Capitolul 7

100K 3.8K 439
                                    

- Deci arata mai bine tricoul roz sau cel negru cu inima asta? intreaba Max tinand ambele tricouri in mana.

    Incerca sa imi gaseasca tinuta perfecta pentru ziua asta si deja alesese incaltarile, blugii si geanta.

- Cel roz, ii raspund eu.

- Bun, deci il alegem pe cel negru, a spus.

- Ce? Am zis roz?!

- Da, asta inseamna ca trebuie sa te imbraci cu tricoul negru. Acum du-te si schimba-te.

    L-am ascultat si am luat hainele, ducandu-ma in baie. M-am schimbat si m-am uitat in oglinda. Purtam niste blugi blugi lungi si simpli, un tricoul negru cu o inima alba cu semnul pacii in inima, in picioare aveam niste borine cu un toc de cam cinci centimentri si geanta de scoala pe o parte. Uitandu-ma mai bine in oglinda am vazut ca tricoul asta e cam decoltat, asa ca l-am tras putin din spate ca sa imi ascunda sanii. Am iesit din baie si m-am dus la Max.  El s-a ridicat imediat de pe pat cand m-a vazut si a inceput sa ma studieze. M-a impins in fata oglizii care era destul de mare incat sa ne incapa pe amandoi din cap pana in picioare. S-a pus in spatele meu si s-a aplecat putin. Si-a strecurat mainile la abdomenul meu si a tras in jos de tricou si a dezvelit decolteul de care imi era frica. Mi-am dus imediat mana sa imi ascund sanii si am incerca sa trag de tricou insa nu am putut pentru ca Max inca tinea de el.

- Lasa-l asa!

- Nu, e prea mare decolteul asta! protestez eu desi stiu ca e in zadar.

- Nu e prea mare! Lasa-l asa! O sa atragi atentia tuturor baietilor, asta vrem nu? a spus uitandu-se in gol.

- Nu pari prea sigur, soptesc. El isi scutura capul si parca iese din transa in care era.

- Ba…ba da. Sunt sigur. Asta o va inebuni pe Kierra, spune zambind larg. Acum vin-o sa iti fac parul.

- Dar Max, eu nu ies asa pe strada!

- Bine atunci! spune ducandu-se dinou la dulap. A luat o esarfa mai visinie cu niste flori si mi-a pus-o in jurul gatului. Fericita acum? intreaba, iar eu am dat din cap in semn ca da.

    M-am dus la placa deja incalzita si am privit cu mirare cum Max imi facea niste bucle perfecta, aproape mai frumoase decat le fac eu. Cand a terminat m-a dat cu putin fixativ, iar eu m-am intors si m-am uitat spre el incruntata.

- Ar trebui sa fiu ingrijorata ca stii ca faci bucle? il intreb, iar el chicoteste putin.

- Nu… am avut o sora.

- Ai avut? il intreb fara sa imi dau seama.

   Ochii lui blanzi s-au transformat in unii intunecati si  se uita la mine urat. Ma impinge de langa el, facandu-ma sa pic in pat. Am chitait putin de durere, pentru ca incheietura taiata a lovit coltul patului. Max s-a dus la geam si l-a deschis, ducandu-se la el in camera, insa nu inainte sa imi spuna sa ma machez cu ceva si sa cobor jos in cinci minute.

    A avut o sora, adica numai are. Ce s-o fi intamplat cu ea? Daca a reactionat asa de urat inseamna ca ceva rau s-a intamplat, daca a murit? Insa se poate sa se fi certat si sa fi pierdut contactul. Orice ar fi, nu reactionezi asa de urat! Acum ma durea mana din cauza lui. Nu cred ca s-a deschis vreo rana, pentru ca aveam bandajul la mana, insa nu stiu sigur.

    Mi-am lasat ganduri de o parte si m-am dat cu putin fond de ten, rimel si niste strugurel pe buze. Mi-am luat si niste ochelari de soare si am coborat jos. Mi-am luat la revedere de la mama si tata si am iesit afara. Max ma astepta in masina. Ce bine ca nu a luat motorul! Poate ca nu imi mai displacea asa de mult, insa tot nu ma simteam asa de bine cu gandul ca urc pe chestia aia.

Crystal ✔Where stories live. Discover now