12. Blake: My American Apparel Underwear

6.3K 335 26

Waarschuwing!!!

Dit hoofdstuk is meer adult dan young xD Dus als je niet tegen seks kan...
Ogen dicht en overslaan zou ik zeggen!

Voor de mensen die er wel tegen kunnen, Veel leesplezier!!

Liefs van ons :D :D

_________________________________________________________________

12. Blake: My American Apparel Underwear

Blake vond dat ze behoorlijk overdreven reageerde, hij snapte er niets van en keek haar met open mond na. Hij beweerde toch niet dat ze haar hele leven om moest gooien? Alles wat hij wilde zeggen was dat het niet slecht was om eens iets losser te leven. Haar leven leek zo strak gepland en geordend, hij zou daar gek van worden. Natuurlijk hield hij wel van zekerheden, maar hij hield er ook van om dingen niet te veel vast te leggen.
Met een zucht stond hij op van de krakkemikkige stoel en begon af te ruimen. Zijn honger was op slag verdwenen.

Blake trok de deur achter zich dicht. Hij had besloten om zich even niets van Bailee aan te trekken en wat te gaan drinken in de eerste club die hij tegen kwam. Alleen trok hij zich er wel degelijk iets van aan. Hij speelde met het idee om zich te bezatten.

Eléphant, stond er in groene neonletters boven op het gebouw. Er stond een korte rij voor de ingang, maar Blake besloot om toch aan te sluiten. Het zag er uit als een gezellige tent.

Binnen hing een broeierige sfeer en veel rook, die gekleurd werd door de discolichten. Het sprong van roze, naar blauw, groen en geel. Het was gezellig druk en Blake liep richting de bar. Hij wilde net bestellen toen er naast hem een meisje met rood haar en een roze pluk opdook.
‘Bailee?’ schreeuwde hij over de muziek heen. Opluchting in zijn stem toen hij het zei, want eerlijk gezegd was hij maar wat blij om haar te zien. Ten eerste zodat hij nu wist dat alles oké was met haar en ten tweede… nou dat was waarschijnlijk wel duidelijk. Al wilde hij dat niet helemaal aan zichzelf toegeven. Hij begon zich te hechten aan het meisje.

Ze draaide om en keek hem zonder emotie aan, knipperde alleen een keer met haar ogen.
‘Sorry! Ik bedoelde het niet op die manier,’ gilde hij naar haar, ondertussen zijn hoofd schuddend. Hij zag hoe het meisje op haar lip beet en voelde een knoop in zijn maag ontwikkelen. Blake hoopte dat hij het niet helemaal verprutst had.

‘Wat wil je drinken? Dan krijg je het van mij.’ Verwachtingsvol keek hij haar aan.
‘Doe maar wat,’ antwoordde Bailee en schonk hem een glimlach. Hij knikte naar haar en gaf de bestelling door aan de barmandie op dat moment voor hem verscheen.

Une bière et une Bacardi framboise avec 7up.’  De ober knikte en niet veel later gaf Blake het glas met het doorzichtige goedje aan Bailee, die hem dankbaar aankeek.

Ze stonden een tijdje aan de bar, te kijken naar de mensen op de dansvloer. Blake keek naar de Franse meisjes die stonden te dansen, maar het deed hem weinig. Zeker nadat zijn blik op Bailee’s broek was gevallen. Ze had namelijk zijn afgeknipte broek aan en naar dat uitzicht kon hij uren kijken.
Uit de rook verscheen opeens een meisje met lang blond haar. Ze stapte op Bailee af en begon tegen haar te praten. Blake bekeek de twee meisjes. Bailee zei bijna geen woord, waarschijnlijk omdat ze, zoals ze eerder zei, geen woord Frans sprak.

Blake zag hoe het onbekende meisje haar mond op die van Bailee duwde en keek er verschrikt naar. Wat was dit? Bailee zou haar waarschijnlijk zo wel weg duwen, want voor zover hij wist, was Bailee niet van de meiden.

Roberts #1: My American Apparel Underwear #netties2016#netties2016Lees dit verhaal GRATIS!