odadan sürükleyerek çıkardı.

Canım çok yanıyordu. Az önce elimden kayarak yere düşen ilaç kutusunun parçalarından biri ayağıma girmişti.  Topallayarakta olsa odadan çıktım.

Beni hızlıca duvara ittirip çenemden kavradı ve başımı sert bi biçimde duvara vurdu. " Seni küçük şey odamda ne b.k yediğini zannediyorsun sen ? " gözlerimden yaşlar akmaya başlamıştı,

" Be-ben bişey ya-yapmadım, s-senin odan olduğunu bi-bilmiyordum, sadece ilaç alacaktım. " sesim titriyordu korkudan mı? acıdan mı anlam veremiyordum.

"Ne ilacı arıyorsun benim odamda ? Bu evde bir hizmetli var zaten, ondan istesene aptal. " büyümüş koyu kahve gözleriyle bana bakarken ayağı az önce cam batan ayağımı eziyordu. Az da olsa siniri geçiyor gibiydi. " Berk lütfen ayağıma basıyorsun canım acıyor. " Bu sözleri söyler söylemez bir adım geri çekildi ve ayağıma baktı. Yüzünü dehşet bir ifade kapladı. Ayağımdaki kesik yuzunden yerde kan izleri vardı.  Tekrar gözlerime baktığında gözlerinde daha önce fark etmediğim birşey gördüm.

Endişe..

Beni duvarın orda bırakıp odasına daldı ve 5 saniye içinde geri çıktı.  Ayakta zor duruyordum. Bir elim duvardan destek alarak kaldığım odaya geçmeye çabalarken, ne olduğunu anlamadan kendimi kucağında buldum. Beni hızlıca odaya götürüp yatağa koydu.

Getirdiği tentirdiyot ve sargı bezi ile ayağıma hızlıca pansuman yaptı.

" Derdin neydi seninde cam kırıklarına basabilmeyi becerdin ?"

dedi. Hiç sözümü esirgemedim, bunun suçlusu oydu.

" Kusura bakma, neresi olduğunu bilmediğim bir odada seni sarışın bir kadınla sevişirken  gördüğüm için elimdeki şişe yere düşüp parçalandı.  Ve sen beni odadan sürüklediğin için ayağıma saplandı. ÜZGÜNÜM (!) " diye bağırdım.

    Evet kızım Lara sen kendini aşıyorsun, bu kaçıncı konuşma rekorun senin böyle ??

" Üzgünüm ."

bi dakka o ne dedi az önce ?,

" Anlamadım! "

Sesi  o kadar kısık çıkmıştı ki şok olmuştum. 

" Bunda anlamayacak ne var ? tekrar söyletmeye çalışıyorsan eğer kaybedersin. Ben bir sözü sadece bir kere söylerim !"

Ahha gene züppemiz geri döndü.

" Tekrar söyletmeye  falan çalışmıyorum  sadece şaşırdım. Sen ve Özürdilemek Ha-ha !"

Ayağımı yatağa yavaşça bıraktı ve parmaklarını bilegimden yukarı doğru götürmeye başladı. Dizlerimde ki geceliği hafif yukarıya kadar çıkardı ve beni hızla yatağa yatırıp üzerime doğru uzandı,

" Berbat ettiğin gecemi telafi edeceksin ."

bir anda içimi bir korku kapladı. Hayır, olmazdı. Olamazdı.

Onu üzerimden itmeye çalıştım ama bir santim bile kıpırdamadı. Yüzünü boynuma doğru yaklaştırdı ve ordan kulağıma uzandı,

"Merak etme küçük kız, bu gece değil. Bu gece gereğinden fazla uzadı. İlk günün için fazla olaylısın. " dedi ve boynuma hızlıca bir öpücük kondurup üstümden kalktı.

Kapıdan çıkarken  döndü ve gözleri gözlerimi buldu, hiç ses çıkarmadan dudaklarını oynattı. Fakat ne demek istediğini anlamamıştım. Kapıdan çıktı ve birgün içinde beni ikinci kez gümbürdeyen kalbimle yalnız bıraktı.

   En nefret ettiğim kişiye karşı içimde uyanan derin arzudan nefret etmiştim.

     Şuan için en mantıklı olan uyumaktı. Gözlerim yavaş yavaş kapanırken bitmeyen bu geceye 2. Kez noktayı koymuştum..

Zoraki Eş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin