Roberts #1: My American Appar...

By GoudenConfetti

268K 16.4K 1.5K

Bailee heeft de beste zomerplannen van de eeuw: Door Europa reizen samen met haar beste vriendin Bella. Allee... More

Samenvatting
Voorwoord
Proloog
1. Bailee: Koffers die op vakantie naar de bahama's gaan
2. Blake: Als een fruitvliegje op fruit.
3. Bailee: Champagne en vertraging
4. Blake: Viel drinken onder voedsel?
5. Bailee: (Kleine) Heren in kleine kamertjes
6. Blake: Brood schijnt tegenwoordig erg interessant te zijn.
7. Bailee: Je moet geen impulsieve beslissingen nemen
8. Blake: Waarin jongetjes biddend smeken.
9. Bailee: Sommige jongens hebben gewoon niets met auto's
10. Blake: schema's, schema's en nog eens schema's
11. Bailee: Niet leren van andermans fouten
13. Bailee: His American Apparel Underwear
14: Blake: Oude meesters versus sproetjes
15: Bailee: French kisses bij Mona Lisa zijn niet oké
16: Blake: Gillende sirenes op rotondes
17. Bailee: Duizenden stukjes gouden confetti
18: Blake: Dronken meisjes met mutsen
19. Bailee: 'Blake is een saaie draak!'
20. Blake: Historische gebouwen en ontkenningsfases
21. Bailee: Oude liefde roest soms wel
22: Blake: Frustraties in Marseille
23. Bailee: Boze ouders in Marseille
24: Blake: Krokodillentranen en nesteldrang
25. Bailee: Blake is geen trekpleister in Milaan
26: Blake: Blake is behoorlijk verloren
27. Bailee: Brave honden krijgen koekjes
28: Blake: Verona = Romeo en Julia
29. Bailee: Verloren in Verona
30. Blake: Waarom geven vrouwen alleen hints?
31. Bailee: De soep wordt niet altijd zo heet gegeten als hij wordt opgediend
32: Blake: Schoonmonsters
33. Bailee: En dan hangt 't van je vader af
34: Blake: Dat is pech, auto weg
35. Bailee: Diamantjes in Praag
36: Blake: Wensen op een engeltjesbrug
37. Bailee: Boxershorts met cupcakes (zijn misschien toch te kitscherig)
38: Blake: Alleen in bed
39. Bailee: Bijtjes, ouders en shippende oma's
40: Blake: En dan moet je het hart van je moeder breken...
41. Bailee: Snoezige appartementjes
42: Blake: Kan het volwassen leven beginnen?
Epiloog
Authors Note
One-shot: Bailee wint een meet en greet met Blake's favoriete band!
Win, win, win

12. Blake: My American Apparel Underwear

6.7K 337 26
By GoudenConfetti

Waarschuwing!!!

Dit hoofdstuk is meer adult dan young xD Dus als je niet tegen seks kan...
Ogen dicht en overslaan zou ik zeggen!

Voor de mensen die er wel tegen kunnen, Veel leesplezier!!

Liefs van ons :D :D

_________________________________________________________________

12. Blake: My American Apparel Underwear

Blake vond dat ze behoorlijk overdreven reageerde, hij snapte er niets van en keek haar met open mond na. Hij beweerde toch niet dat ze haar hele leven om moest gooien? Alles wat hij wilde zeggen was dat het niet slecht was om eens iets losser te leven. Haar leven leek zo strak gepland en geordend, hij zou daar gek van worden. Natuurlijk hield hij wel van zekerheden, maar hij hield er ook van om dingen niet te veel vast te leggen.
Met een zucht stond hij op van de krakkemikkige stoel en begon af te ruimen. Zijn honger was op slag verdwenen.

Blake trok de deur achter zich dicht. Hij had besloten om zich even niets van Bailee aan te trekken en wat te gaan drinken in de eerste club die hij tegen kwam. Alleen trok hij zich er wel degelijk iets van aan. Hij speelde met het idee om zich te bezatten.

Eléphant, stond er in groene neonletters boven op het gebouw. Er stond een korte rij voor de ingang, maar Blake besloot om toch aan te sluiten. Het zag er uit als een gezellige tent.

Binnen hing een broeierige sfeer en veel rook, die gekleurd werd door de discolichten. Het sprong van roze, naar blauw, groen en geel. Het was gezellig druk en Blake liep richting de bar. Hij wilde net bestellen toen er naast hem een meisje met rood haar en een roze pluk opdook.
‘Bailee?’ schreeuwde hij over de muziek heen. Opluchting in zijn stem toen hij het zei, want eerlijk gezegd was hij maar wat blij om haar te zien. Ten eerste zodat hij nu wist dat alles oké was met haar en ten tweede… nou dat was waarschijnlijk wel duidelijk. Al wilde hij dat niet helemaal aan zichzelf toegeven. Hij begon zich te hechten aan het meisje.

Ze draaide om en keek hem zonder emotie aan, knipperde alleen een keer met haar ogen.
‘Sorry! Ik bedoelde het niet op die manier,’ gilde hij naar haar, ondertussen zijn hoofd schuddend. Hij zag hoe het meisje op haar lip beet en voelde een knoop in zijn maag ontwikkelen. Blake hoopte dat hij het niet helemaal verprutst had.

‘Wat wil je drinken? Dan krijg je het van mij.’ Verwachtingsvol keek hij haar aan.
‘Doe maar wat,’ antwoordde Bailee en schonk hem een glimlach. Hij knikte naar haar en gaf de bestelling door aan de barmandie op dat moment voor hem verscheen.

Une bière et une Bacardi framboise avec 7up.’  De ober knikte en niet veel later gaf Blake het glas met het doorzichtige goedje aan Bailee, die hem dankbaar aankeek.

Ze stonden een tijdje aan de bar, te kijken naar de mensen op de dansvloer. Blake keek naar de Franse meisjes die stonden te dansen, maar het deed hem weinig. Zeker nadat zijn blik op Bailee’s broek was gevallen. Ze had namelijk zijn afgeknipte broek aan en naar dat uitzicht kon hij uren kijken.
Uit de rook verscheen opeens een meisje met lang blond haar. Ze stapte op Bailee af en begon tegen haar te praten. Blake bekeek de twee meisjes. Bailee zei bijna geen woord, waarschijnlijk omdat ze, zoals ze eerder zei, geen woord Frans sprak.

Blake zag hoe het onbekende meisje haar mond op die van Bailee duwde en keek er verschrikt naar. Wat was dit? Bailee zou haar waarschijnlijk zo wel weg duwen, want voor zover hij wist, was Bailee niet van de meiden.

Maar toen er niets veranderde in de situatie, begon er een ongewone jaloersheid in Blake op te komen, die hij nog niet eerder gevoeld had. Zijn gezicht betrok bij het zien van de twee zoenende meisjes. Dit had hij vaak genoeg willen zien in zijn dromen, maar nu het in real life voor hem gebeurde, was het toch wat anders. Zeker nu het Bailee was, want Blake kon nu niet anders meer dan toegeven aan zichzelf dat hij Bailee toch leuker vond dan hij eerder dacht.

Blake zette zijn flesje met een klap op de bar naast hem en draaide zich om. Hij stampte naar de uitgang, hij moest gewoon weg uit de drukke, hete club. Hij moest gewoon weg van het beeld dat Bailee in zijn geheugen aan het schetsen was.

Hij duwde de buitendeur van de club open en de frisse lucht sloeg hem in het gezicht, wat hij in dit geval maar al te graag verwelkomde.

Hij ijsbeerde heen en weer over de stoep voor de club met een haast onbedwingbaar gevoel om iets te slaan, maar hij deed zijn best om zich in te houden. Het was geen goed idee om in een vreemd land in de cel te belandden.
Achter hem vloog de deur open en hij draaide zich verschrikt om. Bailee beende door de deur en keek hem woest aan.
‘What the…, Blake!’ Ze stormde op hem af. ‘Wat was dat?’ Na die opmerking laaide de woede op in Blake’s hart.
‘Wat was dat? Vraag je dat serieus aan mij? Wat was jij aan het doen dan?’ Hij haalde zijn hand gefrustreerd door zijn haar terwijl hij naar haar schreeuwde.
‘Ik? Ik deed niets! Dat meisje duwde haar lippen opeens op de mijne enals je wat langer had gewacht dan had je gezien dat ik haar wegduwde.’ Ze keek naar haar tenen.
‘Waarom duwde je haar weg? Het leek alsof je het helemaal niet erg vond.’ Zijn ogen waren groot van woede en frustratie en wat hij allemaal wel niet meer voelde. Nog nooit had hij zoveel emoties tegelijk gevoeld als nu.
‘Misschien wel, misschien niet. Wat ik wel weet is, dat ik liever door iemand anders gekust was.’ De tweede zin, kwam er mompelend uit en Blake keek haar voor een moment ontdaan aan. Had hij haar goed verstaan of niet? Hij wist niet wat hij moest doen. Alles wat hij wilde was naar haar toe lopen en doen wat dat meisje net binnen had gedaan, maar durfde hij dat? Zijn ogen gleden over Bailee’s lichaam. Haar lange benen onder zijn broek. Zijn broek die ze had afgeknipt tot een hotpants, omdat ze geen korte broeken had gehad nadat haar koffer niet was aangekomen en waarin haar billen goed uitkwamen. Het spaghettitopje wat ze erboven droeg, vond hij ook niet erg vervelend, aangezien het een prachtig uitzicht bood. Hij ademde diep in en liet zijn ogen tenslotte rustten op haar gezwollen lippen. Ze zette voorzichtig een stap dichter naar hem toe.
‘Door wie dan?’ vroeg hij schor. ‘Een ex?’ Bailee schudde voorzichtig haar hoofd en keek hem toen van onder haar wimpers aan. Dat was de druppel die bij Blake de emmer deed overlopen en die blik deed heel wat in hem oplaaien. Hij liep met vastberaden stappen op haar af en pinde haar tegen de muur achter haar. Hij keek haar voor een moment recht in haar ogen aan en zag hetzelfde verlangen erin terug als hij in zijn binnenste voelde. Toen drukte hij zijn lippen hard op de hare en sloot zijn ogen. Zijn handen gleden van de muur af, op weg naar haar middel en pakte die aan beide kanten vast, terwijl hij zijn tong dwingend in haar mond duwde. Haar lichaam reageerde meteen op de zijne en ze duwde zichzelf tegen hem aan. Hij voelde hoe ze haar benen om zijn middel sloeg en haar armen om zijn nek. Hij vond haar tong meteen, liet die van hem ermee spelen. Zijn vingers gleden van haar middel naar haar ruggengraat en hij draaide cirkels over haar warme huid. Vervolgens ging hij terug naar voren en begon aan de broek te trekken.
‘Je broek,’ mompelde hij tegen haar lippen. Bailee schudde haar hoofd, waardoor hij zijn ogen opende en haar aankeek.
‘Niet hier,’ bromde ze met haar ogen nog steeds gesloten, maar hij kon haar nu niet loslaten, wilde dat niet. Hij drukte zijn lippen nog eens op de hare en ging verder waar hij gebleven was. Al liet hij haar broek los.

Het zachte gevoel van haar haren over zijn handen was geweldig. Langzaam liet hij ze via haar haar, over haar schouders en armen naar haar polsen glijden. Zijn vingers sloten zich om haar polsen en hij pinde ze tegen de muur, boven haar hoofd. Zijn lippen verplaatsten zich naar haar nek en kusten haar daar en zakten steeds verder richting haar sleutelbeen.
‘Stop!’ riep Bailee verhit. ‘Je moet stoppen, nu.’ Haar stem raspend en na hijgend. Blake richtte zijn blik op haar gezicht, zijn ogen vlammend van verlangen, terwijl haar benen nog steeds rond zijn heupen rustten en haar armen nog steeds boven haar hoofd gepind zaten. De rode warboel op Bailee’s hoofd, liet duidelijk zien wat Blake had uitgevoerd. Een glimlach gleed over Blake’s gezicht, toen hij het zag. Het was schattig en sexy tegelijk. Blake liet zijn bovenlichaam naar voren buigen en liet plagend zijn tong over haar onderlip glijden.
‘Blake, als je verder gaat, sta ik niet voor mezelf in,’ mompelde ze tegen zijn lippen. Hij reageerde met wat gemurmel.
Zijn handen wikkelden zich om haar middel en zetten haar terug op de grond. Vervolgens greep hij haar hand en begon haar terug richting het hotel te trekken. Nu was hij een man met een missie.

Blake rommelde met zijn sleutel in het sleutelgat om de deur vervolgens hard open te gooien en Bailee mee naar binnen te trekken. Hij pakte haar onder haar billen en tilde haar een stukje van de grond. Zijn lippen vonden de hare en Blake duwde haartegen de deur, zodat die met een klap weer dicht ging. Hij richtte zijn ogen op haar gezicht vol sproeten, keek haar intens aan en toen was er geen houden meer aan. Zijn vingers vouwden zich om de rand van het spaghettitopje en hij zocht een weg om het uit te trekken. Hij sjorde aan het ding, waardoor de dunne stof meteen scheurde. Het maakte hem niet uit, want zijn missie was bereikt en voor hem verscheen Bailee’s platte buik. Zijn hand gleed over de zijkant van haar middenrif, terwijl hij zijn tong langs haar kaaklijn liet glijden. Er ontsnapte een kreun uit haar mond, wat Blake alleen maar meer opwond. Hij duwde zijn heupen tegen de hare, terwijl zijn spijkerbroek er strakker omheen spande. Langzaam bewoog hij zijn hand naar haar rug, richting haar BH enklikte de sluiting behendig los. Meteen ging zijn hand naar één van haar borsten, schoof onder de BH door en hij pakte haar borst vast. Een lage grom kwam van achter uit zijn keel. Blake voelde hoe haar armen zich losmaakten van zijn nek en hoorde hoe de BH op de grond viel. Haar vingers gleden plots langs de rand van zijn broek en bij de aanraking, trok hij zijn buik in. Tintelingen van het gevoel dat het hem gaf, gingen door zijn binnenste. Hij duwde zijn tong weer bij haar naar binnen en speelde met de hare. Hij voelde hoe ze haar vingers om zijn broeksknoop vouwde en hij pakte haar hand vast, liet meteen haar mond los en keek haar vol verlangen aan. Hij liet zijn ogen langzaam over haar lichaam glijden, elk detail in zich opnemend.
‘Zeker weten?’ vroeg hij met een lage schorre stem. Bailee knikte met hetzelfde vuur in haar ogen. Blake draaide zich van haar af en liep naar zijn tas. Hij rommelde door de spullen die erin zaten en vond al snel wat hij zocht. Hij pakte Bailee bij de lusjes van haar broek en trok haar naar zich toe, drukte een kus op haar mond en gooide haar vervolgens achterover op het bed. Ze slaakte een klein gilletje van schrik, waarna hij zich bovenop haar liet vallen. Ze grinnikte naar hem, terwijl hij het bed onder haar hoorde kraken.
‘Het bed kraakt,’ bromde hij. Het hele hotel zou horen wat zij aan het doen waren. Inwendig rolde hij met zijn ogen, wachtend op het frustrerende antwoord dat Bailee nu zou geven. Wat elk meisje zou geven zodra het bed kraakte.
‘Wat cliché,’ hoorde hij haar fluisteren en ze kuste hem. Het scheen haar niet zoveel uit te maken en dat verraste hem. Voor een moment lag hij daar alleen maar, totdat haar handen zich in zijn haar begroeven. Hij begon aan haar broek te sjorren, want hij wilde het ding uit hebben.

Hij trok de broek naar beneden waarbij haar kanten hipster tevoorschijn kwam. Daarna begon hij zijn eigen broek uit te trekken. Hij zag Bailee naar zijn boxershort kijken, die behoorlijk strak om zijn heupen spande. Het was duidelijk wat zijn lichaam wilde, wat hij wilde.

Bailee trok hem terug naar zich toe en kuste Blake vol op zijn mond. Deze keer was zij degene die haar tong over zijn lippen liet glijden en hij gromde tevreden. Haar vingers gleden over zijn borst en het gevoel dat het hem bezorgde was verre van vervelend. Blake ontdeed zichzelf en Bailee van hun laatste kleding en vertraagde daarna de snelheid. Onzekerheid spoelde over hem heen. Nog niet eerder had hij zich onzeker gevoeld, tijdens zulke situaties. Nou ja, misschien de eerste twee keren, maar daarna niet meer. Nu, daarentegen, werd hij overspoeld met onzekerheid. Blake richtte zijn blik op Bailee’s intens verhitte gezicht en zocht naar een hint. Iets, maar er was niets dan puur verlangen te vinden in haar ogen en hij voelde hoe ze haar nagels over zijn rug liet glijden. Hij genoot van het gevoel van haar vingertoppen op zijn rug. Hij hoorde haar zuchten en ze sloeg haar benen om zijn middel heen en drukte zich tegen hem aan. Het gevoel van huid tegen huid was bijna overweldigend voor hem. Ze kuste hem en hij voelde hoe haar vingers langzaam een weg naar beneden vonden. Hij zag het folie naast het bed vallen. Zijn adem stokte in zijn keel en hij gooide zijn hoofd in zijn nek toen het zover was. Langzaam overlaadde hij haar lichaam met kusjes en liet haar onder zich spartelen, genietend van het gevoel van zijn naakte lichaam op de hare en gleed toen met zijn tong over haar keel. Zijn handen trilden onder de spanning die hij voelde, die zij hem gaf, maar het weerhield hem er niet van om ze over haar naakte lijf te laten glijden. Intens genietend van haar kronkelende lichaam onder zijn handen voelde hij hoe ze zich aan hem overgaf.
Uiteindelijk begon haar lichaam onder hem te schokken terwijl ze hem nog dichter tegen zich aan trok en hij zag haar brandende blik over zijn gezicht gaan. Langzaam liet hij zich tegen haar schouder zakken, terwijl zijn adem in horten en stoten uit zijn keel kwam. Blake drukte een kusje op haar linkerschouder en ging naast haar liggen. Hij trok haar tegen zich aan en veegde een lok haar uit haar gezicht. Hij probeerde haar aan te kijken, maar ze begroef haar gezicht inzijn borst. Terwijl hij zijn ogen sloot, speelde er een glimlach rond zijn lippen en drukte hij nog een kus op haar haar.

Wrijvend over zijn gezicht werd hij wakker en keek zoekend om zich heen. Het bed was, op hem na, leeg en ook in het andere bed lag niemand. Blake richtte zich op, waardoor het dekbed van zijn borst in zijn schoot viel en keek richting de deur. Zou ze weggegaan zijn? Ze zou toch niet zomaar weggaan? Ze zal toch geen spijt hebben van gisteravond? Hij had in ieder geval geen spijt.

Blake wilde net uit bed stappen toen de douchedeur openvloog en Bailee eruit kwam lopen. Ze wreef met een handdoek haar haren droog. Hij bekeek haar schaamteloos van top tot teen. Ze had weer een spaghettitopje aan, maar ze was nog niet zover, dat ze haar BH al aan had, waardoor zijn adem alweer stokte in zijn keel. Hij slikte de brok in zijn keel weg en zijn ogen gleden verder naar beneden. Had ze nou zijn boxer aan? Verbaasd en met gefronste wenkbrauwen bleef zijn blik op zijn boxer hangen. Bailee merkte het al snel op.
‘Wat is er?’ Een vragende blik op hem gericht.
‘Heb je nou mijn-’ De vraag stokte in zijn keel, terwijl hij naar zijn boxer rond haar heupen wees. Bailee begon verlegen te grijnzen.
Schouderophalend zei ze: ‘Ik kon geen hipster vinden. Bovendien zit American Apparel zo lekker en ik dacht dat je het vast niet erg zou vinden.’

Continue Reading

You'll Also Like

Day By Day By Maritsx_

Mystery / Thriller

130K 2.3K 25
Vol angst kijk ik hem aan. Elke stap die hij naar voren neemt, zet ik weer naar achteren. De duivel zichzelf zie je gewoon in zijn ogen. Vol met haat...
12.3K 72 26
Sarah krijgt aan het begin van de zomer zwaar nieuws te verduren wat haar sociale leven, zelfvertrouwen en toekomst volledig overhoop gooit. Ze is te...
87.6K 1.3K 62
'Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik smoorverliefd op hem ben.' Maar zo voelde ik er niet lang over... - F...
1.1M 17K 88
**VOLTOOID** "They say all good boys go to heaven, but bad boys brings heaven to you." Mijn eerste stap op het schoolplein van mijn nieuwe school is...