Jocuri Ilegale ✓

Od QuyenStefi

492K 33.5K 2.6K

[+18] Te-ai gândit vreodată că noul tău vecin nebun, de care ajungi să te îndrăgostești, este de fapt un poli... Viac

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Anunţ
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Epilog

Capitolul 49

7.3K 473 28
Od QuyenStefi

"Gândurile se hărțuiesc între ele câinește, luptând să cucerească postul de comandă. Când unul cade trăsnit se ivește cu iuțeala fulgerului altul mai puternic și-i ia locul. Pe câmpul de bătălie mor în încăierare zeci și sute de gânduri, până ce unul, născut din viața celorlalte și chiar în timpul ostilităților, învinge și pune mâna pe frâne.Cine va putea să descrie cândva acest război tăcut, cu armele logicii, ale intuiției sau învățătura experienței care se sfârșește ca să reînceapă iarăși de pe aceleași poziții sau de pe altele, fără a conteni vreodată?"

– Mihail Drumeș

Capitolul 49

Sunt unele lucruri în dragoste care nu se spun decât în taină


     Ne întorseserăm de cel puțin o lună în oraș după o lungă perioadă de spitalizare și sesiuni chinuitoare de refacere al piciorului, iar acum puteam respira cu adevărat ușurată. În zilele ce au urmat am reușit să-mi dau ultimul examen rămas și am ajutat-o pe Emilia cu renovarea cofetăriei. Deși încă era o stare de agitație în oraș datorită evenimentelor ce au circulat pe toate canalele internaționale de știri, iar mass-media a umplut tot internetul cu evenimentele făcute de Xavier. Părinții acestuia au fost ținuți sub observație, iar afacerile lor au dat faliment.

     Un trăsnet a bubuit pe cer în miezul nopții m-a făcut să deschid ochii speriată deoarece a răsunat în toată casa, luminând totodată camera. Treptat, zgomotul s-a pierdut în noapte și eu clipeam din cauza luminilor fulgerelor ce scânteiau prin geam, încercând să disting ce se întâmpla afară.

     Am căscat și am închis ochii, în încercarea de a mă întoarce la visul de mai devreme, însă aerul răcoros îmi dezmierdă spatele, trimițându-mi fiori reci pe brațe și picioare. Am deschis din nou ochii și pe buze îmi apăru un zâmbet larg.

     — Sper că nu dormi, micuțo.

     Ridicându-mi capul într-o parte, îl văd pe Sin cum intră pe geamul ferestrei mele, apoi îl închide și se așează în spatele meu pe marginea patului. Râd înfundat, privindu-l și văzând cum picăturile de ploaie i se scurg din păr. Nu mă săturam să-l privesc.

     — Știi că poți folosi ușa, ca toți oamenii normali.

    — Nu cred ca Sam a uitat faptul că am încătușat-o și am dus-o la secție. A încuiat ușa de la intrare, cât și pe cea din curtea din spate, nelăsându-mi altă variantă decât să urc prin copac.

      Surâd în timp ce Sin se întinde înspre mine și îmi acoperi buzele cu săruturi dese, catifelate și incitante. Nu îmi dădea șansa să răspund, așa că tot ce am putut să fac a fost să-mi lipesc mâinile de el și să-l trag după mine în pat.

     Mi-a ridicat maioul îngrămădindu-l deasupra sânilor și s-a aplecat, mi-a apucat sânii cu mâinile ca mai apoi să-i strângă și să-i sărute lacom. Gura lui păcătuia pe pielea mea, lăsându-mă doritoare după mai multe păcate, după mai multe atingeri și gemete. Am rămas fără aer, șoldurile ridicându-mi-se ușor sub el, în timp ce îi zgâriam ușor pielea prin tricou, zâmbind când îmi răspundea cu o înjurătură mormăită sau un geamăt.

     Puteam simți cât de udă eram și cât de mult îmi doream gura lui lipită de pielea mea, de respirația sa fierbinte pârjolindu-mă și făcându-mă să implor după mai mult.

     Am înghițit anevoios când mi-a dat pantalonii scurți de pijama jos, apoi s-a jucat cu chiloții mei trăgând ușor de ei, doar pentru a prelungi așteptarea. Ușor înfuriată de jocurile lui, i-am prins fața în ambele mâini și l-am tras la nivelul meu pentru a-mi lipi buzele de ale sale, iscând un duel. Îmi trase chiloții și maioul de pe mine, apoi se dezbrăcă și el de hainele lui. Coprul îmi vibra, pulsul îmi bubuia și mi-am strâns coapsele simțind umezeala cum mă face să devin și mai nerăbdătoare cu fiecare secundă.

     — Vreau să te am, murmură el printre săruturi.

     Am zâmbit în semn de sfidare, iar el acceptă provocarea nespusă, mușcându-mi buza inferioară ca mai apoi să-mi strângă șoldurile în palmele sale mari. Mă răsuci pe burtă, iar eu am simțit cum patul s-a lăsat sub greutatea lui schimbându-se. Mâna lui îmi mângâie partea din spate a coapselor, apoi fundul. Mă apucă de şolduri, apăsându-şi degetele în pielea mea, ridicându-mă în genunchi şi conducându-mă mai jos spre pat, aproape de locul unde voia el. Am putut simţi cât de udă eram pe degetele lui, când şi le-a plimbat peste mine şi pe coapse. Inima îmi bătea puternic în piept şi am încercat să-mi alung totul din minte şi să mă concentrez doar la căldura pielii lui, la atingerea buzelor şi a părului de-a lungul spatelui meu.

     L-am auzit cum a rupt ambalajul unui prezervativ și l-am zărit cum și l-a pus apoi s-a poziționat înapoi în spatele meu. Și-a apăsat palma pe spatele meu, ajutându-mi spatele să se unduiască și să mă aplec până ce sânii și gâtul meu au atins patul. I-am simţit gura pe umăr, coborând pe spate şi zăbovind în jurul coastelor. Era încă devreme, încă frig în camera mea şi mă înfioram când aerul atingea pielea pe care tocmai o sărutase, o gustase, o muşcase cu dinţii.

     Am gemut prelung la contactul dintre sexele noastre, simțind cum se adâncește ușor în interiorul meu, iar plăcerea pe care mi-o oferea lungimea și grosimea lui mă străpunge până-n pântec. Era tare ca piatra și îmi oferea o senzație de plinătate, parcă adâncindu-se până-n stomac, iar eu n-am putut decât să gem de plăcere.

     — Nu te opri, am murmurat cu fața între perne.

     A făcut cum i-am cerut și a crescut ritmul, mișcându-se mai adânc, cu mici împunzături din bazin care mă împingeau tot mai mult în saltea. Fierbânțeala s-a adunat în interiorul meu, atât de adânc încât mă gâdila la propriu. Crescuse ritmul și m-am lăsat purtată de sunetele propriilor gemete, a respirației sacadate a lui Sin, cât și a trupurilor noastre mișcându-se la unison.

     — Te iubesc, am spus printre gemete sacadate.

     Momentul în care se împinse atât de adânc în mine și mă strânse cu putere de coapse, a fost momentul când m-am fragmentat pe dinăuntru, lăsând ca plăcerea să mă invadeze și să îmi golească mintea de orice altceva. Orgasmul fusese la unison și l-am putut auzi cum a murmurat ceva de neînțeles apoi a gemut răgușit, după care și-a încordat mușchii desfăcând legătura dintre noi și lăsându-mă să mă bucur de senzație. Pielea mă ustura și mă ardea în locurile unde el fusese și mă atinsese și mă simțeam stoarsă de puteri. Ne-am trântit amândoi pe saltea, Sin încolăcindu-și brațele în jurul meu, invadându-mă cu căldura corpului său.

      — Te iubesc, șopti el.

      Îmi las propriul corp să cadă pradă lui, să ne îmbinăm recirpoc și să uităm că orice altceva există în jurul nostru. Simt cum ploapele îmi devin tot mai grele și astept ca somnul să mă ia, în timp ce îi ascult bătăile inimii lui Sin.

      Îi aud telefonul vibrând de două ori, semn că a primit un mesaj, ceea ce îmi stârnește curiozitatea. Sin se întoarce pe o parte, eliberându-mă din strânsoarea sa puternică, iar lumina ce se răzbate pe perete provine de la telefonul său aprins.

      — Nu-i a bună, rostește pe un ton grav.

      Mă încrunt și dau să mă ridic, însă Sin mi-o ia înainte și îl văd cum își pune pe rând hainele pe el, având o privire încruntată și ăn același timp supărată.

      — Ce s-a întâmplat?îngaim cu vocea răgușită.

     După ce își ia blugii pe el, pășește pe partea cealaltă a patului și mă sărută pe buze, apoi pe frunte, după care își lipește fruntea de a mea preț de căteva secunde.Îl aud cum oftează, de parcă nu ar vrea să creadă cee ace e pe cale să îmi spună, ceea ce mă face să cred că mesajul primit nu aduce vești bune.

     — Îmbracă-te, micuțo, trebuie să plecăm, îmi șoptește pe un glas domol.

     — De ce? Unde mergem?

     Mă înspăimântă faptul că trebuie să plecăm din nou, că nu am putut să ne bucurăm de noaptea noastră și de momentul nostru plăcut până la capăt.

    — Mergem la închisoare.

    Fac ochii mari cât cepele și încerc să procesez ceea ce tocmai îmi spune.

    — De ce?e tot ce pot să scot pe gură în timp ce îl analizez cu atenție.

    — Trebuie să ajut un prieten să iasă de acolo.


Hello, dragilor! Am avut câteva probleme cu contul de Wattpad, însă acum am remediat problema. Voi mai posta aici epilogul, iar povestea de dragoste din Sin și Saskia va lua sfârșit, dar să nu vă pară rău, căci îi veți reîntâlni în cartea Exces, unde voi începe să postez după ce voi termina aici! Abia aștept să vă aud opiniile și ideile cu privire la povestea asta, ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut, ce credeți că se va întâmpla în continuare.

Pokračovať v čítaní

You'll Also Like

IUBIRE ȘI RĂZBOI Od rain_998

Tínedžerská beletria

8K 493 21
Ash Black printul mafiei Italiene și viitorul Capo del Capi, cunoscut pentru cruzimea și sutele de crime dar și de carisma cu, care cucerește sute de...
31.8K 2.5K 40
HEAVEN Păr brunet, ochi de culoarea whisky-ului, și un ten frumos bronzat. Toate astea îl reprezintă pe Vernon Russo, bărbatul de vis și de coșmar al...
1.5M 47.3K 105
'Dezbracă-te!' spune el nervos. 'Te rog.. ma doare tot corpul..' ii spun speriata, implorându-l din priviri sa nu-mi facă nimic. 'Prea târziu, păpu...
3.2K 535 45
"Iᴜʙɪɴᴅᴜ-ᴛᴇ ᴀᴍ ɪ̂ɴɴᴇʙᴜɴɪᴛ, ғăʀă ᴛɪɴᴇ ɴᴜ ᴘᴏᴛ să ᴛʀăɪᴇsᴄ, ɴᴜ ᴀᴍ sᴏᴍɴ ɪᴀʀ ᴛᴏᴛ ᴄᴇ ᴀᴍ ᴘᴀʀᴄă ɴᴜ ᴇsᴛᴇ ᴄᴇ ᴠʀᴇᴀᴜ." ➘ Viața avea să-l joace pe degete pe Jimin...