Capitolul 8

98.7K 3.5K 646
                                    

    A trecut aproape o saptamana de la noua mea aparitie la scoala si lucrul cel mai ciudat e ca totul s-a simbat. Copii  nu ma mai jignesc, nu se mai uita urat la mine, ci din contra, unii chiar incearca sa vorbeasca cu mine, insa eu nu le dau mare atentie. Inainte nici macar nu se uitau la mine si acum ca m-am schimbat si ca sunt prietena cu Cei Cinci ei vor sa-mi fie prieteni. Nu mersi.

    In ultimul timp petrec foarte mult timp cu baieti si ei m-au facut sa ma schimb in bine. Intr-adevar acum sunt mult mai tupeista si mai mandra de mine. Nu-mi vine sa cred cat m-am putut schimba in atat de putin timp, dar sunt fericita si cu siguranta imi place asa. Oricum, poate sunt eu mai tupeista insa inauntru tot aceasi Crystal sunt. Sunt la fel de sufletista, la fel de inocenta ca inainte.

   Mama a observat schimbarea mea si mi-a zis ca este foarte incantata ca in sfarsit ma imbrac ca o fata. Eu stiam ca ea mereu voia ca eu sa ma comport, sa ma imbrac mai frumos, mai femeiesc, insa stiam ca este mandra de mine indifferent de cum sunt eu. Tata nu a observat schimbarea  mea pentru ca in ultimul timp nici nu l-am mai vazut asa de mult. Fiind seriful, are multa treaba si stiu asta. Vine seara tarziu, cand eu sunt deja adormita si pleaca dimineata cand eu dorm. De Justin nu am mai auzit de cand m-a sunat atunci la mall. L-am mai sunat eu insa nu mi-a raspuns si sincer sunt putin care ingrijorata de el. Imi e frica ca s-a intamplat ceva.

    Momentan eram la masa cu mama. Da, am inceput sa mananc mai mult dar am mare grija ce aleg. Cand sunt cu Max, el are grija sa mananc ceva tot timpul. Iar el este mai mereu cu mine. Am inceput sa petrec asa de mult timp cu Max, incat ma sperie. Este mereu cu mine si pot spune ca are grija de mine. Are grija ca eu sa mananc, sa fiu respectata la scoala si sa nu ma tai. Ca tot veni vorba de taiat, nu mai fac asta. Cel putin incerc. Inca mai am bandajul la mana si nu vreau sa il dau jos. Imi e frica ca daca il dau jos ma voi taia din nou si nu vreau. Insa e greu. Imi e greu sa ma abtin mereu si mereu, insa imi e mai usor ca nu am motive. Dar pielea parca ma mananca si parca are scris pe ea ‘taie-ma’. Dar inca resist. Incerc sa ma gandesc la altceva, sa fac altceva cand imi vine acest gand.

    Am terminat salata facuta de mine si mi-am dus bolul in chiuveta si l-am spalat, insa nu am plecat in camera mea, asa cum planuiam. M-am pus inapoi la locul meu.

- Mami tu ai mai vorbit cu Justin? o intreb eu.

- Am vorbit cu el acum doua zile, de ce?

- Pai eu n-am mai vorbit cu el de o saptamana si am incercat sa il sun dar n-a raspuns si nici in vizita n-a mai venit.

- Nu ti-a zis ca a plecat in Florida? intreaba ea.

- Florida? Cand a plecat in Florida?

- Acum cinci zile. Nu ti-a zis nimic?

- Nu…

- Pai a plecat cu facultatea. Se va intoarce in maxim o saptamana, nu te ingrijora. I-am zis sa-ti i-a ceva de acolo.

- Ar fi bine sa te asculte, am zis chicotind. Ma duc sa ma plimb putin prin padure.

- Bine, dar sa ai grija. Sunt animale salbatice acolo!

- O sa am, am zis.

    M-am incaltat in niste bascheti negri si am iesit din casa. Padurea era chiar in spatele casei mele, iar pe undeva prin mijlocul padurii este un lac in care eu obijnuiam sa inot cu Justin. N-am mai fost acolo de mult, mult timp.

   Am intrat in padure si mergeam pe poteca aproape acoperita de iarba. Era ciudat ca inca mai vedeam niste pasi micuti care mai trecusera pe aici. Eu stiam ca nimeni nu stie de locul asta inafara de familia mea. Probabil erau pasii padurarului, desi nici nu stiu daca padurea asta avea un padurar, dar voiam sa cred asta.

Crystal ✔Where stories live. Discover now