Capitolul 21

79.5K 3.1K 563
                                    

       Cand am ajuns, Max a ramas la mine. Mama si tata s-au decis sa plece in New York si mi-au lasat niste bani, un card si un bilet in care imi spunea sa ii sun daca se intampla ceva. Ma bucuram asa de tare ca au decis sa plece impreuna, pentru ca aveau nevoie de o mica 'pauza'. 

      Eram in bucatarie, faceam niste omleta pentru mine si Max. Era deja destul de tarziu, cam 7 seara iar eu eram foarte obosita si destul de speriata din cauza celor intamplate mai devreme. Ma tot gandeam: cat timp a stat strainul in tufisuri? A vazut tot?

       Dupa ce am terminat omleta, am pus-o pe masa si am inceput sa mananc impreuna cu Max, intr-o liniste confortabila.

- Ce vrei sa facem in seara asta? ma intreaba.

- Ne uitam la un film? In camera mea?

- Daca vrei tu.

     Dupa ce am mancat, am spalat amandoi vasele si ne-am dus in camera mea. Max s-a bagat direct in pat, iar eu am luat leptopul de pe birou si m-am dus si eu in pat. M-am asezat langa el si am pus patura peste noi, punand apoi leptopul in poala mea. Mi-am pus capul pe umarul lui, iar el si-a bagat nasul in parul meu.

- La ce vrei sa ne uitam? il intreb eu.

- La ce vrei tu.

- Bine atunci.

     Am bagat unul din filmele mele favorite de la Disney.

- Pe bune? Finding Nemo? il aud.

- Daaa! Am auzit ca se face partea a doua "Finding Dory"! am zis eu, fericita.

     L-am auzit oftand si dupa murmurand 'ok'. Am inceput sa ne uitam la Finding Nemo, stand imbratisati. Pe la jumatatea filmului, telefonul a inceput sa imi spune, iar eu l-am luat repede in mana si am vazut ca ma suna Justin. Am pus repede leptopul in poala lui Max si am iesit din camera.

- Alo?

- Hey, Crystal, ce faci?

     Dintr-o data am devenit suparata. Nu am mai vorbit cu Justin de aproape o saptamana, si eram atat de nervoasa pe el ca nu mi-a raspuns la mesaje, ca nu m-a sunat deloc si ca nu a venit sa ne viziteze deloc. Inteleg ca e ocupat cu facultatea si cu nou job, dar murea daca suna si vorbea cu mine cateva minute. 

- Bine, i-am raspuns sec.

- Mama m-a sunat si mi-a zis ca au plecat in New York. As veni sa stau cu tine, dar am foarte multa treaba si chiar nu pot.

- Desigur, am spus incet, crezand ca nu ma aude. Voi chema niste prieteni la mine.

- Prietene, m-a corectat. Fara baieti!

   Oricum nu vei fi aici sa vezi.

- Da, da, fara baieti.

       Mi-am luat la revedere de la el si am intrat inapoi in camera. Leptopul era pe noptiera, iar Max statea turceste in pat. Se uita nervos la mine si am vazut ca era incordat, iar o vena ii era vizibila la gat.

- Cu cine ai vorbit? intreaba rece.

- Cu Justin, ii raspund eu, ducandu-ma spre el.

- Si cine dracu e Justin? 

     Decisa sa nu mai fiu asa trista, m-am gandit sa ma joc putin cu el.

- Doar un baiat de la scoala. Vom merge impreuna la o intalnire maine, i-am zambit, privindu-i reactia.

     Am regretat decizia de a-l minti din momentul in care l-am vazut ridicandu-se din pat. A luat ceasul meu de pe noptiera si l-a aruncat in peretele de langa mine, facandu-ma sa tresar. Zambetul mi-a pierdit imediat si am incremenit, continuand sa ma uit cum imi arunca lucrurile prin camera. A smuls lampa mea albastra de pe birou si a izbit-o de podea, lampla facandu-se in sute de bucati, apoi a venit cu repezeciune la mine si m-a prins intre el si perete. Brusc si-a ridicat pumnul si pentru un moment, am crezut ca ma va lovi pe mine si mi-am inchis ochii si m-am pregatit pentru lovitura, insa el a lovit cu putere peretele, pumnul lui aterizand doar la cativa centimentri pe capul meu.

Crystal ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora