Malayfanfic Stories

Refine by tag:

221 Stories

▎Badboyfriend | Taehyung by yoongiii-
#1
▎Badboyfriend | Taehyungby ㅤ
" Baru tadi aku nampak dia belasah budak junior sampai budak tu separuh pengsan, dan sekarang dia selamba je sedut susu strawberi kat kantin sekolah? Seriously?! &q...
+19 more
suami terpaksa + pjm by sodacream
#2
suami terpaksa + pjmby 拉尼
Perkahwinan memang boleh dipaksa , tapi perasaan sayang dia terhadap Jeon Jungkook menghalang dia daripada cuba untuk mencintai Park Jimin . Tapi semua orang percaya bah...
Completed
+5 more
MY MUALAF IMAM | OG | by Yeouju-
#3
MY MUALAF IMAM | OG |by -♡-
❝ Put Allah first , and you will never be the last ❞ •siri bts mualaf• -slow update-
+20 more
[C] Crush ☞ Jungkook by fazarekha
#4
[C] Crush ☞ Jungkookby Fayzatul
❝Sunbae habis sekolah nanti, nak masuk U mana?❞ ❝Hati U❞ ❝Ehh sunbae? Wujud ke Hati University?❞ start ; 30may16 end ; 26jun16
Completed
+8 more
Jeon Jungkook || Are You Robot?✔️ by hoseokwifeu02
#5
Jeon Jungkook || Are You Robot?✔️by 하니스
Am I Falling In Love With A Robot?
Completed
+18 more
[O.G]Suami Dari Syurga [J.J.K] by taetaechii_
#6
[O.G]Suami Dari Syurga [J.J.K]by TaeTae💜🌻
Kisah dimana seorang suami yang jahat seperti syaitan berubah ke suami dari syurga. "Tiada maaf buat kau, jungkook. Hati aku dah mati bersama mendiang woojin. Jadi...
+11 more
fangirl、jjk by annyoongiseyo
#7
fangirl、jjkby 해
+malay fanfic 「 to be with you for the second time truly is the most beautiful moment in life 」 2016-2017; ongoing © annyoongiseyo
+11 more
[OG] | Jiran Sebelah Rumah by dualipat_
#8
[OG] | Jiran Sebelah Rumahby umairahawang
HUMAIRA NASUHA-gadis yang keras hati. hidupnya bagaikan satu mimpi ngeri apabila memikirkan tentang kaum adam. "Kenapa kau buat aku macam tu?Susah sangat ke nak bag...
+2 more
[C] Ms.Stalker by Vante137_
#9
[C] Ms.Stalkerby Ichinie, Kochinie, Seokjinie~
"Awak stalk saya lagi ke?" -jk- "M-mana ada. Saya stalk beruk kat atas pokok sana tu ha. Tak nampak ke?" -Ahna- "Suka menipu betul sayang kita n...
Completed
+16 more
Twin《Bts Jimin ff》[Malay ff] by LKV_GIRL
#10
Twin《Bts Jimin ff》[Malay ff]by Que
A/N: Hi guys!!! I hope you will like the story.... Enjoy!!! Note: Of you dont like my story...please skip it. ¤ ¤ ¤ And also please read my second book too~♡ (bukan ceri...
Completed
+16 more
I'm Pervert ? - Jimin ✔ by lovelychim-
#11
I'm Pervert ? - Jimin ✔by A L I V E
" I'm not pervert, just a person that having a crush on you " 15+ - Read at your own risk Beautiful Cover by @shugaisme- Started : 21/4/16 End : 11/11/16
Completed
+4 more
Devil's Night ↺ K.TH by baeryls
#12
Devil's Night ↺ K.THby neko .
➳ ❝ 𝙠𝙖𝙪 𝙖𝙙𝙖𝙡𝙖𝙝 𝙥𝙚𝙣𝙙𝙖𝙢𝙥𝙞𝙣𝙜 𝙢𝙖𝙡𝙖𝙢𝙠𝙪. ❞ - status; on-going start; FEB 7/2019 end; ㅡ 𝟐𝟎𝟏𝟗 © 𝐀𝐥𝐥 𝐑𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞𝐝 𝐛𝐲 𝐁𝐀𝐄...
+12 more
Sis Dorm(SU) by kwngmin_b1
#13
Sis Dorm(SU)by мιѕѕ.σяєσ
One for all and all for one • Masalah dihadapi bukan lari Menambat hati manusia memang sukar apatah lagi menangi hatinya. Siapakah aku untuk kau dan siapakah kau untuk d...
+12 more
Yes, I Do Love You ❛ Gochu ✔️ by nbllanr
#14
Yes, I Do Love You ❛ Gochu ✔️by واوانابيللا
FANFIC PERTAMA AKU. JADI MEMANG SAKAI ! Jungkook ft. Yein © -baecorn2016 start : round march end : -
Completed
+5 more
Arghh!! She Is My Wife?  by kimswxchi
#15
Arghh!! She Is My Wife? by カラット
Perkahwinan yang di atur oleh keluarga? Seungcheol langsung tidak menyangka yang ibunya akan menyuruhnya untuk berkahwin pada usianya yang masih mentah itu. Lebih memeni...
Completed
+14 more
Unexpected ◆jjk◆ by Taeais_
#16
Unexpected ◆jjk◆by GUYS WHY DIDNT I STAN THEM EA...
"Kau sape?! Kau buat apa kat sini? Ni kan tandas lelaki?" "Eey kenapa ada benda coklat ni kat sini? Banyak pulak tu! Kau cirit birit ke ape? Tak reti flu...
+17 more
sweet || PJM by qqmley
#17
sweet || PJMby khairina
Pemindahan antara dua syarikat yang tidak dijangka membawa jimin dan sungri untuk bertemu dan disatukan. Adakah ini takdir? "Aku akan berlajar cintakan dia kalau d...
+1 more
[HIATUS] Regret 유감 (Namjoon BTS) by SuamikuKacakGila27
#18
[HIATUS] Regret 유감 (Namjoon BTS)by Yana
"Lelaki miskin, susah, selekeh macam kau, tak layak untuk aku. Jadi tolong berhenti bermimpi, kembali ke realiti." "Lelaki miskin, susah dan selekeh maca...
+7 more
My Precious _SAN  by redroses1314
#19
My Precious _SAN by redroses1314
Choi san 18+ BYUNTAE ATEEZ SHORT STORY MALAY VER
+9 more
[C] ARMYs ☞ BTS by fazarekha
#20
[C] ARMYs ☞ BTSby Fayzatul
❝We'll protect you and you'll protect us whatever may happen in the future❞ - RM start ; 1june18 end ; 14july18
Completed
+8 more