Fakehope Stories

49 Stories

𝐀 𝐂𝐫𝐮𝐞𝐥 𝐇𝐮𝐬𝐛𝐚𝐧𝐝 by chuwttpd
#1
𝐀 𝐂𝐫𝐮𝐞𝐥 𝐇𝐮𝐬𝐛𝐚𝐧𝐝by chu
"You can say hate a million times for not loving you as my wife but I love her more than anything else, y/n." A story about a husband who cheated on you for 2...
© Fake Love (SENPAI) : Fate Between Us | JJK by ynnlblacky
#2
© Fake Love (SENPAI) : Fate Betwee...by Y E N
S1 - [ COMPLETED ] S2 - [ COMPLETED ] Saat aku bertemu dengannya buat kali pertama, aku dapat rasa semua badanku bergetar lebih-lebih lagi jantungku. Semua yang ada pa...
【 Ayat Deep & Fuckta 】 by mochwae
#3
【 Ayat Deep & Fuckta 】by Møchi
++sentap lagi ? okay la tu . mungkin iman kau cuba nak bangkit ++semua ayat-ayat dalam ni ada yang aku ambil dari google , telegram , quotes , idea sendiri ++halalkanla...
Kata-kata. by nnbtrsyadlila
#4
Kata-kata.by rubyjane
All about words left unspoken. -Most of these aren't mine.-
Note To Myself by nvrlndpeeps_
#5
Note To Myselfby a lost soul
a few collection of quotes and poet from famous people and a few anon. to tell people about the world about life about love about everything and anything.
Completed
TENTANG AKU DAN DIA by izzatialysa
#6
TENTANG AKU DAN DIAby izzatialysa
" aku rasa kau salah faham aku tak pernah anggap kau lebih dari kawan kau tahu kan aku sukakan orang lain? aku ingat kau hanya mahu seseorang yang boleh jadi kawan...
Harapan Palsu  by unixbk
#7
Harapan Palsu by unixbk
cerita ini dari kisah benar, dan uni minta maaf kalau ada perbicaraan yang salah--sebab ini adalah kali pertama membuat buku cerita :) kisah ini berlaku di antara Amin d...
Gadis Idaman Pertama Ku by leordinary
#8
Gadis Idaman Pertama Kuby uwuthing
Hidup ku hanyalah kosong dan tidak berwarna warni mahupun pelangi tetapi pada satu hari ini hidup ku kembali cerah kerana kedatangan seseorang yang menerangi dan mewarna...
my pathetic one sided love  by glorypath281
#9
my pathetic one sided love by gwwoo
this is a jurnal of my pathetic one sided love that i been through for 5years ●_● we deserve better but we couldn't stop our heart to look forward for their love . isn'...
[C] Gone || MYG by taerkejut-
#10
[C] Gone || MYGby novy
When I'm gone~ When I'm gone~ You gonna miss when I'm gone~ You gonna miss me by my hair~ You gonna miss me everywhere oh~ You gonna miss me when I'm gone~ Yeah, kau ak...
Completed
+10 more
UNABASHED by boldmiracle
#11
UNABASHEDby Serene
not embarrassed, or ashamed. For her confusing love, willingly to be bold and get hurt over little things that cut deeper than knives do.
MY CHURHAT by pykaachuu
#12
MY CHURHATby pyka
WARNINGGGG?! jgn baca kalau ndak suka dgn curhat;) bukan story hanya curhat sematamata🤭episod unlimited🔥💫
High School Sweetheart by Missthicums04
#14
High School Sweetheartby oh its a secret
A story where love defies all rules of 'society'. "Love is a free thing that we should experience" quote from the book. there's two main characters one is Josh...
RANDOM TALK by cameimei
#15
RANDOM TALKby meimei 🦄
life is short so be happy :) -kata kata yang terinspirasi dari diri sendiri juga orang lain . 🌈 dont forget to vote yahh !
fakehope-p.j.m by paletimunkau-
#16
fakehope-p.j.mby qiel
fake hope yang diberikan oleh seorang lelaki kpada seorang perempuan
PRESIDENT OF ME by yuneryn
#17
PRESIDENT OF MEby rynnnn
Seorang gadis yang membesar hanya dengan kasih sayang seorang nenek tanpa ibu dan ayahnya..menjalankan hidup seperti biasa yang berazam berusaha untuk berjaya dan membal...
Fake Love || Park Jimin [✔] by yoongijuseyo_
#18
Fake Love || Park Jimin [✔]by Ellyanah
Please stop giving me fake hope, I begging you Park Jimin. Because I am so sick of this fake love.🙂 Ini ialah sebuah short story about Park Jimin. Not really story la...
Promises by Anisdesu
#19
Promisesby anis aziz
Jeon Jung Ra is the younger sister of Jeon Jungkook, the Bangtanseoyeondan maknae. Xiu Lu-Han or known as Luhan is a man who has made life Jeon Jung Ra depression. Meanw...