Konflik Stories

271 Stories

I am addicted to Wulandari  by merymarp_
#1
I am addicted to Wulandari by Mery Marpaung
[All photos, covers, and visuals. I can be pin] Perjodohan adalah satu hal yang dapat merubah kehidupan Wulandari Xaviera dan Devano Arganta. Belajar di 1 sekolah yang s...
Mrs. Tuan Chaisai Imran (SU) by flwershaee
#2
Mrs. Tuan Chaisai Imran (SU)by 𝓼𝓱𝓪𝓮
2022 Mengisahkan Riana Bella, seorang gadis kampung yang mudah gelabah. Ada sahaja kelakuannya yang mengundang kemarahan orang lain. Tidak berhati-hati dan tidak peka d...
DEAR AQEELA [ON GOING] by AuthorLiz_12
#3
DEAR AQEELA [ON GOING]by luthfiyyah?
HARAP KALAU MAU BACA DI FOLLOW DULU !!! VOTE NYA! MURNI/ASLI DARI OTAK AUTHORLIZ !! BENCI PEMBACA GELAP. __________ Pertemuan anak remaja yang sangat tak di duga ini...
Little Girlfriend by syavaniaid
#4
Little Girlfriendby Syavania
"Love is that condition in the human spirit so profound that it empowers us to develop courage; to trust that courage and build bridges with it; to trust those brid...
Arashea - When Love Comes by DeeArnetta
#5
Arashea - When Love Comesby DeeArnetta
Terjebak dalam cinta dua pemuda yang paripurna? Mana yang akan dipilih Arashea? Cinta yang dewasa atau sebuah cinta yang berawal dari sebuah kekesalan? Dapatkah Shea mem...
I'm Sorry Mom.. (HaliGem) [SU] by Sya_Mochii
#6
I'm Sorry Mom.. (HaliGem) [SU]by Silent
"Tiada perkataan lain selain, I'm sorry mom.." Warning! Yaoi! Don't like, don't read! Start : 7/3/2021 End :- Status : [Ongoing]
Zekayla by wingz_one
#7
Zekaylaby thewingz
seorang remaja putri yang biasa saja memiliki sifat ceria dan penurut, memiliki hubungan backstreet dengan seorang ketua OSIS yang terkenal cool dan cuek, tetapi berub...
MRS. DOKTOR [HIATUS] by ranchakv
#8
MRS. DOKTOR [HIATUS]by ranchakv
Kisah yang berawal dari kerjaya masing masing. Menjadi, rakan kerja yang akrab, hingga melibatkan hal peribadi yang sukar untuk diperjelaskan. Hingga kedua - dua buntu j...
Talk With Me by Ryn3_ky
#10
Talk With Meby Ryn3_ky
just a random story from me
WANITA KEDUA by lilyaidelwais
#11
WANITA KEDUAby Lily
sedikit demi sedikit tabur kebenaran terbuka, rahasia tentang siapa wanita yang telah mengisi hati suaminya selama bertahun tahun dan kebenaran tentang anaknya yang sela...
Floor 88 [SU] by Sya_Mochii
#12
Floor 88 [SU]by Silent
"Satu, dua, tiga, empat, lima, enam, tujuh dah tido, yang kelapan belum tido lagi?" Start : 23/7/2020 End : - Status : [On Going]
AIYLA by R_elyyn
#13
AIYLAby RSKLH_
"Jangan dekat dekat dengan cowok lain, aku nggak suka" ucap alfa tepat di telinga aiyla. Dapat aiyla rasa kan nada suara cowok iti terkesan dingin dan tajam. ...
ARaYA (Arya Dan Raya) by warsinah2111
#14
ARaYA (Arya Dan Raya)by sobat readers
kisah antara seorang laki-laki yang bernama Arya dengan gadis yang tak lain adalah adik dari sahabat nya .Gadis itu bernama Raya. Setiap kali bertemu keduanya tidak pern...
I Need You by Abadi_09
#15
I Need Youby nzwa abadi
Apakah akan ada keajaiban untuk ku pinta seorang lelaki yang sagat manis kepada tuhan .. Warning! Mengandung unsur boyslove Yang homophobia jan baca yah!!!! Asli dah ser...
Sepatu Pengantin Zahra by ZaimahPanjaitan
#16
Sepatu Pengantin Zahraby Zaimah_19
Kata orang hidup ini usaha, rumah tangga itu perjuangan, penuh dengan duri untuk meraih impian bahagia. Karena itu Zahra berusaha menuruti sikap Zaki yang baginya sudah...
Aku Pilih Kau (slow update) by Wanachumi
#17
Aku Pilih Kau (slow update)by wana chumi
Nur Imani Qaisara terpaksa menerima hakikat yang anak kandung ibu angkatnya iaitu, Aqeef, bergelar suami kepadanya tanpa rela. Nak atau tidak, dia terpaksa akur dengan k...
SORRY by fatayaable
#18
SORRYby Miss A. Mangunjaya 👑
Masa SMA adalah masa yang harus dipergunakan Aluna agar waktunya tidak terbuang sia-sia. Dan mempunyai 3 (tiga) sahabat cowok yang super duper ganteng, baik, humoris nya...
Landing (REST) by staryau
#19
Landing (REST)by staryau
Karena kita di ciptakan untuk jadi manusia, yang menjalani, yang memegang kendali meski di tentukan oleh sang pencipta. "Aku tidak pernah menyesali keputusan yang a...
Cikguku sayang ❤️ by opiepanda
#20
Cikguku sayang ❤️by your panda
cerita ni mengisahkan tentang aminah zahra pelajar tingkatan 5 dan idham firdaus iaitu cikgu kepada aminah zahra . Mereka dipaksa kahwin oleh ibu bapa mereka . Apa yang...