Authors Note

2.9K 272 28

Dit verhaal begon als een soort grapje.

'Misschien moeten we tijdens Camp NaNoWriMo allebei een verhaal schrijven waarbij we het liedje 'She Looks so perfect' een rol speelt.'

'We zouden ook samen een verhaal kunnen schrijven. Ik vanuit een meisje, jij vanuit een jongen. Of andersom.'

En zo geschiedde het laatste en ontstond My American Apparel Underwear, deel 1 over de familie Roberts. Alleen de andere twee, Levi en Liv, vonden dat oneerlijk en eisten ook een eigen deel, waardoor het nu ineens drie delen geworden zijn: My American Apparel Underwear, Stole my Heart en She's got a boyfriend anyway.

Alledrie titels of stukjes uit liedjes. Welke mogen jullie zelf opzoeken ;-). Maar het zijn geen fanfics, absoluut niet. Alleen de titels zijn erop gebaseerd, dat is het. Omdat we de liedjes bij het verhaal vonden passen.

Het is raar dat we klaar zijn, hier op Wattpad. Wij hadden dit verhaal al een tijdje afgerond. Om precies te zijn: We waren eind januari klaar met dit verhaal. Het verhaal is in twee maanden geschreven, want begin december kregen we het idee voor het verhaal. Het ging als een trein, dat samen schrijven. In twee maanden een verhaal van zo'n 95.000 woorden schrijven is best een prestatie.

Bedankt (stille) lezers, mensen die gevoted hebben, leuke reacties achtergelaten hebben waar we soms hard om hebben moeten lachen, zoals de comments van ThePencilGirl. We hadden nooit verwacht om zoveel reads, votes en reacties te krijgen.

Over een paar weken beginnen we met het posten van Stole my heart, Roberts #2. Het verhaal over Levi. We zijn heel benieuwd of jullie Levi net zo leuk vinden als Blake. ^-^

Roberts #1: My American Apparel Underwear #netties2016#netties2016Lees dit verhaal GRATIS!