Gila Stories

Refine by tag:

151 Stories

Just Us by tehawaw
#1
Just Usby tehawaw
Nur Umairah. Seorang gadis 25 tahun yang bekerjaya sebagai seorang doktor. Tinggal di Kuala Lumpur bersama akaknya, Nur Izzahra yang bekerjaya sebagai chef yang berjaya...
+9 more
My Research About Disease by amaninamdhh
#2
My Research About Diseaseby Nina
Cita-cita aku nak jadi doktor atau nama spesifik doktor ni Psikiatri. Sebab tu tahun ni aku ambil pakej Sains Tulen. Tapi entahla jadi ke tak. Aku sendiri pon sakit. Kal...
+3 more
Fantasi by hazzitte
#3
Fantasiby hazzitte
Aku taip apa yang aku bayang. AMARAN ⚠ INI CERITA-CERITA PENDEK. BUKAN NOVEL.
+12 more
He's Mysterious by Fincelchubby2
#4
He's Mysteriousby Beauty-Unicron
Dia Misterius! Selalu memakai masker hitam yang menutupi setengah wajahnya. Tatapannya begitu mengintimidasi membuatku takut. Takut terjebak didalam netra hitam pekatnya...
+7 more
Save Me by SelaaMarselaa
#5
Save Meby Jagad Marsela
Dunia, indah. Tapi sayang sekarang aku sudah tak bisa melihatnya. Bagaimana langit dengan warna birunya. Bagaimana semesta dengan keragamannya dan tentang bagaimana hang...
+21 more
Dylan Qareena Qashmyra ( Slow Update ) by aidafawa
#6
Dylan Qareena Qashmyra ( Slow Upda...by FawFaz
Kembalinya mereka 5 beradik itu kerana mahu membalas dendam terhadap seseorang . Dendam kepada seorang lelaki bernama Dylan Hakimie yang sanggup merampas ' mahkota ' adi...
+15 more
PEREMPUAN by aliyaa_e
#7
PEREMPUANby aliyaa
perempuan ni unik..nak tahu banyak psl perempuan..bacalah...
+3 more
Lelaki yang Patah Hati [CERPEN] by kelakarsendu
#8
Lelaki yang Patah Hati [CERPEN]by Kelakar Sendu
Seingatnya, tidak ada yang lebih cantik dari Ranum, walaupun melati sedang mewangi, kupu-kupu sedang beterbangan, dan mawar-mawar sedang merekah, tidak ada yang lebih me...
Completed
+7 more
Imaginasi by Oddsiswithme
#9
Imaginasiby Amirah Aisyah
Aku akan update bila aku ada inspirasi. NOT A NOVEL BUT A COLLECTION OF CERPEN THAT I MADE. Buku yang aku dapat dari idea bodoh bila aku tengah seterika baju. Setiap c...
+10 more
Keluarga Terlalu Kaya  by nissrhm
#10
Keluarga Terlalu Kaya by nissrhm
Mau tau kehidupan keluarga kaya bagaimana? Silahkan dibaca, dijamin bikin moodbooster!
+17 more
Imagine + jjk by -wawoo
#11
Imagine + jjkby jeonnaz
"Cuba imagine yang crush kau ada depan mata kau..lepastu kau ucap saranghae then sebut nama dia" "Saranghae... " "Jeon Jungkook" "Kau...
+16 more
Hanya Tinggal Kenangan by qainna
#12
Hanya Tinggal Kenanganby q
Sebuah pertemuan yang tidak dijangka akibat suatu eksiden semasa berada di kem dan menyebabkan namanya digelar sebagai 'mamat gila'. "Shit! Habis bawang berterabur...
+5 more
MR. KING and MRS. QUEEN by winter_yuki
#13
MR. KING and MRS. QUEENby Dark Winter
[18+] Bagi Ratu, melihat kisah fiksi Tarzan yang hampir tiap liburan sekolah selalu diputar hingga ia sendiri hatam dengan alur ceritanya, hanyalah bagian dari kisah hi...
+6 more
Tentang Lia by KetotDisaster
#14
Tentang Liaby Ketot
Normal yang kurang tipikal dan ini tentang, Lia.
+5 more
Fakof ( final alarm knock of fit ) by k4mchu
#15
Fakof ( final alarm knock of fit )by Pahlawan myspace
Bukan untuk makwe
+11 more
HANTU!! LARI!!  by Cha_05_4life
#16
HANTU!! LARI!! by Allissa Hareeda
Bye....
+3 more
T.SONE by coldsnowflake27
#17
T.SONEby coldsnowflake27
"Kata bapak gue nih ya, kalo lo dilingkungan wangi, lo bakal ikutan wangi. Kalo lo temenan sama bajingan, lo juga ikutan bajingan " "Berarti sama juga do...
+16 more
Fakta ke Lawak? 2 by naddjinnie
#18
Fakta ke Lawak? 2by Epiphany
MUSIM YANG KE 2 HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH #1 Fakta #1 Lawak
+7 more
Drama 7F by baehuangna
#19
Drama 7Fby bucin
hidup itu penuh drama. Apalagi kelas gua. Kelas kita, 7F. Haduh, sangat penuh drama kaya mau ngadain teater tiap hari. Tapi kitamah SOLID banget banget banget. Cuma dia...
+4 more
Abang Saranghae||COMPLETE✅ by ashhnae_
#20
Abang Saranghae||COMPLETE✅by raeynn.
Kisah cinta qeyan dan wana. Nak tahu bace lah... Hope you like my story🌼
Completed
+9 more