Capitolul 1

248K 6K 2.5K
                                    

    Sunt o tocilara, toata lumea stie asta si toata lumea continua sa mi-o spuna.

    Mersul la scoala este ca mersul pe carbuni incinsi. Defapt, aş prefera sa merg pe carbuni încinsi decat sa merg la scoala. Totul e un chin acolo. Lumea râde de mine tot timpul. Nu stiu cum Kierra reuşeste sa ma faca de râs in faţa tuturor de fiecare data cand ma vede.

    Kierra este cea mai populara fata din scoala si este majoreta-şefă. Asa de tipic ca majoreta-sefa sa îşi bată joc de tocilara scolii. Kierra imi face viata un calvar din clasa a opta, iar acum sunt a unsprezecea. Nu stiu ce i-am facut, insa ea continua sa râdă de mine in asa fel in cât am ajuns sa fug la baie, sa incep sa plang si sa imi fac cateva taieturi pe incheietura.

    Da, ma tai. Viata mea e asa de oribila si cateodata numai vreau sa o traiesc, insa nu am de ales. Nu as avea îndeajuns curaj sa ma sinucid, iar ai mei ar fi distrusi. Mama si tata habar nu au de ce mi se intampla la scoala si de ce le-as zice? Mama ar suna directorul iar tata, fiind şeriful orasului, probabil ar face ceva si mai stupid si toate asta ma duc dinou la umilire. Justin, fratele meu, probabil ar da foc la scoala si crede-ma, ar fi in stare.

    Justin are 20 de ani si, din pacate, s-a mutat de la noi. Acum e la facultate si zicea ca toti prietenii lui s-au mutat, asa ca asta a facut si el. Ei bine, Justin e super-protectiv. Super-super-super protectiv. Ma iubeste iar eu il iubesc pe el, insa cateodata ma bucur ca nu am prieteni. Justin e foarte ingrijorat chiar daca ma duc afara sa ma joc cu cainele. Cat de ciudat e asta? Nici macar nu avem caine! Odata am fost cu el mall si un baiat de la scoala a inceput sa facă bâză de mine. Din pacate pentru el,  Justin l-a vazut, l-a luat de bluza si l-a târât pana afara si a inceput sa il bata. Eu striagam la el sa se opreasca, insa ma ascultat? Desigur ca nu, ce bărbat de douazeci de ani ar asculta de sora lui mai mica? Cand am vazut ca sangele a inceput sa curga pe fata lui, am inceput sa plang in hohote. Justin m-a auzit si a venit repede la mine si m-a luat in brate si dupa am plecat acasa. Dupa cateva ore politia a venit la noi la usa. Se pare ca i-a rupt o mana, buza de jos si nasul. Ei bine, baiatul acela nu a mai facut baza de mine niciodata si tot timpul cand ma vede la scoala lasa capul in jos si pleaca mai departe.

     Mergeam pe holurile scolii cu capul in pamant incercand sa o evit pe Kierra si pe grupul ei de populari cat mai mult, insa stiam ca nu totul este asa cum vreau eu si chiar la doi metri pe dulapul meu statea ea si Kurt.

   Kurt. Oh Doamne. Kurt este varul meu primar, iar el nu face nimic sa opreasca toate lucrurile pe care mi le fac. Mi-a zis ca in sfarsit o face pe Kierra sa se 'indragosteasca' de el si nu poate risca asta. Eu i-am zis ca e bine, insa nu era. El nu chiar ma jignea sau se lua de mine, insa cand toti radeau, radea si el. Se lua de mine decat atunci cand cei din jur se uitau la el de parca ar fi normal sa comenteze si el ceva. Desigur, cand el si parintii lui vin in vizita, Kurt se face sa intre noi nu e nimic. Justin aproape ca a observat ca ceva nu e bine, insa Kurt a negat imediat totul. Stia ca Justin ar uita ca el e varul lui si nu ar ezita sa ii sparga sau sa ii rupa ceva. Mai mereu vad regretul din ochii lui, insa eu nu il voi ierta aşa de uşor. Eu nu i-as face asta niciodata, nici pentru popularitate, nici pentru bani, nici pentru nimic! 

   El crede ca Kierra s-a indragostit de el, insa toata lumea stie ca ea nu se indragosteste. Dumnezeule, fata aia s-a culcat cu majoritatea baietilor din liceu. Faptul ca e prietena lui Kurt este ceva mai normal, avand in vedere ca el este capitanul echipei de fotbal.

   Cand am ajuns la dulapul meu, mi-am luat repede cartile si mai multe bratari. Le-am pus repede pe mana stanga sa nu se vada taieturile si am plecat spre urmatoarea mea clasa.

- Oh, dar vai, ce avem aici?! vocea foarte subtire si extrem de enervanta a Kierrei a facut tot holul sa faca liniste. Tocilara a venit din nou la scoala. De unde ai tricoul ala, l-ai furat de la un boschetar? zice tare, ca tot holul sa auda si in cateva secunde toata lumea radea, chiar si Kurt. 

Crystal ✔Where stories live. Discover now