Capitolul 17

86.6K 3.4K 270
                                    


   Eram in masina cu Max si niciunul dintre noi nu indraznea sa zica ceva. Eram in fata casei lui, insa n-am iesit din masina inca. Stateam in liniste. Max urma sa imi zica tot adevarul iar eu eram foarte agitata, gandindu-ma la cel mai rau.
- Mergem inauntru? spune el dintr-o data.
   Eu dau din cap in semn ca 'da' si iesim amandoi din masina, intrand in casa lui. Max s-a dus repede si s-a asezat pe canapea, lasand fotoliul liber pentru mine si fara sa ezit m-am asezat. El lua o gura mare de aer si incepu:
- Crystal, vreau sa fii atenta la ce iti spun si sa ma lasi sa spun totul, apoi poti pune orice intrebare vrei si ti-o voi raspunde.
- Ok.
- Prima data nu a fost nimic asa serios. Cand Bobby, politistul care a avut grija de mine si care m-a luat de pe strazi, si-a pierdut slujba numai aveam bani. El incerca sa faca tot ce putea sa ne intretina, dar numai era asa tanar si era greu sa isi gaseasca de lucru. Eu aveam 16 ani si nu stiam ce sa fac, dar stiam ca trebuia sa fac rost de bani cat mai repede si asa am ajuns sa livrez droguri. Ma intalneam cu un barbat, imi dadea pachetul iar eu il duceam unde trebuia si primeam bani frumosi. Credeam ca voi face asta pana cand Billy isi gaseste o slujba, dar cand s-a angajat, numai puteam iesi din incurcatura asta si m-am afundat cat mai mult. Asa i-am cunoscut si pe Val, Logan, Drew si Brody si acum facem parte dintr-o mafie.
- C-ce?! soptesc eu, cuvintele iesind fara ca eu sa vreau.
- Acum am ajuns ca eu sa dau pachete cu droguri unor adolescenti fara bani, asa cum am fost eu, dar numai pot da inapoi acum. Numai pot iesi din mafia asta oricat as vrea. Tot orasul asta si toata mafia este codus de un barbat. Toti ii spun Alpha, pentru ca este ca unul. Trebuie sa faci tot ce iti zice ca el, ca altfel regreti. Te face sa suferi prin orice: familie, prieteni, cunostinte si dupa ce el considera ca ti-a ajuns, te omoara. Faza e ca nimeni nu stie cine e. Niciodata nu isi face treaba singur, ci are oameni pe care ii tine aproape si are incredere in ei.
- Tu l-ai intalnit vreodata? il intreb eu.
- Nu, doar am vorbit cu el la telefon odata.
   Fara sa stiu ce altceva sa mai zic m-am afundat in fotoliul lui confortabil, parca asteptand sa fiu inghitita de o gaura neagra. Max face partea dintr-o mafie. Toate zvonurile de la scoala erau adevarate. Vindea droguri. Oare a omorat oameni? Am facut ochii mari gandindu-ma la asta. Max nu ar face niciodata asta. Max nu este un criminal!
- Crystal? Max zise incet, iar eu mi-am ridicat privirea din podea. Esti bine?
- Da, da, am zis repede, doar ca totul este asa de... Ai omorat vreodata pe cineva?
- Nu, spuse, sigur pe el. Desi Alpha mi-a cerut asta.
    Imediat pielea mi s-a facut de gaina si un fior mi-a trecut prin tot corpu.
- Nu stiu cum, dar i-am atras atentia si el m-a sunat. Am fost socat ca el m-a sunat, personal, pentru ca din ce stiam eu el nu facea asta. Am fost fericit, pana cand mi-a spus ce vroia sa fac. A vrut sa omor un barbat mai invarsta, care nu ii daduse datoria. L-am refuzat imediat iar el mi-a spus ca o sa regret si a inchis. Cand am venit la tine, cand am fost batut, a fost din vina lui. A pus pe cineva sa ma bata sau sa ma omoare, nu stiu sigur, dar am scapat ca prin minune. Asta s-a intamplat pentru ca...
    Nu a mai continuat, doar s-a uitat in jos, la podea.
- De ce? insist eu.
   El ea o gura mare de aer si zice cat poate de repede:
- Pentru ca n-a reusit sa te violeze.
  Am cascat gura inconstienta si m-am holbat la el, aducandu-mi aminte de ziua aceea.
- Nu...nu inteleg.
- Totul a fost din vina mea Crystal, zise, dupa ce oftase adanc. Dar nu am vrut, jur! El a vrut ca eu sa sufar si a reusit. Cand te vad suparata vad rosu si vreau sa-i fac sa regrete pe cei care te fac sa plangi. Iubesc cand iti vad zambetul, mai ales atunci cand stiu ca eu l-am creat. M-a durut asa de tare cand ti-am zis ca totul a fost un pariu, pentru ca stiam ca trebuia sa fac asta ca tu sa fii in siguranta si am simtit un cutin in inima cand ai plecat plangand. Atunci cand m-ai lasat balta pentru Kurt am fost asa de suparat si ma gandeam: "Ce are el si eu nu?", cand purtai hanoracul lui Valentino am fost gelos, pentru ca stiam ca ai fost langa el si ca el te-a incalzit atunci cand eu trebuia sa fac asta! Noaptea trecuta, cand ai plecat de langa mine m-am panicat, am crezut ca cineva mi te-a luat de langa mine, de-aia am intrat peste tine asa. Crystal, ma faci sa simt lucruri pe care nu le-am simtit niciodata.
- Max... am soptit, nestiind ce sa zic.
- Si acum, daca vrei sa pleci, poti pleca. Nu te voi retine, dar vreau doar sa ma lasi sa te sarut.
   Am ramas muta si am inghetat. Max vroia sa ma sarute iar eu nu stiam ce sa fac. Vroiam sa il sarut si eu, pentru ca il placeam asa de mult, iar faptul ca si el ma place pe mine era aproape imposibil. Stiam ce trebuia sa fac.
   Am dat din cap in semn ca da, fara sa am incredere in vocea mea. El numai irosi nicio secunda si se ridica de pe canapea, venind langa mne. Ma ridicat in sus si se puse in locul meu, plasandu-ma pe mine in poala lui. Lasa o mana pe soldul meu si o mana o ridica, punand-o delicat pe obrazul meu. Se uita in ochii mei, eu facand acelas lucru. Se apropia incet, dandu-mi mai mult timp sa ma gandesc daca chiar vreau sa fac asta. Eu era hotarata, vroiam sa il sarut, asa ca am inceput si eu sa ma apropii de el. Cand isi puse buzele lui delicate peste ale mele mi-am inchis ochii, lasandu-ma dusa de val. Limba lui imi atinse buza de jos, cerand voie.  Mi-am deschis gura incet iar limbile noastre au inceput sa danseze impreuna. Stomacul meu era plin de fluturasi, am uitat totul si vroiam ca momentul asta sa nu se termine niciodata, dar n-am avut noroc, pentru ca dupa cateva secunde ne-am indepartat putin, insa Max m-a tinut aproape de el, fara sa isi ia mana de pe obrazul meu. A zambit si si-a pus capul pe umarul meu, infadurandu-si mainile in jurul meu. Mi-am dus si eu mainile in jurul gatul lui, cu o mana jucandu-ma in parul lui.
- Te rog nu pleca, sopteste.
- Nu o voi face, iti promit.
   Isi ridica capul de pe umarul meu si mi-l ridica si pe al meu, sarutandu-ma dinou, scurt si dulce.
- Hai sa petrecem ziua impreuna. Ne uitam la niste filme si mancam mancare nesanatoasa.
- Eu ma duc si aleg filmele si tu comanzi mancarea, ii spun eu.
- S-a facut!
    M-am ridicat din poala lui si m-am dus sa aleg niste filme de langa plasma mare de langa noi. Avea o colectie mare si vroiam sa aleg doar trei filme. M-am uitat prin toate si apoi m-am decis sa ales o comedie, un film de dragoste si unul de groaza. Am ales 'Marley and me', 'LOL' si 'Casa de ceara'.
    Max se intoarse din bucatarie cu niste pungi de cipsuri si o sticla de suc. Se puse pe canapeaua din fata televizorului si se uita la mine.
- Ce ai ales?
   Am ridicat toate cele 3 filme.
- Pune 'Marley and me' prima data, spune ele.
   Am facut cum mi-a zis si am dat drumul la film. M-am dus si m-am asezat pe canapea. El a ras cand a vazut cat de departe de el m-am asezat. M-a tras langa el, lasandu-si mana pe umerii mei. Am rosit, dar m-am facut confortabila langa el.
   Eu inca incercam sa inteleg tot ce mi-a marturisit. Faptul ca el facea parte dintr-o mafie ma speria si chiar nu stiam ce sa zic despre asta, dar il intelegeam. Avea nevoie de bani si asta era singurul lucru pe care l-a putut face. Era disperat, iar oamenii disperati fac orice numai sa isi rezolve problemele. Familia mea niciodata nu a dus lipsa de bani, insa mama mi-a povestit ca atunci cand ea era adolescenta doar bunicul lucra pe bani putini, iar ea a trebuit sa se angajeze de la 15 ani, ca sa ii ajute.
   Stiind ca acel om a vrut sa ma violeze din cauza lui - si asta este o veste socanta, dar nu dadeam vina pe el, pentru ca nu era vina lui. Nu el il pusese pe omul ala sa incerce ceva cu mine. Dar acum ma gandesc: daca prima data nu a reusit, va incerca si o a doua oara?
   Frica intrase in corpul meu si am incercat sa scap de gandurile rele si sa fiu atenta la filmul pe care deja l-am vazut de doua ori. M-am cuibarit la pieptul lui Max iar el m-a strans mai tare in brate si m-a sarutat pe frunte, apoi sprijinindu-si barbia pe capul meu.
    Nu stiam ce sa cred acum. Stiu ca mi-a cerut sa il sarut si mi-a spus ca il fac sa simta lucruri pe care nu le-a simtit, dar imi era frica ca ma foloseste. Dar totusi, daca chiar ma folosea imi spunea toate aceste lucruri. Nu, cu siguranta nu ma folosea.
   Cineva a inceput sa bata la usa iar eu imediat am inceput sa ma ingrijorez, crezand ca este Alpha. Max m-a vazut si imediat s-a ridicat de pe canapea, lasandu-ma singura.
- Pizza, sopti, ducandu-se la usa.
    M-am calmat imediat, stiind ca nu este niciun pericol si m-am uitat la el. A deschis usa si a scos din buzunarul de la spate niste bani, dandu-i barbatului de afara. Lua pizza in mana si o adusa langa mine, punanad-o pe masuta din fata noastra. Se aseza langa mine si deschisa cutia, luand o felie. M-am intis si eu si am luat o felie.
    Am stat cu Max toata ziua, uitandu-ne la filmele pe care le-am ales, plus inca doua alte filme pe care le-a ales el. Am mancat mai multa mancare nasanatoasa decat am mancat in toata viata mea, dar nici nu regretam. Ziua asta fusese una asa de buna, pentru ca mi-am petrecut-o cu el. Mereu am citit in carti despre iubire sau am vazut in filme si de ceva timp credeam ca eu voi fi mereu singura cu cateva pisici si niste caini.
    Cand am plecat acasa era deja ora 11 si m-am pus direct in pat, insa inainte sa adorm am primit un mesaj de la Max:
"Noapte buna frumoaso, sper sa ma visezi!"

~*~



Crystal ✔Where stories live. Discover now