Wanita Stories

1.2K Stories

DIANA by GladysTrixie
#1
DIANAby Gladys Trixie
warning...!!! ⚠ 🔞+ . . . . 📚 Diana Humprey Bogart, hampir semua pria menggilainya. Wanita yang memiliki bentuk tubuh sempurna, namun dingin tak tersentuh. Keangkuhan y...
Princess Xavier Return  by questn
#2
Princess Xavier Return by LittleKid
COMPLETE ✔ [#2 ChickLit, 21418] [#3 ChickLit, 11318] [#4 ChickLit, 23218] [#5 ChickLit , 12218] [ #8 ChickLit, 11218] [ Bagi mengelakkan salah faham, sila baca, rujuk...
WANITA KEDUA by lilyaidelwais
#3
WANITA KEDUAby Lily
sedikit demi sedikit tabur kebenaran terbuka, rahasia tentang siapa wanita yang telah mengisi hati suaminya selama bertahun tahun dan kebenaran tentang anaknya yang sela...
Wanita Sesempurna Dia by naurahasyiqinn
#4
Wanita Sesempurna Diaby naurahasyiqinn
"Dah habis scan dah?"-Umayr "Er,manada!Aku pandang baju kau.Er macam baju abang aku haa.Perasan la kau ni."-Airaa 🎈🎈🎈 "Saya takkan tinggal...
𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭𝐞, 𝐕𝐨𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 [Open] by Hanysfrh
#5
𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭𝐞, 𝐕𝐨𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐑...by Hany Safirah
🌻status🌻 open [✓] close [] Open every :- 'Depends'😌😂 Kalau Tak nak join promote pun Tak pe👌Boleh je nk survey buku untuk library and RL awak😉 Achievement 🏅 #2-wa...
I Want You, Kay Dhamina (TERBIT)  by AireenAryana
#6
I Want You, Kay Dhamina (TERBIT) by Aireen Aryana
#4 dalam kategori #wanita 19.Jan.2019 #2 dalam kategori #benci 30.Jan.2019 #1 dalam kategori #kasih 31.Jan.2019 Hati wanita tidak seiring dengan tingkahnya. Kay berpura...
Completed
Jodoh Yang Di Rindui by akrismolisaa
#7
Jodoh Yang Di Rinduiby akris molisa
"Aku itu hanya wanita biasa yang terlahir dari keluarga yang sederhana. Kenapa kamu pilih aku sebagai calon istri kamu? Kamu itu seorang TNI AD kamu bisa dapatin...
GEL GAMBIR EMAS by FaizGambirEmas
#8
GEL GAMBIR EMASby Rahsia Lelaki Sejati
Menyelesaian masalah lelaki yang pancut awal.. berminat boleh direct Whatsapp/Call 011-56536072 011-56536072 🚛 COD area kl / berdekatan Jika bos luar kawasan KL. Boleh...
10 YEARS by DithaPuspita91
#9
10 YEARSby Ditha Puspita
"Umur kamu 32 tahun. Benar kataku dulu, kita akan menikah saat umurmu 32 tahun." kata Riza. Aku hanya menangis saat itu. Saat dia melamarku. Saat aku suda...
Di balik Cadar Sang Putri by hermidaidris99
#10
Di balik Cadar Sang Putriby Hermida idris
Ya Allah, hari itu, aku benar-benar merasa bersalah. Apakah aku termaksud anak durhaka?, padahal aku tidak pernah melakukan hal ini sebelumnya. Tapi, kejadian ini bukan...
Cancer Warrior by zennyarieffka
#11
Cancer Warriorby zennyarieffka
ini bukan kisah cinta, ini adalah Kisah perjuangan kami....
Strike Back Proud Goddess ( English Version ) by chachamutz
#12
Strike Back Proud Goddess ( Englis...by chachamutz
( Novel Translate ) Xiao Rou, a girl growing up in a poor countryside family, finds that she's actually the daughter of a wealthy couple. Her mother had mistaken another...
Himpunan Artikel Tentang Wanita by MaisarahMohdPauzi
#13
Himpunan Artikel Tentang Wanitaby Maisarah Mohd Pauzi
Review filem, cerpen, novel, dan artikel2 tentang tokoh wanita dan isu-isu wanita. Sebahagian besar dari artikel dalam siri ini telah diterbitkan dalam buku Ustazah Zama...
Completed
WANITA (Random Quotes)💕 by Hyunjae_park
#14
WANITA (Random Quotes)💕by Lachimolala💜💕
Untuk semua para wanita di seluruh dunia 💓 Di dalam hati manusia ada kesedihan dan tidak akan hilang kecuali seronok mengenali Allah swt. - Ibnu Qayyum-
Sosial Eksperimen Sewa Wanita Pemuas Nafsu (PART 1) by pencaripengalaman
#15
Sosial Eksperimen Sewa Wanita Pemu...by pencaripengalaman
Diawali dengan rasa ingin tahu saya yang sangat tinggi mengenai dunia hiburan malam, saya memutuskan untuk melakukan sosial eksperimen menyewa wanita pemuas yang berada...
Completed
Hijrahku by blind_turtle
#16
Hijrahkuby KURA KURA
Hijrah.. Saat kau rasakan susah.. Jatuhkan dahimu di sejadah.. Pasti yang gundah'kan menjadi indah.. Tetaplah engkau beristiqamah.. Untuk kau jadi muslima...
Antara Kita by AgathaCassandra6
#17
Antara Kitaby Agatha Cassandra
Kisahku... Penghianatanmu.... Perjuanganku... Memaafkanmu...
Air Mata Anne by RonaBukit17
#18
Air Mata Anneby rona bukit
Kekuatan hati yang dimiliki Anne tidak melepaskan dirinya dari keterpurukan. Anne, seorang anak yang tidak pernah mengenal air mata, bahkan saat tersulit sekalipun ia m...
Lets Hijrah Get Jannah by nanitasyah
#19
Lets Hijrah Get Jannahby Nanitasyah
Ini adalah sebuah cerita tentag wanita muslimah. sebuah kata-kata motivasi untuk semua wanita muslimah, agar mereka sadar betapa berharganya mereka. Muslimah... yuk...
SCHOOL DIARY by nadyhanzie
#20
SCHOOL DIARYby Han Nady (나디)
SCHOOL DIARY berisi tentang diary beberapa anak di sekolah. Dari curhat, keluh kesah, quotes, cerpen, dan lain-lain. Tentang makna kehidupan, cinta, persahabatan, putus...