Perfection {Harry Styles CZ}

By BethKab

96.5K 4.3K 142

...A pak jsem zahlédla jeho... ...Hnědé, kudrnaté, šátkem svázané vlasy... ...Překrásné, smaragdově zelené o... More

Prolog
Chapter1
Chapter 2
Chapter4
Chapter5
Chapter6
Chapter7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter10
Chapter11
Chapter12
Chapter13
Chapter14
Chapter15
Chapter16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Epilog
Special chapter

Chapter 3

3.4K 143 3
By BethKab

„ Nějaká vysmátá, ne?“ Culil se na mě Dean, když jsem přišla do kuchyně. „ Rande se vydařilo?“ Vzal si do ruky šálek kávy, ale nespouštěl ze mě svůj pohled.

„ Nebylo to rande, vole. Byl to kamarádský oběd. Niall je strašně v pohodě.“ Posadila jsem se vedle něj a vytrhla mu kávu z ruky. Jeho je nejlepší. Žádný Starbucks, žádný Dunkin‘ Donuts nebo jiný společnosti/kavárny. Nejlepší je prostě kafe, co mi připraví Dean.

„ Jasně, že to nebylo rande.“ Smál se a při slovu rande naznačil uvozovky. Neubránila jsem se své přirozené reakci a protočila nad ním očima. „ Víš vlastně, co ten tvůj kamarád Niall dělá?“ Vzal si zpět šálek a dopil ho, aby mi nedal další šanci se napít.

„ O tom jsme se nebavili. Naše konverzace se točila spíše okolo našich zálib. Na práci nepřišla řada. Věděl jsi, že zpívá?!“ Poslední větu jsem vykřikla velice, možná až moc nadšeně.

„ A víš to, že ano?! Věděl. Niall Horan je zpěvák ve skupině. Ve skupině One Direction, což znamená, že je momentálně náš šéf.“ Řekl.

To není pravda. Určitě ne. Ne, že bych One Direction nějak nenáviděla, ale nemusím je. Pouze jimi pohrdám. Ok, fakt je nemám ráda. Důvod? Ani nevím.

„ Když už jsme se dostali k tématu tour, tak bych ti asi měl ohlásit, že dnes večer, teda za hodinu máme zkoušku a budou tam i oni, asi. Nebo možná tam bude jen jeden, ale chtějí, chce, nám něco oznámit.“ Protáčel při každé větě očima.  Že by z něj opadlo to původní nadšení?

„ Myslela jsem, že je zbožňuješ.“ Zkonstatovala jsem a popadla jablko, které leželo ve skleněné misce.

„ A já myslel, že ty ovoce a zeleninu do pusy nestrčíš.“ Poukázal na červené jablko v mé ruce. „ Co když je otrávený, jako ve Sněhurce? Je tak krásně červený.“ Postavil se a uškrnul se.

„ Ty bys mě neotrávil. Máš mě na to, až moc rád.“ Poslala jsem mu vzdušnou pusu a znovu se zakousla do šťavnatého ovoce.

„ Ccc… Neříkej, že ty mě ne!“ zavolal za mnou, když se otáčel a šel pryč, asi do svého pokoje. Egoismus. Bohužel z mé strany větší.

„ Hej!“ Ještě jsme ho okřikla, na což se na mě zpět otočil.

„ Hm…“ Zamumlal napružené.

„ A budeme tam dneska tančit?“

„ Nevím, ale radši si vem věci.“ Pokrčil rameny a skousl si ret. Přikývla jsem a sama si vzala svou kabelku. 

&&&

„ Pohni, Deane!“ Zakřičela jsem přes chodbu na Deany, který nebyl stále oblečení. Vždycky je to on, co si stěžuje, že zdržuji, a že přijdeme pozdě, ale ne. Dneska výjimečně se musí zdržet on.

Velkou Chanel kabelku jsem si přehodila přes rameno a ještě si upravila volně spletený copánek, který mi sahá pod polovinu zad díky délce mích vlasů. Na sobě mám modré, mnou, úmyslně, potrhané rifle. A jako tričko jsem zvolila volné černé tílko s nápisem. Do kabelky jsem si přidala i černé volné Nike kraťasy s číslem 15 a nízké conversky stejné barvy. Dřív jsem hrála florbal a tyhle kraťasy mi šťastnou náhodou zůstali. Miluji je.

Když jsem se celá upravila před svým obřím zrcadlem, tak jsem vylezla z pokoje a potichu vlezla na práh Deanova. On se tam taky celý upravoval ve svém zrcadle a nenápadně se na sebe usmíval. Jak už jsem říkala: Egoista.

„ To se sám sobě vážně tak moc líbíš, že se pořád musíš koukat do zrcadla?“ Popíchla jsem ho. Sklopil pohled k zemi na jeho Adidas tašku, a pak ho přesunul na mě.

„ Neříkej, že jsi jiná. Já vím, cos tam celou dobu dělala.“ Nadzdvihl obočí a rozešel se směrem ke mně.

„ Nic neříkám, protože Dean Hamilton má vždy pravdu. Bohužel.“ Protočila jsem očima a obula si modré Vansi. U nás v bytě najdete tolik světových značek, až to není zdravé.

„ Ale jdi ty.“ Šťouchl mě a zasmál se. Po chvíli jsem se musela začít smát též. Jeho smích je velice nakažlivý.

&&&

„ Čauko.“ Pozdravil všechny Dean, když jsme vešli na taneční sál. Já jen kývla hlavou, jelikož špatné počasí venku poničilo moji šťastnou náladu.

Všichni mu odzdravili a dál se věnovali rozcvičování. Já i Dean jsme už byly převlečení, ale tašky jsme si brali sebou. Oba jsme se odebrali na lavičku nejblíže k přehrávači, protože já jako vždy pouštím hudbu. I’m the boss here. Do toho, co vám pojí počítač a mobil jsem zapojila svůj starý a ošuntělý samsung bůh ví, jak se jmenuje dál. Ne, že bych neměla peníze na koupi dalšího. Dokonce mě několikrát Ashley s Deanem donutili vlézt do Apple Store, abych si koupila i-Phone, ale já nový mobil nepotřebuji. Mám ho jen na volání a hudbu. Jinak všude nosím notebook a přenosnou Wi-fi. Až bude potřeba a můj pět let starý mobil přestane fungovat, tak si koupím nový.

„ Kdy přijdou ti idioti?“ Zeptala jsem se Ashley, když se k nám pomalým krokem došourala.

„ Pozor na pusu, ti idioti tu už jsou. Jen tu není ten, myslím, Harvey, nebo jak se jmenuje.“ Zívla si a padla na zadek hned vedle mě. Dean se jen zasmál, ale výrok Ashley nechal na pokoji. Nemám je ráda, ale Harvey v jejich skupině rozhodně není.

„ Pusť tam Beynoce- End of time.“ Zašeptal mi Dean do ucha a postavil se před zrcadlo. „ Ale šup!“ Zapískal a já zase protočila očima. Našla jsem na svém úžasném telefonu tuto písničku a pustila ji. Jen abyste mě špatně nechápali, já si nestěžuji, mně ten mobil vyhovuje, jen je někdy pomalý.

Stoupla jsem si vedle Deana a začala tancovat free style na rozcvičení a protáhnutí zároveň. Najednou se ozval nepříjemný pištivý zvuk, což znamenalo, že někdo vytáhl můj mobil z přehrávače, aniž by ho vypnul a zabránil tomuhle odpornému zvuku.

Pohledem jsem strnula na čtyřech klucích, který jsem tímto momentem začala nenávidět ještě víc. „ Ahoj. Koukám, že jste začali bez nás.“ Ozval se brunet s nadšeným úsměvem na tváři, aniž bych je mohla seřvat, že mi ničí, už tak na hovno mobil, tudíž jsem ho jen propalovala nenávistným, až zabíjecím pohledem. Ano jen jeho, jelikož zrovna jeho jsem viděla svírat v pravačce můj mobil.

„ Já jsem Louis, tohle je Liam, Zayn a Niall, ale to asi víte, že?!“ Neustále se smál a mě jeho nálada začala srát. Před chvílí si to posral na velký čáře, chlapec.

„ Pardon, ale kdo že?!“ Promluvila jsem a rozpustila si po jednom tanci zvadlí copánek.

„ Si děláš srandu, viď?!“ Stále mluvil ten vychechtaný Louis. Asi bude na drogách.

„ Ne nedělá, Louis.“ Ozval se blonďák. Až teď jsem si pořádně prohlédla i ostatní. Blonďák byl samozřejmě Niall, čímž se mi potvrdilo, že měl Dean pravdu, zase. Pak tam byl kluk s havraními vlasy, po bokách vyholenými stranami a pravděpodobně pocházel z jižních krajů, jako je Afghánistán, Saudská Arábie nebo Jižní Amerika, možná i odněkud jinud. Na rukách měl spoustu tetování, ale jeho styl oblékání se mi líbil. Další byl brunet s vyholenými boky a dvoudenním strniskem na bradě. Nějaké to tetování na sobě taky měl a styl podobný jako ten předešlí. Finální kluk byl podle mě ten největší kokot, ale to je jen můj názor. Kdo by si nechal vytetovat jelena a piškvorky, kdo? Styl ušel a i to háro, ale povahou je optimista, což znamená, že už teď ho nemám ráda. Jediný optimista, kterého uznávám, je můj Dean.

„ Ahoj Emmo.“ Pozdravil mě dodatečně Niall a tím mě vytrhl z myšlenek.

„ S tebou to ještě proberu, Nialle.“ Jeho jméno jsem zvýraznila a znovu pohled a’la zabiju tě při první příležitosti, jsem přesunula na Louise: „ Nedělám si srandu. Popový Nanynky, co si vylévají svoje srdíčko do svých písniček, fakt neposlouchám.“

„ Jsem uražen. Víš to, že teď pracuješ pro nás?“ Ozval se Zayn.

„ Ne, oficiálně ještě ne. Podepsala jsem smlouvu pouze s Arianou, ve které se o Vás vůbec nic nepíše, takže dokud nebude smlouva, nebude slušné chování.“ Mrkla jsem na něj.

„ Pravda, ale tu smlouvu ti vůbec nemusíme nabídnout.“ Mrkl pro změnu on.

„ To je pravda, ale pořád mám smlouvu s Arianou, takže bych tancovala jen jí.“ Setěr!

„ Proč jsi na nás tak hnusná?“ Vyjekl Liam. Mám dobrou paměť a to jsem si myslela, že si jejich jména zapamatuji. Oh, počkat, budu jejich jména vůbec potřebovat?

„ Protože mi ničí mobil!“ Ukázala jsem na ruku Louise a on ho překvapením pustil na zem, až jsem slyšela, jak křupl displej. Přivřela jsem oči a rukou se plácla přes obličej. Barry mi bude chybět.

„ Konečně máme něco, jak jí donutit, aby si koupila i-Phone.“ Zašeptala za mnou Ashley Deanovi. No, zašeptala, řeknu to takhle: kdyby to řekla hlasitěji, tak už bych to nazvala křičením. Hodila jsem po ní naštvaný pohled a povzdychla si: „ Bože. Tenhle den nemůže být horší.“

„ Promiň, promiň, promiň.“ Začal se omlouvat Louis. Přišla jsem k Barrymu a sebrala ho. Jak jsem očekávala, tak byl displej naprosto zničený. Hodila jsem ho do otevřené tašky a posadila se vedle ní. Začala jsem si rozvazovat tkaničky a ignorovala to ohlušující ticho v místnosti.

„ Deane, doma mi řekneš, co se tady dělo.“ Bosá jsem popadla kabelku a stoupla si, abych mohla jít do šatny, kde bych se obula. „ Ahoj lidi.“ Zamávala jsme na ostatní, a po těch třech jsem hodila naštvaný pohled. Na Nialla jsem se usmála: „ Ahoj.“ Dotkla jsem se jeho ruky a vyšla z místnosti.

„ Emmo, počkej.“ Zaslechla jsem za sebou hlas Louise.

„ Co?“ Prudce jsem se k němu otočila. „ Chceš mi zničit i notebook v tašce?“ Navrhla jsem mu a pootevřela kabelku.

„ Bože ne. Já se ti chci omluvit, ale ty se taky nemusíš chovat takhle. Co trochu optimismu? Něco jako: Konečně si můžu koupit nový mobil. Díky Louis.“ Řekl mým hlasem a já se neubránila uchechtnutí. „ Vidíš?! Ten smích ti svědčí.“ Taky se pousmál.

„ To nebyl můj hlas! A mimochodem: Já měla Barryho ráda!“ Zakňučela jsem a vystrčila spodní ret.

„ Barryho?“ Nadzdvihl obočí. „ Tys pojmenovala tenhle křáp Barry?“ Neudržel se smíchu.

„ Bylo mi třináct, idiote!“ Šťouchla jsem ho do ramene.

„ A kolik ti je teď?“ Nahodil seriózní úsměv.

„ Neřeknu. Budeš se mi zase smát, protože vy celebrity si měníte mobil jednou za měsíc.“ Dívala jsem se kamkoliv jen ne na Louise. Možná, že si nakonec sedneme a on bude můj druhý Dean. Co to melu? Nikdo nebude druhý Dean. Dean je Dean a Dean je nejlepší a nejmilejší člověk, kterého jsem potkala, a nikdo můj názor nikdy nezmění- tečka.

„ Kolik jí je?“ Nakoukl Louis zpět do tanečního sálu, ve kterém se už o něčem žhavě diskutovalo.

„ Osmnáct!“ Řekli všichni sborově! Nespravedlnost!

„ Ty máš Barryho už pět let?“ Otočil se zpět ke mně a díval se na mě, až lítostivě.

„ A? Zatím byl v opravě jen dvakrát!“ Obraňovala jsem svůj mobil. Oprava: svůj bývalý mobil.

„ Pojď.“ Zatáhl mě k východu Louis.

„ Kam? Proč?“ Vytrhla jsem se z jeho sevření a našpulila rty.

„ Nevěříš mi?“ Zeptal se nijak jinak, než se smíchem.

„ Měla bych?“ Tentokrát jsem nadzdvihla obočí já a neubránila se uchechtnutí.

„ Ne, ale mohla bys, jelikož spolu odteď pracujeme. Jo a mimochodem jdeme do Apple Store ti koupit nový mobil.“ Mrkl na mě a vešel do šatny.

Šla jsem jako taková kachna za ním, ale musela jsem přece protestovat: „ Žádný Apple Store nebude. Já nechci tu sračku jménem i-Phone. A vůbec, kde bereš tu drzost mě říkat, co si mám koupit?“

„ Za prvé: i-Phone není sračka, ale kup si co chceš, já jen dohlédnu na to, aby to nebylo Barry 2. Jsem starší, jak ty. Je mi dvacet-dva, zlato.“ Mrkl na mě a vytáhl mi Vansky, stejně jako sobě.

„ Ccc… Tebe budu nenávidět.“ Pokroutila jsem hlavou a povzdychla si. Převzala jsem si od něj boty a obula si je.

„ Nesouhlasím. Já přinutím každého, aby mě miloval, zlato.“ Řekl znovu to proklatý slovo. Zlato. Mě určitě nepřinutí.

„ Mě rozhodně nedonutíš a neříkej mi zlato.“ Zopakovala jsem svoji myšlenku a hodila po něm svůj oblíbený vražedný pohled.

„ Ale zlato.“ Pohladil mě po zádech a já si povzdychla. Má holt tuhý kořínek.

&&&

„ Tenhle je hezký.“ Ukázala jsem na malý a poměrně levný telefon.

„ No fuj. Samsung Galaxy Fame?! Jako vážně? Jsou tu mnohem lepší mobily, jak tenhle třeba S3, S4, nebo S Note. Proč zrovna Fame?!“ Rozčiloval se Louis nad výběrem svého telefonu.

„ Co třeba říct to Anglicky? Nebo Německy, můžeš i Francouzky nebo Španělsky. Teď ti nerozumím.“ Vykulila jsem nad ním oči. Asi jsem hodně staromódní, když nic z tohohle neznám, že?!

„ Bože. Já jsem zastánce i-Phonů, ale ty si kup co chceš.“ Protočil nade mnou očima a dál se rozhlížel po obchodu.

„ Fajn, vzdávám se.“ Rozhodila jsem rukama a on se ke mně znovu otočil. „ Jdeme do Apple Store, když to pán Tomlinson nutně potřebuje.“ Otočila jsem se k odchodu a ignorovala, jestli jde za mnou. Cesta k Apple obchodu je dost dlouhá, kdybych měla mobil a sluchátka, tak by to bylo všechno jednodušší. Ale sluchátka se mi včera porouchaly a mobil dnes zničil ten idiot za mnou.

„ Já to nepotřebuji. Jen ti radím, co koupit a navíc: Samsung bych ti nezaplatil.“ Dohnal mě a zůstal volně kráčet vedle mě. Oproti němu jsem já zastala.

„ Ty mi nic platit nebudeš!“ Zatnula jsem čelist a propalovala ho pohledem. Pořád ke mně stál zády, ale slyšela jsem, jak se začal smát.

„ Snad si nemyslíš, že si teď koupíš za vlastní peníze nový mobil?!“ Pomalu se na mě se stále trvajícím úšklebkem otočil. „ Já to zacáluju.“ Z nechutnýho šklebení udělal krásný úsměv. Má holku, je to idiot, má holku, je to idiot, nelíbí se ti, Emmo. Nemá krásný úsměv.

„ Nemusíš mi nic platit, mám peněz dost.“ Zamračila jsem se a skrčila obočí.

„ Pět let sis nekoupila nový telefon. Asi nemáš tolik peněz, jak si myslíš.“ Zamračil se i on. „ A nemrač se pořád. S úsměvem jsi ještě hezčí.“ Dodal a mrkl. Zase se na jeho pěkné tváři rozlil úsměv.

„ Mám jich hodně moc, abys věděl. A neflirtuj se mnou.“ Odsekla jsem mu a pohnula se vpřed. Bude lepší, když ho budu ignorovat. Třeba ho to brzy přestane bavit.

„ To je jedno, že máš dost peněz. Já ti ten mobil rozbil, já ti ho zaplatím.“ Zase šel v rovince se mnou. „ A neflirtuju s tebou.“ Cítila jsem na sobě jeho pohled, ale jak jsem řekla, budu ho ignorovat. „ Mám holku, abys věděla.“ Odvrátil pohled a radši se díval před sebe. „ Jmenuje se Eleanor a je krásná.“ Zamumlal… naštvaně?!

Chvíli jsme šli potichu, ale samy mi řekněte, jak by Louis Tomlinson mohl na chvilku sklapnout?! „ Když ses mě rozhodla ignorovat, tak fajn.“ Napnul hubu a tvářil se uraženě.

„ Jen jsem si myslel, že tě bude zajímat, proč jsem to řekl takovým tónem.“ On ani na chvíli nesklapne? „ Mezi námi to ten není nejlepší.“ Dodal a zpomalil. „ Eleanor mě podvedla.“ Zastavil úplně, ale já dál pokračovala. Tak ho nějaká pinda podvedla a co já s tím? Měl jí dát kopačky a nechat jí být.

„ Jsi úplně bezcitná.“ Zakřičel na mě. Proč na mě řve? Vykolejena jsem se k němu otočila a rychle k němu přiběhla. „ Vůbec tě nezajímá, že jsem ti tady vylil svoje srdce a jdeš dál.“ Dodal zamračeně. Nesluší mu to. Nesluší mu, když se mračí.

Jeho slova mě urazila. Vím, že taková jsem, když chci, ale slyšet to od cizího člověka, který o mě neví ani polovinu a potkala jsem ho dnes, je strašný.

„ Nevíš o mně ani ň. Fajn, máš pravdu, že mě nezajímají tvoje problémy, ale mohl by sis uvědomit, že většina lidí má větší problémy, než že je jejich přítelkyně podvedla s klukem, který mě větší péro. Stejně jako já neřeším věci, jako nový mobil a tvoje přítelkyně, když můžu a mám řešit něco důležitějšího, jako je občanská válka na Ukrajině a výhružky, že Rusko utne plyn Evropě…“

„ Ale ty si žiješ pěkně na prdeli v LA. Tebe nemusí zajímat problémy přes oceán.“ Skočil mi do řeči. Stáli jsme u sebe tak blízko, ale k puse jsme měli daleko.

„ To je jedno.“ Procedila jsem skrz zuby. „ Většina Afriky nemá na jídlo, všude řádí Ebola a je jen otázkou času kdy se to dostane sem.“ Jak jsem přišla na takhle chytrý věci, fakt nevím.

„ A tobě, že je osmnáct?“ Uchechtl se.

„ Tohle by mě zajímalo, i kdyby mi bylo čtrnáct.“ Narovnala jsem se, abych se alespoň vyrovnala jeho výšce. Proklatých 160 cm.

„ Máš pravdu.“ Uznal a já překvapeně nadzdvihla obočí. „ Ve všem. Měli bychom se o to starat, ale je nám osmnáct, teda mě 22, měli bychom si užívat a tyhle věci hodit za hlavu. Prozatím.“ Dodal. Wow, dostala jsem uznání od samotného Louise Tomlinsona. „ A abych u tebe zůstal stejným idiotem, tak jsem mimochodem vůbec netušil, že tvoje hlavička by dokázala vyplodit něco tak chytrého.“ Cvrnkl mě do nosu a usmál se. Taky jsem se začala smát. Možná, že ti přátelé budeme.

&&&    

„ Nemůžu uvěřit, že jsi mě překecal, abych tě vzala k nám.“ Zasmála se už přiopilým hlasem. Po koupi Carla, i-Phone 6, jsem byla Louisem přemluvena, abychom zaběhli do nějakého baru. Po všem Louisově plánování jsem navrhla, abychom šli ke mně. Takže mě vlastně nepřemluvil, ale ty jeho nápady, že bychom vlezli do Strip klubu, ve kterém byl striptér před mnoha lety Channing Tatum, nebo do jiných Strip klubů, se mi vůbec nelíbili. Vlastně jsem pomalu začala uvažovat o tom, jestli není gay, když chce do klubu se striptéry. Já osobně jsem byla v klubu, kde dříve vystupoval Channing nespočetněkrát, ale to bych byla ráda, kdyby zůstalo pouze v mé palici. Myslím, že kdybych tam teď přišla, tak by mě tam všichni kluci oslovovali jménem a pustili mě do zákulisí. Možná, že tam brzy zajdu.

„ Tys mě nepřekecala. Sama jsi to navrhla.“ Zkonstatoval a skopl si boty z nohou.

„ Aby ses neposral.“ Protočila jsem očima a sama si je opatrně sundala. Jsou to Vansky, byly pěkně drahý.

„ Už jsme zase u té tvé, jsem ta nejlepší, nálady?“ Zamumlal a poslal mi jeden z jeho vražedných pohledů, které jsem dneska viděla.

„ Co to mělo znamenat?“ Nadzdvihla jsem obočí a zašklebila se.

„ Sám nevím. Mám kapku… upito, víš?!“ Ukázal na prstech tu trošku, co dnes vypil a málem slítl na zem.

„ Vím, Louis.“ Přikývla jsem na souhlas a kapku ho podepřela. Až teď jsem zaslechla zvuky pocházející z obývacího pokoje. Celkem hlasité zvuky, které nemohli patřit pouze Deanovi.

Strčila jsem Louise do místnosti, aby to jeho opitá kebule mohla zkontrolovat, a když se ozvalo jeho zašeptání: „ Můžeš.“, tak jsem vlezla do obýváku za ním.

Počet osob v místnosti mě překvapil. Byl tu Dean, Ashley, Niall a ti zbylí dva z One Direction.

„ A-hoj.“ Vykoktala jsem ze sebe a nadzdvihla obočí. Najednou mi celá tahle situace a trapné ticho, které v místnosti vládlo, přišly vtipné. Když mi něco přijde vtipné, tak se logicky začnu smát, ale v tomto opilém stavu jsem doslova vybuchla smíchy. A nebyla jsem sama. Louis se mnou, ale ostatní na nás, až zabijácky zírali. Udělali jsme něco špatně?

„ Děláš si prdel?“ Promluvil jako první Dean. „ Víš, jak jsem se o tebe bál, Emmo? Myslel jsem, že jste se zabili a ne, že jste se ožrali, až do…“ Ukázal na nás. „ Do tak příšerného stavu.“ Mluvil i přes, to že jsme se neustále nemohli přestat spát.

„ Idiote!“ Stoupl si Zayn. „ Ne jen, že nás teď sere Styles. Musíš se přidat i ty. Ty víš, že jsme dneska měli vyřešit ty smlouvy, ale jelikož tam Emma chyběla, tak se to nemohlo uskutečnit.“ Ruce tiskl v pěsti a já se obávala, že mu přes tu hubu dá.

„ A co?“ Zeptal se mezi smíchem Louis.

„ Jak a co? Bez hlavní tanečnice a choreografky, která musí mít podpis na všech smlouvách a hlavně tu smlouvu musí schválit předtím, než by se někdo začal podepisovat, to prostě nešlo uskutečnit, idiote!“ Odpověděl stylem, že mu nešlo skoro rozumět. „ Idiote!“ Zopakoval a rukama si prohrábl vlasy. „ Mohli jsme to udělat teď, ale předpokládám, že v tomhle stavu to nepodepíše už tuplem, když měla blbý poznámky i střízlivá.“

„ Klidně to teď podepíšu.“ Pousmála jsem se a pokusila se dalších pár momentů udržet na dvou nohách.

„ Ne, teď půjdete oba dva spát. A vy tři si tu taky někde lehnete. Zítra to vyřešíme i s tím vaším Harveym, který doufám, už dorazí.“ Promnul si spánky Dean a znovu se posadil na koženou sedačku.

„ Prej Harveym.“ Vybuchl smíchy Niall. „ Je to Harry, vole!“ Začali se smát i všichni ostatní ze skupiny a Ashley. Jen já a Dean jsme si udrželi kamennou tvář. „ Ashley, odveď Emmu do postele.“ Ignoroval jejich smích a poroučel. Dělá si prdel?

„ Nejsem neschopná, Deane, pouze opitá. Dojít do svého pokoje ještě dokážu sama.“ Hodila jsem po něm hnusný pohled a i se svojí kabelkou odešla z místnosti.

Chápu jeho naštvanost, ale štve mě, že se vždy doslova utápí v potěšení, když se může chovat jako moje matka, kterou, už přes deset let nemám. Skvělé, teď se mi chce brečet, když jsem si na ni vzpomněla.

Naštvaně jsem hodila tašku na mojí postel a následně i své oblečení. Polonahá, pouze ve spodním prádle, jsem vletěla do koupelny a zamknula oba dva vchody. Rychle jsem se osprchovala a vylezla ven. Vyčistila jsem si zuby a konečně vylezla z koupelny. Poklidila jsem všechno rozházené oblečení a vlezla si do postele. Dnes kašlu na notebook a tanec. Chci spát a byt mám plný cvoků, takže…   

---

Ultra dlouhá část :D teda podle mích poměrů :D Jsem si řekal, že to utnu, až když se mi nebude chtít psát, ale to by ta část byla o polovinu delší, takže tohle je konečná fáze :D Vím, že se tu ještě neukázal Harry, ale já chci nějak oddálit to jejich setkání :D Každopádně v příští už bude :D Nevím, jestli bohužel nebo konečně :D Ale možná, že kdyby tam nebyl, tak bych z Emmy udělala trochu děvku. :D Ale jestli vás tíží otázka, jestli bude mít něco s Louisem nebo s Niallem, tak ASI ne. Já osobně si myslím, že by to byla dobrá zápletka, ale byla by to i stejně dobrá záminka k rozpadku skupiny, takže ještě nevím. :D Možná, že jsem vám toho hodně prozradila, ale všechnos e může zěmnit, takže to neberte vážně :D

Vote & Comment

*Beth*  

Continue Reading

You'll Also Like

269K 3.3K 14
"Slečno Lorsová...vaše známky jsou špatné, měl bych vás to doučit,,-"Jistě, pane Rickmane,, "Doučíte mě fyziku?,,-"Samozřejmě,, "Platí ve fyzice zák...
4.3K 249 20
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...
261K 8.9K 56
Dvě odlišné osoby Stydlivá dívka, má špatné zkušenosti s kluky a proto se jich převážně bojí. Má jednu kamarádku a na škole moc oblíbená není. Oblí...
2.6K 63 16
„Slibuješ?" „Ano..."