Takdir Stories

260 Stories

OUR BEAUTIFUL FATE by syxhxris
#1
OUR BEAUTIFUL FATEby syxhxris
[Book 4] Blade Da Erol Lelaki Turki yang tiada agama dan hanya setia pada Steve, tuannya. Cinta? Perempuan? Langsung tiada dalam hidupnya. Baginya dia tidak ada keperlua...
Jodoh Di Bulan Ramadhan by elfathrah
#2
Jodoh Di Bulan Ramadhanby el fathrah
Dia tak pernah mengira bahwa sebulan yang lalu, belahan jiwanya menapaki jalan setapak yang sama, duduk di gubuk yang sama, berenang di danau yang sama. Satu hari di bul...
Memori Kita by hyzashahira
#3
Memori Kitaby hyza shahira
Story code : Takdir Identity : Nur Megat Danial Amena Daaliyah Izinkan aku untuk hadirkan takdir yang bahagia buatmu. "Kita ni orang panggil apa?" "Kita...
Terpisah oleh keadaan by Aisyterlebihkiut
#4
Terpisah oleh keadaanby Aisyterlebihkiut
Dipaksa kahwin Siapa je yang nak dan siapa je tak terkejut? Semua orang ada pilihan masing-masing Semua orang ada keinginan Tapi...
Angel of Antagonist by glowylight
#5
Angel of Antagonistby Sugar Plum
You betrayed me And I know that you'll never feel sorry For the way I hurt Itulah apa yang dirasai Dareena Rumaysa apabila dia dikejutkan dengan perkahwinan tunangnya...
Malaikat Itu Kepunyaan Aku by MZYROZ
#6
Malaikat Itu Kepunyaan Akuby MZYROZ
Raisya Jio Marquinez, gadis kacukan Filipino. Kecantikannya seiring dengan kecerdikannya. Semua orang memandangnya gadis perfect, tapi tidak bagi dirinya. Bukan tak reti...
1.0  " 𝐃𝐚𝐤𝐰𝐚𝐡 𝐀𝐥 𝐇𝐚𝐥𝐰𝐚 " ٣ 𝓠𝓪𝓵𝓫𝓾𝓷 𝓢𝓪𝓵𝓲𝓶 🦋 by _anrdieyja_
#7
1.0 " 𝐃𝐚𝐤𝐰𝐚𝐡 𝐀𝐥 𝐇𝐚𝐥𝐰�...by 𝓗𝓲𝓭𝓭𝓮𝓷𝓶𝓾𝓼𝓵𝓲𝓶𝓪𝓱
Sampaikanlah dariku walau satu ayat✍🏻 HR. Bukhari . لَا تَحْزَنْ إِنَّ الله مَعَنَا🌙 . 📌𝐇𝐚𝐥𝐚𝐥 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞 •sharing vibes ;) sharing dakwah •reminder | quotes Jaga...
Completed
CALITAN TAKDIR (COMPLETE)  by ulamkacak
#8
CALITAN TAKDIR (COMPLETE) by ULAMKACAK
SINOPSIS Siapa kawan yang paling aku sayang? pastilah Naqiu! Dia sahabat sejak aku mencelik mata di dunia. Sebaya! Dulu kami jiran sekarang masih jiran! Eheks! "Ag...
Completed
Setulus Cinta Fatima by alethamaleta
#9
Setulus Cinta Fatimaby Athaleta
Sebaik-baik nya cinta adalah cinta karena Allah SWT. Aku sudah lama menyimpan perasaan ini, aku mencintaimu lewat doaku. Meski aku tidak tau akan kah Allah menyatukan k...
Completed
Di Balik Tirai by slwamrwah
#10
Di Balik Tiraiby salwa marwah
Genre: Spiritual-Inspiratif Gladis tidak terima saat dirinya divonis mengidap penyakit kanker stadium 1. Ia putus asa, tak ikhlas, marah dan Tuhanlah yang menjadi sasara...
Takdir Hidup Raudhah by hazirahawang
#11
Takdir Hidup Raudhahby hazirahawang
Disebabkan satu kejadian yang menimpa Hana Raudhah, dia tak percaya lagi kakaknya, Intan dan kawan sekelasnya Haris Iskandar 'Kau kalau dah tak pandai tak pandailah. Tak...
POSSESSIVE KING by parkkinah
#12
POSSESSIVE KINGby parkkinah
"Akhirnya setelah 100 tahun mencari mu, aku berhasil bertemu dengan mu. Kali ini aku tidak akan melepaskan mu." (Xanthos Fredell Maximilan) "Siapa kamu? A...
Pengkhianatan Cinta by ratu_johor
#13
Pengkhianatan Cintaby quenzjue
"Naqi janji, Naqi takkan tinggalkan Zahra . Walau satu dunia halang cinta kita, I'm always here by your side . I'll love you until I die . Takkan ada orang lain yan...
CINTA KETIGA by widyaisnaresyah15
#14
CINTA KETIGAby widyaisnaresyah15
Sinopsis Inilah kisahku , antara Aku dengan seorang laki-laki yang telah menaklukan hatiku sejak pertama bertemu di TK Ceria Insani dan kejadian memalukan karena dirik...
CINTA SI GADIS BUTA by BetrySilviana
#15
CINTA SI GADIS BUTAby Betry
Kemalangan yang dialami oleh seorang gadis yang bernama Reina. Reina, seorang gadis cantik dan juga baik hati di diagnosa oleh dokter terkena penyakit glaukoma. Dokter m...
Origami: Hai Kesayangan by mayiraa
#16
Origami: Hai Kesayanganby 𝓪𝓮𝔃
Pernah selamatkan budak perempuan yang kena tikam di tepi sungai sekali pakej amnesia? Ladies and gentlemans, I present you a story which its more to friendship and love...
Takdir by blue_moonlight01
#17
Takdirby IKHWANUL AKMAL
Sekali baca
Completed
Kesilapan dan keegoan by leopard41
#18
Kesilapan dan keegoanby Leo
Kehidupan Zahra Arissa berubah 360 darjah selepas berkahwin dengan lelaki pilihan keluarganya, Mohd Izam Ariffin. Namun, dalam kebahagiaan yang diperolehi terselit satu...
Dia Makhluk Pelik by cikmarkomah
#19
Dia Makhluk Pelikby Itsmeimyself
Zulfi jenis pelik dan itu adalah menyusahkan. Kadang hati tidak dapat membezakan tika dia hanya cuba beramah mesra atau berminat untuk teruskan ke arah yang lebih serius...
Takdirku Memilihmu by RatnaIndahs_
#20
Takdirku Memilihmuby Ratna Indah Susanti
Jika rasa tak mampu berlari biarkan berjalan, Jika rasa tak pergi tetap diusir, Jika rasa masih bertahan abaikan saja, Jangan biarkan diam karena rasa menyakitkan. Seper...